Я вітаю Тебе з...
|
| | |
гуцулка_Ксеня | Дата: П`ятниця, 19.11.2010, 00:43 | Повідомлення # 31 |
 Кошовий отаман
Група: Правління
| дякуємо, Vitos,
Україна - це тут. Люби її або збирай манатки!
|
|
| |
Vitos | Дата: П`ятниця, 19.11.2010, 12:00 | Повідомлення # 32 |
 Полковник
Група: Друзі
| гуцулка_Ксеня, Просто я вже не студент... трохи не по собі))) Тому вітаю всіх, хто ще студент!
Борітеся - поборете... (Т. Г. Шевченко)
|
|
| |
Klym | Дата: Вівторок, 23.11.2010, 21:41 | Повідомлення # 33 |
 Кошовий отаман
Група: Борці
| недавно був день туалета ) ..вітаю вас ...
|
|
| |
lvivanka | Дата: Середа, 24.11.2010, 00:08 | Повідомлення # 34 |
 Генеральний писар
Група: Модератори
| 23.11 День подяки праці. Не розумію цього свята, не розумію хто кому має дякувати...Навіть не знаю кого вітати...
Я не хочу нудно скніти: Не боротись, то й не жити!
|
|
| |
micada | Дата: Середа, 01.12.2010, 00:10 | Повідомлення # 35 |
 Полковник
| --------------------------------------------- З ДНЕМ АНГЕЛА, РОМАНИ чи то, пак , Романе!!! Нехай ті крилаті Створіннячка завжди оберігають від усіх бід і негараздів! Дарують лиш радість, тепло, рятують...від сірої буденності...І наштовхують на справжні дива! УСМІХУ...УСПІХУ...І ГАРМОНІЙНОЇ ЖИТТЄВОЇ ГАММИ 
Мені ж, о Господи, подай Любити правду на землі.. Т.Г. Шевченко
Повідомлення відредагував micada - Середа, 01.12.2010, 00:15 |
|
| |
hummy | Дата: Середа, 01.12.2010, 00:52 | Повідомлення # 36 |
 Генеральний писар
| я приєднуюсь до привітань Ромка і його Ангелика:) а ще усіх вітаю з першим днем зими, надіюсь вона буде сніжна і казкова...:)
|
|
| |
Viktoriya | Дата: Середа, 01.12.2010, 09:49 | Повідомлення # 37 |
 Кошовий отаман
| Всіх Романів,Ром..) як чоловічого так жіночого роду Вітаю!!! Нехай Ваш ангелик ніколи Вас не покидає!!
Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку. Вольтер
|
|
| |
lvivanka | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 17:35 | Повідомлення # 38 |
 Генеральний писар
| Усіх хлопців, чоловіків вітаємо з Днем Захисника Вітчизни! Воїне, лицарю славний, Ти зброю тримаєш в руках, Щоб на нашу країну-державу Злий не позарився враг. Будь мужній і будь достойний Ти слави своїх батьків, Відважний вкраїнський воїне, Нащадку славних віків.
Повідомлення відредагував lvivanka - Понеділок, 06.12.2010, 17:42 |
|
| |
Versus | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 20:09 | Повідомлення # 39 |
 Генеральний суддя
Група: Адміни
| взагалі то сьогодні День Збройних Сил України. Вікіпедія - рулить
|
|
| |
Povstanec | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 21:45 | Повідомлення # 40 |
 Генеральний суддя
| Мій день Захисника Вітчизни - 14 жовтня. Тоді мене прошу і вітати.
Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
|
|
| |
lvivanka | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 22:11 | Повідомлення # 41 |
 Генеральний писар
| Versus, хм...а в ЗСУ не захисники Вітчизни служать? Povstanec, пуняв... я теж за УПА.
|
|
| |
lvivanka | Дата: Середа, 08.12.2010, 02:33 | Повідомлення # 42 |
 Генеральний писар
| Прошу пробачення у всіх, хто має відношення до свята 6 грудня, я не хотіла зіпсувати вам свято своїм привітанням
|
|
| |
Viktoriya | Дата: Понеділок, 13.12.2010, 09:05 | Повідомлення # 43 |
 Кошовий отаман
| Всіх власників імені Андрій , Вітаю! Нехай Ваш ангел охоронець,завжди, Вас оберігає!
Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку. Вольтер
|
|
| |
micada | Дата: Понеділок, 13.12.2010, 22:18 | Повідомлення # 44 |
 Полковник
| І я приєднуюсь до привітань Віки! Всі Андрійки, віри вам, нехай зміцнює ваш світогляд, надії, яка ніколи не дасть впасти духом і любові- першооснови всього сущого!!!
|
|
| |
Povstanec | Дата: Понеділок, 27.12.2010, 03:40 | Повідомлення # 45 |
 Генеральний суддя
| Мені байдуже, що скажуть інші! ВІТАЮ СЕБЕ І НАСТЮ!)) МИ ВЖЕ ТРИИИИИИИ РОКИИ РАЗОМ! 
|
|
| |
myrchatko | Дата: Понеділок, 27.12.2010, 11:29 | Повідомлення # 46 |
 Генеральний писар
| Вітаємо, малята-янголята!!!!!!!!!!!!!!!!! Терпіння, відданості, вірності, завжди дивитися у один - борцівський - бік, поваги і шаленства любові вам, наші борцятка-коханятка!!!!!!! Цінуйте одне одного!!! чмокаю обох :****
Поки живий, я хочу справді жити, А боротьби життя мені не страх/ Іван Франко
|
|
| |
Viktoriya | Дата: Понеділок, 27.12.2010, 12:11 | Повідомлення # 47 |
 Кошовий отаман
| Вітаю !!! Дуже рада за ВАС! д.с.І дівчина в тебе, Севастіяне, кльова, і хлопець в Насті кльовий! Ви - кльова пара! Всього Вам найкращого та найщирішого!!!:-*
Повідомлення відредагував Viktoriya - Вівторок, 28.12.2010, 08:39 |
|
| |
hummy | Дата: Понеділок, 27.12.2010, 23:31 | Повідомлення # 48 |
 Генеральний писар
| ахіхіхіххіхіх, і я вітаю вас - ви такі кльові:-РРР дякуємо, дівчатка:) ух... сьогодні пречудовий день...:)
|
|
| |
micada | Дата: Четвер, 30.12.2010, 21:35 | Повідомлення # 49 |
 Полковник
| Хочу привітати всіх вас з прийдешнім Новим Роком! Що ж...нехай усі біди, негаразди, нездійснені сподівання і мрії відійдуть у прах небуття і ніколи не нагадають більше про себе! Дуже хочу, щоб у новому році кожен знайшов те, чого шукає! Зробив те, що досі не зумів, але, дійсно, прагне зробити! Всім терпіння...Сили...Наснаги...Вміння прощати...Любити...Вірити...Жити справжнім життям! Також бажаю міцного здоров'я, розбавлених кольором буднів і по-більше позитиву!!! ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО!!!
|
|
| |
hummy | Дата: Четвер, 30.12.2010, 22:58 | Повідомлення # 50 |
 Генеральний писар
| Дякую, Танюшик:) І справді, з багатьма з вас побачусь вже наступного року, тож просто щиро обіймаю, нехай кожного маленька мрія здійсниться...:) цьомки
|
|
| |
hummy | Дата: П`ятниця, 31.12.2010, 01:21 | Повідомлення # 51 |
 Генеральний писар
| Хочу привітати свого коханого хлопця з Днем Його Ангелочка:) Хіба ж не янголя?:) і я так кажу:) Нехай твій Ангел тебе оберігає від всіх-всіх бід, а я помагатиму!!!:) Цілую!
|
|
| |
myrchatko | Дата: П`ятниця, 31.12.2010, 02:02 | Повідомлення # 52 |
 Генеральний писар
| Приєднуюсь до вітань ;))))) дорогого нашого хлопченятка вітаємо з Днем Янгола!!! Твої радощі - це наші радощі, твої болі - це наші болі.... Любимо щиро!
Поки живий, я хочу справді жити, А боротьби життя мені не страх/ Іван Франко
|
|
| |
Viktoriya | Дата: П`ятниця, 31.12.2010, 08:43 | Повідомлення # 53 |
 Кошовий отаман
| Вітаю, Севастіяне! Щоб твій ангел не мав в чому тобі допомагати, тому що все в тебе було Ок А також вітаю всіх Борцят! з настпаючим НР та Різдвяними святами!! Нехай всі біди та проблеми залишуться в 2010р! А новий рік почнеться і продивжить щось гарне та дивовижне!!! гарного вам настрою та веселих свят! 
|
|
| |
Viktoriya | Дата: Середа, 05.01.2011, 10:01 | Повідомлення # 54 |
 Кошовий отаман
| Святославчику,вітаю тебе з днем народження!! Бажаю кохання, гарних подій, Здійснення задумів,планів і мрій Щастя квітучого, злетів найвищих, Шляхів до мети легких і найближчих.
|
|
| |
Viktoriya | Дата: Субота, 08.01.2011, 14:13 | Повідомлення # 55 |
 Кошовий отаман
| ВІТАЄМО Марію Гураль з Днем Ангела! Вітаю тя сонце з іменинами! Щастя,здоровя, успіхів у всьому, гарного настрою, Гарненького хлопчика, вірних друзів. Залишайся такою ж веселою дівчинкою, якою я тебе знаю! Бажаю шоб збувались всі твої мрії Всього тобі найкращого !!! Знай, що ти ніколи не останешся сама адже Борцівська сім"я велика і любляча!! Додано (08.01.2011, 14:13) --------------------------------------------- Йой...забула... Також Вітаємо Швед Марію!!! Бажаю стати справжнім Борцем!!!
Повідомлення відредагував Viktoriya - Субота, 08.01.2011, 15:18 |
|
| |
Povstanec | Дата: Субота, 08.01.2011, 22:59 | Повідомлення # 56 |
 Генеральний суддя
| Іще мою і Юрка маму!) Ну і всіх мам, які мають таке імя!)
|
|
| |
Ir4uk | Дата: Неділя, 09.01.2011, 20:46 | Повідомлення # 57 |
 Полковник
| я вітаю вас студенти з початком Сесії  Додано (09.01.2011, 20:46) --------------------------------------------- + вітаю усіх Степанів і Йосифів , ура в мене дідусь був Йосиф, вітаю себе 
|
|
| |
Povstanec | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 22:17 | Повідомлення # 58 |
 Генеральний суддя
| вітаю свого друга Степана з днем ангела, який уже пройшов, вітаю сестру Юрка Каличака з днем народження, який вже пройшов!) вітаю усіх з хорошим днем, який...) вже пройшов!)))
|
|
| |
Viktoriya | Дата: Понеділок, 17.01.2011, 00:30 | Повідомлення # 59 |
 Кошовий отаман
| Вітаємо нашого лимончика-позитивчика Олю Короляк з Днем народження!!! Ти чудо!Всі Борці вітають тебе та від всього серця бажають Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття. Любимо та цьомаємо! 
|
|
| |
Olesja | Дата: Понеділок, 17.01.2011, 00:37 | Повідомлення # 60 |
Козак
Група: Користувачі
| І я,і я ВІТАЮ!!!! всього що набажали у віршику і ще багацьо всього смачненького і прикольненького
|
|
| |
|