Вівторок, 16.04.2024, 21:28

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Треба боротися зі старими забобонами, щоб перемагали нові.

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 07
   Oто сміху було...

 Ось нарешті довгоочікувана стаття про дуже веселий (з усіх боків і у всіх розуміннях) захід - День сміху :D

    Що ж тут скажеш... було МЕГОкруто, МЕГОпозитивно, МЕГОкреативно, МЕГОвесело (це само собою зрозуміло ;)), ну і ще багато всяких МЕГО (і прошу відмітити собі скромність, з якою я розповідаю про цей захід - зрозуміло, що, як ініціатор того дійства, я не можу його дуже розхвалювати, бо буде якось некультурно чи щось таке :D) Але, якщо вже говорити серйозно, то все було МЕГОсуперово :D Ну ось, я знов несерйозна))) Та хіба можна серйозно говорити про неСЕРЙОЗНИЙ захід? :D
    Розповім детальніше про сам День сміху.
1. супер-пупер тест, який, як згодом ми дізналися, показав, що половина борців люблять Севастіяна Вонса (хто був, той мене розуміє :D);
2. супер-пупер інтелектуальну супер-пупер гру "Розумники" із запеклою боротьбою між учасниками гри і дуже непередбачуваним фіналом :D (д. с. всі погодяться, що питання з категорій "Культура" і "Загальні" були найкращими :D);
3. не перевірили своє знання борців ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1074 | Додав: Mary_Anna | Дата: 07.04.2011 | Коментарі (7)

Радуйся, благодатна, Господь з тобою!

    "Днесь спасення нашого начало і від віку таїнства явління: Син Божий сином Діви стається і Гавриїл благодать благовістує. Тому й ми з ним до Богородиці закличмо: Радуйся, Благодатна, Господь з тобою." Тропар.

    Благовіщення – день, коли Пресвятій Діві Марії явився Архангел Гавриїл, який повідомив їй благу вість про майбутнє народження сина, який стане Спасителем усього світу. За переказами, в руках Архангел тримав білу лілію - символ чистоти і непорочності, яка зображена на всіх іконах Благовіщення.
    Події Благовіщення описані єдиним євангелістом - апостолом Лукою. У Євангелії він повідомляє, що на 6-й місяць після зачаття праведною Єлисаветою святого Іоанна Предтечі Гавриїл був посланий Богом до Назарета до Діви Марії зі звісткою про прийдешнє народження від неї Спасителя світу
    Дата свята Благовіщення пов’язується з датою Різдва Христового. Між ними рівно 9 місяців.  (детальніша інформація - http://www.ugcc.org.ua/559.0.html)
   
    І на кінець трішки про народні прикмети:
  • Яка погода на Благовіщення, така і на Великдень.
  • Якщо на Благовіщення сонце сходить на чистім небі, то весна рання, якщо в полудень - середня, якщо ясно ввечері - пізня.
  • Якщо 7 квітня сонце світить до обіду, а потім ховається за хмари, кукурудза буде рання, коли ж навпаки: визирає з-за хмар тільки після обіду, то кукурудза буде пізня. Якщо ж того дня взагалі буде хмарно, негода, то кукурудза не вродить. ... Читати далі »
Категорія: Культура | Переглядів: 871 | Додав: inkvizutor | Дата: 07.04.2011 | Коментарі (1)

Вгадай борця: 7-ка :)
   Доброго вечора усім! Вас вітає передача ПОКАРЕЦЬ (тільки не від слова КАРАТИ, а від – покажи борця :Р)! Правила дуже прості і всім знайомі з гри показуха: це сьогоднішнє заняття з театру мене надихнуло ;) А мова піде про одне борценя, яке всі дуже люблять і яке не втрачає моменту усіх гучно розсмішити! Наша сьогоднішня людина Х дуже непередбачувана і просто кумедна :) Але наберіться терпіння, бо без нього ні в житті, ні в цій рубриці з таким борценям не обійтись :Р

   Почнемо ми з найпростішого і найприємнішого, а саме зі шлунку, хі. Вміє наше борценя як готувати, так і їсти: *махаю руками вбоки, описуючи якусь округлу форму, далі тицяю пальчиком на скатертину в нашій боївці, а саме на колір трикутничків на ній. Потім демонструю рухи, які добре знає кожен пАцАнчІк; ) і з того всього варю щось смачне і корисне* :) а ще наше борценя можна сміло назвати солодкоїжкою! Гадаю, ви всі розумники і зрозуміли, про що йдеться, а з такими приємними думками і повними животами так і хочеться влягтись на Цьоцін диван і думати про Вічне :)
   От, наприклад, уявляти собі прогулянку по улюбленому місці у Львові: *розводжу руками вгору і вниз, показую на зап’ястя лівої руки, а тоді вказую на вушко*:) чи Києві, коли на вулиці гарна погода і улюблена пора року: *рукою смикаю вперед-назад  коло шиї футболку*:) Так і хочеться закинути всі справи і "повези мене туди, де природа сама", мій старенький: *сіла на крісло, а ніжками почергово воджу по колу, згинаючи і розгинаючи коліна*!:) Саме з цим видом транспорту в нашого борценятка пов’язані різні історії, одного разу впав/-ла з нього, а іншого їхав/-ла на ньому в одних труселях і то взимку :) оце так видовище ;) І не думайте, що це палЄво, яке видає стать борця ;Р У нас в організації ще не такі божевільні люди є :)   
   Коли ж хочеться справжнього екстриму, наше борценя вдягає футболку улюбленого кольору: *тру сильно щічки; показую, як ложкою загрібаю щось до рота, облизуюсь і показую знак, ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1291 | Додав: hummy | Дата: 06.04.2011 | Коментарі (14)

Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024