Четвер, 18.04.2024, 13:13

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Все те, проти чого ворог бореться, ми повинні підтримувати, а проти всього того, що ворог підтримує, ми повинні боротися.

 Мао Цзедун
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Січень » 27

Щедрий вечір, Добрий вечір!

"Щедрий вечір, Добрий вечір..." - останні слова репетиції і в дорогу!

   Кумедні випадки в дорозі, як от слухання шансону з підспівкою із власного програвача, проїзд в маршрутці у кількості більше 20 стоячих (загальна пасажиромісткість становить 18 осіб), пошук хреста в Підбірцях, пробіжка кросу до двох маршруток в напрямку Сокільників і в кінцевому результаті болотяниста дорога, яка не завадила борцям (а нас було 17) гарно провести час, щедруючи щастя на Новий рік та прославляючи народжене Дитятко.

   Далі слова зайві, тому хай скажуть ті, яким щедрували. Пряма мова: "Давно чула від Оксанки цікаві розповіді про нових друзів з організації "Борець". Про проекти, про цікаві забави молодих людей. Тож, коли почула від донечки, що борцівські друзі завітають до нас у гості та ще й щедруватимуть, дуже зраділа, що нарешті зможу побачити всіх не лише на фото, а й вживу. Чесно кажучи, такого гарного щедрування я ще не чула. ... Читати далі »

Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1561 | Додав: inkvizutor | Дата: 27.01.2011 | Коментарі (15)

Вгадай борця: кві-кві :)
На поріг до борцят ступив понеділок, а це означає *звуки барабанів: тудудудудум*, що сьогодні я і Мирося продовжуємо  нашу довгоочікувану рубрику "Вгадай борця". Тож маємо нагоду знову перевірити те, наскільки добре ви знаєте, що за таргани бігають в головах наших борцят :)
Спершу про правила: оскільки ви дуже спритно засікли нашого Мар’янка і показали себе як майстри вгадувальної справи, то ми з Миросею поміркували й вирішили наступне. Щопонеділка виходитиме стаття "Вгадай Борця" і кожен з вас матиме лише одну спробу, щоб вгадати, про кого йдеться, далі в четвер ввечері ми відкриватимемо таємницю і після цього закликаємо написати, які саме риси видали ту людину, що таке найхарактерніше для неї вам відомо тощо. Самі розумієте, що тій людині це буде цікаво знати, а на місці особи Х, яку всі відгадують, буде кожен з вас, тож усе це в ваших інтересах :) Будьте активними у відгадуванні, бо навіть в цьому вас ще чекає купа сюрпризів :)

НА СТАРТ, УВАГА, РУШ!!!
   Сьогодні наша розповідь стосуватиметься бравого хлопаки, що вміє своїм співом звеселити і втішити будь-яке дівоче серце. Особливо варто відмітити його працелюбність і наполегливість, добродушність і сильні руки. О так, дівчата, можете потрохи вмлівати :) Але це ще не все, адже справжньої родзвинки йому додає почуття гумору і веселі жарти, мовляв: якби він сміхом заробляв на життя, то мільйонером би не став, проте тисячонером точно! Передавала через мене йому Цьоця велике дякую, тож маєте підказку: ремонтні справи для нього то є як у класики бавитись :)
   Якщо вам вдасться попасти в гості до нашого загадкового борця, то він неодмінно пригостить вас банановим коктейлем власного приготування, але лише якщо ви принесете йому в якості гостинців квашену капусту і печінковий торт. Бо саме ними він любить посмакувати :) Проте перед тим як завалюватись до когось в гості, треба людину краще пізнати і так би мовити "втертись в довіру". Майте на увазі, що одягнутись вам краще у чорно-зелений одяг, пограти з ним у показуху чи Heroes of might & magic III, подивитись "Піратів Карибського моря", ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1570 | Додав: hummy | Дата: 27.01.2011 | Коментарі (38)

Хіт-вечірка
Вдруге презентуєм вашій увазі Хіт- вечірку!

Початок незабутнього дійства: 1 лютого о 22:30 в клубі "Picasso"
в програмі: -для вас співатиме учасниця програми "Х-фактор" - Лілія Сахон !
- цікаві конкурси
-хіти від 60-х до сьогодні!
з 60-х:
Chuck Berry, Little Richard, James Brown, The Beatles, The Platters, Del Shannon і т.д.

з 70-х:
Pussycat, The Queen, Aerosmith, Pink Floyd, Rod Stewart, Gloria Gaynor...

з 80-х:
Afric Simone, Boney M, Bad Boys Blue, C.C.Catch, Michael Jackson, Abba, Smokie, Arabesque, Maywood, Eurythmics, Opus, Bisquit та інші.

з 90-х:
Cher, Manu Chao, Ace of Base, MC Hummer, 2 Unlimited, Aqua, Ricky Martin, Benefit, Scooter, Tom Jones....

з 2000-х:
50-cent, Dido, Shakira, Usher, Kylie Minogue, Pink, Madonna, Nelly, J Lo, Gorillaz, Eminem, Avril Lavigne, Bon Jovi...
А також хіти українських виконавців:
Скрябін, ОЕ, ВВ, ТІК, Друга Ріка, Скай, ТНМК, Тартак, Мері, Ані Лорак, Бумбокс та інші.

Попередній продаж квитків:
Вартість: 40 грн. ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1007 | Додав: Klym | Дата: 27.01.2011 | Коментарі (6)

Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024