Вівторок, 19.03.2024, 12:43

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

В зв'язку з цим історія України дістала дуже своєрідну інтерпретацію. Виходило, що на протязі багатьох століть український народ боровся головним чином..., проти власної національної незалежності. Що незалежне існування було величезним злом для нашого народу. І що, отже, всі ті, хто кликали його на боротьбу за національну незалежність, були... найлютішими ворогами українського народу.

 Михайло Брайчевський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 14
Фестиваль "Львів Стародавній"

Історія... Якби хотілося змайструвати машину часу і мати змогу переноситись у минуле! Побачити бої лицарів:стрільба з лука, бої на конях, вправляння в древніх ремеслах...ах,як чудово,що є фестивалі,які можуть нам то всьо показати!


   Фестиваль "Львів Стародавній"- це те дійство, яке варто відвідати.  Атмосфера древніх віків вас поглине, зачарує і ви не захочете повертатися у свій час (ну, хіба що для зміни статусу "вкакашках"). Відтворення лицарських боїв, маса цікавих конкурсів, майстри класи зі співі, танців, ковальства-рибальства), можна покуштувати всякої "середньовічної" смакоти,а ще виступи музичних гуртів, які відтворюють музику часів Середньовіччя. ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 1279 | Додав: Калабаня | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (5)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024