П`ятниця, 29.03.2024, 07:10

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

З заздрістю можна боротися тільки одним способом: зробити так, щоб життя заздрісних було щасливіше і повніше.

 Бертран Рассел
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Січень » 17
Вгадай борця: Раціо

О так, це почалось - для тих, хто останнім часом вже на вухах стоїть і на сайт заходить, щоб подивитись, чи є вже ВОНО!))
Сьогодні ми розпочнемо рубрику під назвою "Вгадай борця", про яку ви всі чули, знаєте і допомагали в її наповненні. Ведучими рубрики буде Настя Мриглод і ваша покірна слуга (це мовний штамп, не просіть мене носити за вами тапочки в офісі ;))
Кожна серія, тобто стаття, буде присвячена одній людині, текст розкриватиме ті невідомі-маловідомі риси її особистості, які сприятимуть нам краще взнати цю людину, зрозуміти, поцінувати, полюбити і дадуть перевагу іноді натиснути/погладити (умовно :)) на ті точки, за яких людина Х нам точно допоможе, або точно її порадуємо, або точно не рознервуємо..))
Оскільки рубрика називається "Вгадай борця", то не все так просто. Вам, тобто мінімум п'ятьом борцям, потрібно буде вгадати цю людину в коментарях. Тоді похмурий оцей знак запитання розкриє нам гарне, любе, миле личко нашого друга-подруги. Ото радості буде!))))
15 запитань були одинаковими для усіх, 5 будуть час від часу повторюватись, тут ми дозволили собі варіювання ;)) Загальновідомих фактів ми намагались уникати, але людину видає часто синтаксис.. Тому не зліться на нас, якщо не буде суперважко чи навпаки легко :)
Рубрика виходитиме попередньо раз на тиждень.
Ну що, достатньо рознетерпеливились чи ше їх помучити, Насте?)) Гаразд, поїхали!

   Хто їздить в поїзді, той знає, які бувають гримнуті провідники ;) Так ось іноді вони бувають ще й забобонні, тому у вагон першого пускають виключно хлопця. Навіть якщо ти відстояла в черзі біля вагона годину - все одно ти істота нижчої статі; через те, що ти зайшла першою, поїзд зійде з рейок, перекинеться, загориться смітник біля туалету, зійде на голову перевірка і ше всілякі знущання долі на бідного провідника. Ми з Настею не забобонні провіднички, але першого також запустимо хлопця :))

   Наш хлопець надійний, на нього можна покластись на всі відсотки :); він не буде крутити голови, а одразу скаже те, що думає;  намагається вникнути у все, що відбувається навколо, і скласти про це свою думку; ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1467 | Додав: myrchatko | Дата: 17.01.2011 | Коментарі (25)

Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024