Вівторок, 19.03.2024, 04:45

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Усвідомити зло - значить негайно почати боротися з ним.

 М.Кольцов
Чат
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 30
Вгадай борця: справжній друг
Сьогодні помандруємо нашою рідною домівкою Боївкою і побавимось у різноманітні ігри, адже наш герой не зівака, схоплює на льоту вимоги до кожної гри і лускає тово все, як горішки ;) Розумний, ніде правди діти, відмінник, хоча до навчання не всидський, щирий та відданий, має багату душу...
Пишу в чоловічому роді, хоча тут не все ясно ;) Коли хмарки розступляться, наш козак може виявитись без оселедця :) омг :)

   Завітаємо до Боївки у п'ятницю ввечері, зручно вмостимося на канапі і нумо підглядати за нашим сміливцем-мисливцем ;) Має фарт, холєра ;) Перше коло - і перша загадка ;) Кругле, слизьке, такуво обертається - улюбленим фільмом називається! :рр
   На другому колі не випадає вилітати з гри, тож друга загадка про домашніх друзів (не тапки))): вербально і невербально кусається, волохато називається! ;) (неоригінально, але правда)
   Фішки стукають по столу - третій ребус стопудово :) Країна мрій - там багато пишних жінок і античності, хоча нашого героя можуть манити і кучеряві здішні мужі-Івани ;)
   Ставлю я усе олл-ін - вилітаю у трубін ;) - але перед вильотом остання загадка в антуражі покеру ;): Колір наше серденько любить "небайдужий" ;)))
   Не проти наше борцятко порубатися і в Ерудит (хоча перемога йому ту не світить, шо робити ;)). Перше слово, яке він викладе, буде, можемо таке припустити, те, що завжди носить з собою (ну крім деяких винятків :)), ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1095 | Додав: myrchatko | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (37)

Природа продовжує завдавати шкоди
Не встиг світ оговтатись від наслідків попередньої природної катастрофи, як у Південно-Східній Азії сталось ще одне масштабне лихо.

     Сильні опади у південних провінціях Таїланду спричинили підняття рівня води на два метра.  Внаслідок цього були підтоплені популярні курортні території, розмиті дороги, колії, пошкоджений зв'язок. Складна ситуація у прибережних регіонах, де сильні шторми викликають 4-метрові хвилі. За попередніми даними від стихії постраждали вже більше 300 тисяч осіб. Крім того, країна оговтується від землетрусу силою в 6,8 балів, який відбувся кількома днями раніше.

    Також заручниками ситуації залишаються кілька десятків українських туристів, яких найближчим ... Читати далі »
Категорія: Політика і економіка | Переглядів: 1922 | Додав: Versus | Дата: 30.03.2011 | Коментарі (3)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024