Вівторок, 19.03.2024, 05:46

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Борітеся - поборете,вам Бог помагає! За вас правда за вас слава і воля святая.

 Тарас Шевченко
Чат
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 10
Шевченко-квест
До річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка ЛОГО Борець(тобто МИ) організовує пішу теренову гру "Шевченко-квест".

   Хочу, щоб кожен з вас у ці дні подумав : хто такий Шевченко? А хто для мене Шевченко?
  
   Думаю, що кожен з нас розуміє для чого проводиться квест: популяризація серед молоді великого українського генія, донесення цікавої інформації про Поета, популяризація здорового способу життя, а також довести, що Українське завжди найкраще, модне і актуальне. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1111 | Додав: Калабаня | Дата: 10.03.2011 | Коментарі (8)

Вгадай борця: стрункий як тополя й НЕ дурний як квасоля:)
 Сьогодні в мене є настрій подати на вашу поталу особу чоловічої статі:) Тож насторожуйте інтуїтивні локатори, вмикайте пам’ять, а ще закони логіки і вперед! Відразу хочеться сказати, що цей борець просто втілення дівочих мрій: сильний як духом, так і тілом, вміє розрадити, пожартувати, а ще…о так!...поспівати! Наша біда не біда, наше лихо не лихо, коли поруч є таке диво:) То, знаєте, не якийсь там хлопчик-з-пальчик, то український Сталоне і Ді Капріо в одній людині:)

   В дусі вчорашнього дня відразу ж в око падає те, що наш борець любить поласувати варениками зі сметаною, тому Оксанка вже має фору поряд з іншими дівчатами:) Якщо ж хтось захоче теж відзначитись – не соромтесь, беріть в руки кулінарні книги і гайда готувати плов!  І хоч сьогодні перший день Великого посту, я помозолю ваші животики кулінарною тематикою.
   Отож, якщо ви все таки задумаєте наліпити вареничків з сиром… то знаєте, ця страва не дарма оспівана в народі: «візьміть собі дівчину – віддайте пироги…із сиром пироги!» - отак вихопить ті смакоти і вирішить з вами побавитись в хованки або лови і помчить десь в далеку Англію чи США, що й дух простигне за ним, а вам дулька з маком лишиться:)
   Тоді краще начинити вареники картоплею, так, щоб наївся файно, роздобрився, а там вже дорога до його серця таки лежатиме через шлунок:) А щоб більше гарантій на успіх було, то варто цю операцію проводити на площі Ринок (не важливо яка це буде пора, бо «у кожній з них є щось цікаве»), читаючи йому на вушко «Білого вождя» Майна Ріда.
   Якщо ж і цього разу буде провал, тоді варто брати важку артилерію і готувати вареники з капустою, ще й приперчити гарненько, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 945 | Додав: hummy | Дата: 10.03.2011 | Коментарі (12)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024