П`ятниця, 19.04.2024, 20:57

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Люди більше схильні страждати, аніж боротися, щоб знищити причину страждань."

 Томас Джефферсон
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Лютий » 02
Оксанко, з днем народження тебе!

Всі друзі та знайомі, а в даному випадку - Борці, вітають це миле мале, яке вже виросло і стало красивою,  розумною, милою.. (цей список довгий, тому я трошки пропущу)... хорошою дівчиною :) Вітають та надсилають найщиріші свої побажання!

Лілейка: "Бажаю в першу чергу міцного здоров'я! Наснаги до подальшої громадської роботи! Нехай поруч у потрібний момент будуть дорогі тобі люди, надійні і щирі! Worry less! Smile more! :)"

Юрко: "Такс, бажаю Оксані звершень тих, яких прагне, тих, про які через всякі буденності життя забулося, і тих, на які надихатимуть рідні і друзі, а найперше - душа. Ну і багато світла для темних провулків ;)"

Андрійко (Клим):"Оксано! Хочу побажати міцного борцівського здоров'я .. і коли ти бачиш перед собою миску бульйону - Борись!!"

Оксана П: "Ксеню, завжди залишатися такою чарівною дівчинкою, щоб сльози на твоїх оченятах з'являлися тільки від радості, щоб біля тебе завжди були вірні друзі, які любитимуть і розумітимуть тебе, а ще, щоб ти була здоровенька, щасливенька і кохана. Хай все, що тобі побажають, здійсниться!"

Тарас П: "Бажаю багато радості в житті, веселих моментів, щастя, здоров'я і всього доброго)"

Пишучи цю статтю, я згадала, що саме через тебе я дізналась про ЛОГО "Борець", прийшовши в організацію як волонтер, саме ти запалила в мені цікавість до акції, а в подальшому і до цих чудових людей, Борців, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1206 | Додав: Viktoriya | Дата: 02.02.2011 | Коментарі (13)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024