Вівторок, 23.04.2024, 20:22

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Я Борець! І мій найважчий бій - з собою!

 невідомий Севастіян
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Липень » 1 » Нехай вам поФАРТить!!!

22:19
Нехай вам поФАРТить!!!
      Body-art  Фестиваль ФАРТ по-волонтерськи, або посміхнись життю і воно посміхнеться тобі!
       Літо – пора релаксу і розширення горизонтів, разючих взлетів і стрімких падінь, гарячих зустрічей і палких прощань!
 
      Яскравим прикладом цього став Фестиваль авторських розвиваючих технологій (ФАРТ), що відбувся 25-28 червня на території готельного комплексу "Перлина Львова”, що у Брюховичах!
       З точки зору організаторів, ФАРТ – це спосіб підтримки авторських методик і тренінгів, які творять технології ефективного розвитку; скерування уваги громадськості на ранній розвиток дитини; презентація авторського підходу як методу розвитку особистості, сім’ї, організації.
     Для учасника, – це нові можливості і знайомства, хороша реклама; також це і нові рішення, і перспективи подальшого саморозвитку.
     І найголовніше - кут бачення фестивалю волонтерами! ФАРТ – це непросто широкомасштабне, громадське дійство, це щось на кшталт спільно виготовленого глиняного вишуканого посуду (спочатку крихке, неслухняне, а з часом - справжній шедевр)!
    Коли більше 30 незнайомих людей збирається для того, щоб спільно виконувати безкорисливу річ, – трапляється диво! Користь приходить до них сама і ще й сторицею! Це і посмішки тренерів та учасників, і аплодисменти публіки, і іскорки радості в очах організаторів, і поповнення життєдайного резервуару внутрішньої енергії! Це купа позитиву і безцінного досвіду.        
       Особисто для мене найграндіознішими були такі події фестивалю, як ходіння усіх охочих по гарячому вугіллі (древній ритуал очищення від гріхів); стрибки з банджо з 12 метрової сосни (для найекстремальнішої публіки); дитячий театр тіней (актори - діти з особливими потребами); День обіймів (присвячений ламанню існуючих стереотипів щодо дітей з вадами розвитку); хороводи (давній звичай для прибавлення загальної енергетики); танки навколо вогню (ще й які); танці ( під "Тарасову ніч” та ”Дудариків”); майстер-класи практичної магії від справжнісінького фокусника (ммм…магія все ж таки існує); співи під барабанні ритми (славнозвісний Ян Бедерман); шаманські обряди від поганої погоди та недуг (вони – діють) і звісно ж, це проведені ночі з незнайомими (більше, ніж 30) людьми під одним дахом!
     В сучасному світі є велетенська кількість різноманітних заходів і подій, в яких люди гублять себе, і коли ти маєш змогу потрапити на саме таку, якою став ФАРТ для мене, ти можеш відчути себе серцевиною, важливою частиною усього існуючого ладу!
\
Ну і на кінець, коротенький плагіат фестивалівських неологізмів: НЕХАЙ ВАМ ПОФАРТИТЬ!
Опублікувати
Категорія: Культура | Переглядів: 1002 | Додав: micada | Теги: цікаво знати, дозвілля | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 3
3 Лілейка  
0
Я б хотіла побувати на цьому фесті smile Файно брати участь у такій події, бо це і цікаво, і весело, і корисно для всіх присутніх!
Ходіння по гарячому вугіллі і банджо-джампінг - це подвиг, як на мене!

2 micada  
0
+ Тарасе, поправ, будь ласка, я зробили все що змогла!!! sad

1 micada  
0
Трохи негарно вийшло! Фотя завелика! Я старалась wacko

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024