Середа, 24.04.2024, 00:45

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Я Борець! І мій найважчий бій - з собою!

 невідомий Севастіян
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Червень » 08
Сам собі господар

Часто читаючи  пресу могли зустріти різні замітки, про те як багато хто агітує за створення ОСББ (кондомініуми, … не те що ви подумали), особливо активно -  місцеві ради. При цьому наводять ряд переваг, що ось як тільки створите, то зразу і ремонти будуть робитися і про ЖЕК забудете, і не турбуватимуть вас засц….і під’їзди.  В принципі це і правда… трохи, але завжди десь зарита дохла собака.

     Як каже нам законодавство Об'є́днання співвла́сників багатокварти́рного буди́нку, або ОСББ — це неприбуткова юридична особа, створена власниками житлових та нежитлових приміщень для спільного користування, утримання та управління своїм будинком та прибудинковою територією, а також для юридичного оформлення їхніх майнових прав на будинок та прибудинкову територію.  ... Читати далі »
Категорія: Політика і економіка | Переглядів: 1202 | Додав: Versus | Дата: 08.06.2011 | Коментарі (1)

З Днем народження!
Які привітання Ви хотіли б почути у свій День народження? Головне, щоб згадали про роботу (громадську в тому числі), навчання, ой, забула, здоров'я, додали щось кумедне, можна щось маловідоме людям навколо, але таке рідне у своїй компанії...Перелік можна продовжувати, але насправді, думаю, погодитеся із тим, що найголовніше - щиро привітати:) Сьогодні вітаємо нашу борчиню, таку щиру дівчиноньку-україночку із суперовським почуттям гумору, Христю Рутар із Днем народження:

Оксана Петрик: "Як своїй найкращій коліжанці, хорошій людині і просто файній кобіті хочу побажати таких терплячих друзів як я (ггг) і навіть кращих,величезного терпіння і поменше нервозних ситуацій...багато красивих прихильників і щоб серед них знайшовся файний і мудрий парубок, який би зміг взяти Христулю в свої руки, бо вона ше та дівка, дасть причухана усім :) моцного здоров'ячка, ВЕЛИЧЕЗНОГО І ШАЛЕНОГО КОХАННЯ...хай Тобі, моя лялю, з легкістю вдається втілювати усі свої божевільні мрії....ЩАСТЯ, РАДОСТІ, ГАРМОНІЇ І ТЕПЛА ;)"

Оксана Кулиняк: "Христю! (я знаю, шо ти любиш таке звертання;)) Хай всі до тебе звертаються саме ХристЮ, а не Христя=))) якщо серйозно, то побільше тобі віри в добро, сміливих цілей і наполегливого шляху до них:) насолоди від того шляху і наснаги до боротьби!:)"

Святослав Вонс: "Дорога "Золото"! Вітаю і бажаю тобі завжди блистіти так, щоб люди тягнулися до тебе, так, щоб сонце заряджалося твоєю посмішкою, а зорі завжди цвіли від твоїх слів!!! Ти твориш своє майбутнє нині!!! тому твори ГІДНО і гордо!" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2241 | Додав: Лілейка | Дата: 08.06.2011 | Коментарі (12)

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024