П`ятниця, 29.03.2024, 13:58

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Подумаєш, боровся з вітряками! Спробував би він боротися з Системою.

 Михайло Генін
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Серпень » 25
Вгадай борця: люблю поговорити ;р
Сьогоднішнє наше борценятко, таке гарне малятко, відзначається своїм почуттям гумору, відкритістю та індивідуалізмом :) З приємністю представляю його вам.

Виглянувши за вікно, таке зараз, правда, романтично-нічне, як тут не згадати про наші файні посиденьки-походеньки у горах, тепле сонечко, гамірливо зманіжене на наших спинах, вітер змін, який віє подихом Говерли, гутіркове вогнище, що об'єднує довкола себе кожну "крихітну худобинку")) - ці всі речі дуже добре знайомі нашому сьогоднішньому герою (а чи героїні?)). Чи часом не за це любить цю красну пору і доречно цитує Сашка Положинського: " ..і гримне грім - потужно, лунко, сердито.. таке вже НАШЕ ЛІТО))". Отак, збираючися знову на умовну подорож-таборування, запрошую вас, любі читачі, з нами на бомбовіз)))).
   Складаємо наплічник - що туди поставити, окрім речей, зазначених у списку необхідних? Кожен мусить завжди взяти шось "лєве", своє, яке гріє серце)) Для нашої "квіточки" це мобільний, кредитки, читацький, ключі, гроші і туалетний папір))) Головне, щоб при черговій ямі-фрешу останнє раптом не вискочило з рюкзака ;)) Ну все, ми на місці, ноги-руки є, нічого раптом не вискакувало ;р, зате з радістю заскочило би шось їстівне :) Так от, якби наше борця залишити (довірити!) готувати їсти, то вийде такее!.. ;) Бе-бе-бе(є)))...здоганне))) - але в горах така смакота не водиться і у таборовому меню також.. Страва ця готується на сковорідці, вміст її складає близький товариш того, шо з віршика про пузатого родича, і нащадок крилатоперого, який би бодай ся знудив ;)
   Накидали за драбину, себто задурили черв'ячка - можна і полежати трохи, пороздумувати, помріяти... В такі-от блаженні хвилини розумієш, шо не знаєш, де ліпше: чи тут, у цих неймовірних горах, чи на облюбованому Кайзервальді / на Знесінні. Ай, і кому то треба те порівняння, мудро роздумує наш каталізатор уваги)), ліпше помрію.. але і тут не дуже розбіжишся, адже останнім часом не відпускає (навіть до вітру)))) думка: шо то за нечестивець здав мій номер телефону.. через що до мене тепер дзвонять з якимись непристойними натяками і пропозиціями)) Коли мрія здійсниться, не заздрю я тому жартівникові...;) Ггг, насправді наше золото сподівається, що "жодна людина не зробить мені нічого такого", чого би потім не можна було пробачити :) А от у собі поміняло би все  - це вже жартує наше героїня сьогодні ;) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1354 | Додав: myrchatko | Дата: 25.08.2011 | Коментарі (14)

Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024