Вівторок, 19.03.2024, 05:09

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

У схованках душі своїй я чинив великі подвиги, перемоги і благодіяння - так що боротися з життєвими негараздами в мене вже не вистачало ні сил, ні часу.

 Борис Андрєєв
Чат
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 04
Залізна сотня
Дорогі борці, радо повідомляю Вас про початок нової рубрики на нашому сайті "По той бік екрану". Присвячена вона світовому кінематографу.

   Сотні видатних режисерів, акторів, сценаристів, продюсерів, операторів та інших кіномитців з усього світу за час існування кіно створили велику кількість дивовижних фільмів, які на своїй унікальній, притаманній лише їм мові розповідають нам про важливі і потрібні у житті кожної людини речі - почуття. Ці фільми дістали шалений успіх, отримали статус культових, визнані всім світом як шедеври і увійшли в історію. Вони вічні, вони великі, вони бездоганні. Вплив цих фільмів на кінематограф колосальний, вони змінювали його, вели в якомусь напрямку, ділили на епохи, ери, періоди. Вони це і є світ справжнього кіно. Кіно - це взагалі велике мистецтво, і нам, спраглим до знань та відчуттів, варто ознайомитися з ним ближче. Тож відтепер нумо разом за допомогою цієї рубрики вивчати великий світ кінематографу, дивитися фільми, спілкуватися про них, ділитися враженнями, а також розмовляти на теми, які у цих стрічках порушують.
А почнемо ми з Українського кіно.

"Немає катастрофи кінопродукту на ринку України - є катастрофа штучної відсутності національного кіна". Юрій Іллєнко

   Ці слова видатного українського кінорежисера чудово відображають стан українського кіномистецтва сьогодні. Воно, подібно недоглянутим пам'яткам архітектури, повільно розвалюється, а наші чиновники, які здавалося б, повинні його відбудовувати, навпаки ще більше і більше руйнують, розбиваючи цеглину за цеглиною. В таких умовах знімати кіно дуже важко. Але є люди, які з успіхом це роблять. ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1220 | Додав: Tyler | Дата: 04.03.2011 | Коментарі (5)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024