Середа, 24.04.2024, 09:29

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Істинна мужність полягає не в тому, щоб закликати смерть, а в тому, щоб боротися проти негараздів.

 Сенека Луцій Анней Молодший
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Лютий » 10
Карта України: міфічні області :)
Вітаю відданих читачів та переглядачів ;) писаного слова про слово :) Сьогодні пропоную вашій увазі дещо географічну царину... :)


   У наш час болячок та аптек невдивовижу буде чути, що когось зі знайомих (сусідів, квартирантів, когось із телевізії-серіалії :)) болить в області серця, нирок, печінок - ну і багато ше де. Хтось кмітливий візьме та спитається: а де ж та область? Йому - зверхньо спершу :) - розповідатимуть, якої форми нирки, шо у такому віці пора вже знати, де вони знаходяться; що печінку майже в кожній рекламі показують, то шо, ти не дивишся телевізора? А цей кмітливець візьме їх на кпини і скаже, що знає тіко 24 області адміністративно-територіального поділу України. + АР Крим. І буде правИй.
   Українська мова має менше значень слова Область, ніж російська. Такі значення як "частина організму, ділянка тіла" чи "галузь діяльності, сфера зацікавлень" є помилковими у нашому слововжитку " ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1055 | Додав: myrchatko | Дата: 10.02.2011 | Коментарі (15)

 Вгадай борця: Етногьорл :)
Усі ви вже маєте трьохтижневий досвід вгадувань борців, тож чим далі, тим дедалі важчі завдання ;) Сьогодні наша з Миросею рубрика буде сповнена таємничості і загадковості, як і сама борчиня, про яку йтиметься. Вона справжня індивідуальність, розумна і дбайлива, дасть раду з дітьми й дорослими ;), проте також вміє неждано-негадано підколоти інших, щоб не розслаблялись :) Для багатьох вона як нерозкрита книга, проте саме сьогодні і саме для вас ми відкриємо деякі сторінки :)
Тому вмикайте свої інтуїтивні локатори і вперед! :)


   Зразу ж скажу, що з Олежиком Корнійчуком вони точно знайдуть спільну мову, адже смаколики з бананами то їхніх фах! В даному випадку йдеться про рулет з бананом, а при бажанні й з іншими фруктами :) Ммм, ляпота! Не Борець – а фруктовий рай для животів :) Якщо ж не випадає нагода готувати, то наша загадкова персона полюбляє насолодитись всім, що пов’язане з сиром, особливо млинцями.  Тож якщо хочете відгадати, хто то, залишіть згадані ласощі в офісі і чекайте, поки мишка зловиться у пастку ;) Якщо ж цей спосіб виявиться неефективним, тоді варто вам зачекати до осені, бродити по вуличках, що ведуть до центру, а потім осісти ввечері біля церкви св. Михаїла і чекати незнайомку там :) Впізнати її також можна при такому цікавому ділі як "знімання кадрів/митів на плівковий фотоапарат", приманити за допомогою їжачка і квітки льону чи маку. Вдалось? Супер, але не спішіть, бо якщо при ній не буде книги Кіановської, то ви помилились.
   Любить наша борчинька зелений і цегляний кольори і зовсім не проти майнути в їх пошуках до Данії, Кавказьких гір, Альп і Швейцарії. Мабуть, гори то її стихія. А серед такої краси можна помріяти, наприклад, про те, щоб "коли-небудь відчути себе у ролі казкаря (сашка лірника) і коли-небудь стати фотографом)", ще перечитати улюблену книгу "Помаранчева дівчинка", згадати цікаві моменти дитинства, як от "колись довелось провалитись в каналізаційний люк, але мене врятувала велика шуба, яка затримала мене у стані невагомості між дирою та землею))" або чекати на вершечку гори свого принца, який неодмінно: "специфічна людина.. сильна як і духом, так і тілом, яка зможе мною керувати, той, хто буде любити їздити в гори на фестивалі і робити всіляки божевільні речі. Можливо, він би мав тримати в руках мольберт чи старий фотоапарат зеніт :)), щоб придати собі більше колоритності. Своєрідна людина не сьогодення, яка любить кататись на конях і сідає просто в поїзд, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1267 | Додав: hummy | Дата: 10.02.2011 | Коментарі (27)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024