Вівторок, 19.03.2024, 11:33

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Життя наше є боротьба.

 Евріпід
Чат
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 02
Арабський світ продовжує протестувати
Щодня з ящика ми можемо спостерігати чергові повідомлення про протести, революції і військові сутички проти місцевих політичних режимів, бідності та корупції.
 
      Останні новини надходять з Лівії, де запеклі бої тривають за міста поблизу столиці. Станом на 28 лютого кількість жертв перевищила 250, а поранених – 2000 осіб.
   Розпочався ланцюг заворушень у країнах Північної Африки і Близького Сходу ще 17 грудня 2010 року в Тунісі, де поштовхом для масових протестів стало самоспалення туніського торговця як знак невдоволення безробіттям та корупці ... Читати далі »
Категорія: Політика і економіка | Переглядів: 1202 | Додав: Versus | Дата: 02.03.2011 | Коментарі (2)


Донецький рок-гурт "Більше"


Сьогодні, дорогі мої меломани, я розповім вам про рок–гурт під назвою "Більше". Хочу вам признатись, що це один з моїх улюблених українських гуртів, та й ви, мабуть, неодноразово чули їхні пісні, а може, і не чули. Про сам гурт мені відомо дуже мало, тому говорити багато не буду…

   Отож ці музики родом зі славного шахтарського міста Донецьк.  Це ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1486 | Додав: Егдшз | Дата: 02.03.2011 | Коментарі (5)

Вгадай борця: сила
Ану-ну, борцята, що ж то за щасливчик у нас з Настею на черзі? ;) Сьогоднішній герой - борець бувалий, якщо брати до уваги, що друг Борця він ше ого-го відколи :) Йому відомо, що таке "квіточки", влучний жарт і вірний друг! Все решту - читаємо далі ;)

   В дитинстві це було мале смішненьке чудо, яке страшенно любило різноманітні витівки: "коли за мною приходили в дитсадок, щоб забрати додому, я запам’ятовував дорогу (вона займала приблизно 5 хвилин) і сам біг швиденько туди, перехожі часто здивовано питали мене: "де твої батьки?", на що я гордо відповідав: "а, вони не встигають за мною" :) Коли чудо підросло, витівки стали набирати обертів ;): "Якось я вийшов надвір у плавках, був мороз, і вилив на себе відро води, було так весело!))"
   Улюбленою грою уже тепер великого смішненького чуда залишилась Монополія, а мріє наш хлопець створити Восьме чудо світу, в чому йому допомагатиме його чарівна Гайтана ;) Тому, дівчата, влітку бігом на сонечко, теплий пісок чи то пак город :) і випікатись до хрумкої шкірочки, ;)  шо не зробиш заради тих очей :) Але, як завжди у цьому світі, для красунь із ніжною шкірою є альтернатива - наліпити йому вареників, за це він вас хоч на руках винесе на Високий Замок влітку або спече вам на знак подяки солодких, як ваше кохання, млинців - обирати вам ;) і неодмінно при цьому спокушатиме умовою, що згоден пекти їх хоч щодня, якщо ви йому обіцяєте трьох здоровеньких карапузиків пристарати ;)
   Від мене особисто +1 за прочитану повністю Війну і мир (плаче за ним філологія :)); улюблений фільм Sleuth, а якщо при перегляді тримати на колінах кота, а чом би й не чорного, адже наш супермен у всіляки закони підлості-наглості не вірить, то буде майже як подорож на Лазурний берег :) Не пробачив би вбивства. Хобі футбол, завжди має при собі мобільний. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1017 | Додав: myrchatko | Дата: 01.03.2011 | Коментарі (17)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024