Четвер, 25.04.2024, 11:26

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Дон Кіхоту ще пощастило - він мав справу з реальними млинами, а нам все більше доводиться боротися з віртуальним порожнім місцем.

 Стас Янковський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Лютий » 19

Крутити педалі це круто :)

Сьогодні розкажу вам трішки про велоспорт. Всі, напевно, ще з дитинства любили поганяти на великах (хто не їздив, співчуваю: напевно, ви просто жили в печері :)). Спорт цей досить цікавий, і той, хто хоч коли-небудь долав на своєму двоколісному великі дистанції, знає, що їздити на таких штуках можна не тільки по хліб у кіоск ;)

    Якщо говорити про велосипедні гонки, то вони можуть проводитися на овальних штучних треках, на шосе чи на пересіченій місцевості. Багатоетапні гонки проводяться на пересіченій місцевості і можуть тривати від трьох днів до трьох з половиною тижнів, як, наприклад, гонки Тур де Франс, Тур Італії і Тур Іспанії.

   Гонки містом - швидкі, насичені дією, вони тривають близько години. Шосейні гонки проводяться за заздалегідь складеним маршрутом, який гравці повинні проїхати кілька разів. Під час такої гонки звичайно долається відстань ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 1147 | Додав: KypIDon | Дата: 19.02.2011 | Коментарі (9)

Споживай з користю!

   Напої, напої, напої... Ммм, аж в очах спалахують іскринки при розгляданні цілих полиць різнокольорових баночок із не менш привабливими етикеточками)) Ось зараз і спробуємо зібрати у жменьку кілька цікавих фактів, щоб задискутувати набридливого консультанта безалкогольного відділу))

   Так в природі завелося, що кожен із нас значною частиною складається із води, в межах 60-80%. Цей баланс необхідно поновлювати щоденно, та не переживайте, що забудете цю деталь вписати у свій робочий графік, вона сама про себе нагадає. Як? - спрагою. А от для її приборкання нам прислужаться і чай, і кава, і сік, і вода...
   Сьогодні мова піде про газ-бульку)) Отож запрошую вас у мандрівку історією виникнення та розвитку газованих вод.
   Ще дуже давно сам батько медицини - Гіппократ - займався питаннями газованої води і присвятив цьому цілу главу своєї праці, вказуючи на її лікувальні властивості для людини. Минуло 17 століть, перш ніж мінеральну воду почали розливати у пляшки та продавати. Вартувала вона дорого, а ступінь насичення вуглекислотою був незначний. ... Читати далі »
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1474 | Додав: lvivanka | Дата: 19.02.2011 | Коментарі (10)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024