Четвер, 28.03.2024, 15:00

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Усвідомити зло - значить негайно почати боротися з ним.

 М.Кольцов
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Липень » 4 » І сміх, і гріх;)

22:45
І сміх, і гріх;)
І сміх, і гріх;)
Напевне кожен з нас не раз стикався з такими малесенькими оголошеннями: 
"потрібен продавець-консультант","візьму на роботу маляра", "набір менеджерів",
 "потрібен офіціант. Терміново"...але таке й Петросяну не снилось;))

    Найбільш вражаючими, до сліз;) пропозиціями на ринку праці в 2011 році стали:
 -Перевертач пінгвінів. Пінгвіни, які мешкають поблизу полярних станцій, жваво реагують на вертольоти, що пролітають повз них. Тварини задирають голову і відхиляються назад, а оскільки шия у них коротка, а тулуб - неповороткий, вони нерідко так і завалюються на спину. Перевернутися і встати самостійно пінгвіни не можуть, тому після кожного прильоту або відльоту до них на допомогу приходить фахівець. Інакше тварини загинуть.
 -Майстер педикюру для корів. Поганий стан копит може позначитися на самопочутті корови, надої і навіть здібності розмножуватися. На елітних фермах у Європі та Америці за цим стежать цілі окремі підрозділи співробітників.
 -Розрівнювач зморшок. Є співробітником елітних взуттєвих магазинів. До його обов'язків входить розгладження зморшок і складок, які утворюються на взутті в результаті багаторазової примірки покупцями.
 -Нюхач пахв. Працює на компанії, які виробляють дезодоранти і антиперспіранти. Завдання такого співробітника - нанести експериментальний продукт на пахви тестової групи, а потім нюхати їх, фіксуючи, як змінюється запах протягом дня.
 -Нюхач яєць. Рідкісна професія, затребувана в елітних кондитерських і ресторанах. Ця людина стежить за тим, щоб у їжу не потрапили зіпсовані яйця.
 -Випробувач меблів. Цих професіоналів наймають великі дизайнерські компанії та меблеві фабрики. Звичайно, столи і книжкові полиці ніхто не тестує, але ось стільці, крісла та ліжка - обов'язково. -Залишається лиш здогадуватись яким методом)
 -Менеджер з визначення статі курчат. Безпомилково визначити стать курчати необхідно вже в першу добу після появи пташеня на світ. Вважається, що від цього залежить харчування і способи доглядання за птицею.-Оце якомусь півню пощастить потрапити в курячий гарем;)
    Хто не вподобав собі жодної важливої з вищеперелічених професій, можете спрямувати свою увагу на не менш цікаві спеціальності майбутнього;):
 -Фахівці вертикальних ферм
До 2020 року можна буде істотно збільшити виробництво продовольства за рахунок зведення вертикальних ферм у міських хмарочосах. Керівники і працівники таких господарств повинні володіти знаннями у низці різних дисциплін, зокрема в інженерній науці й торгівлі.
 -Погодна поліція
Мета - відстежувати і блокувати можливі несанкціоновані спроби вплинути на погоду. Зокрема, це стосується практики перехоплення хмар з метою викликати дощ, що позначається на інших районах, навіть на відстані в мільйони миль. Погодна поліція має відстежувати, кому дозволятиметься втрутитися в природні процеси, наприклад, розстрілювати хмари йодидом срібла, щоб викликати опади.
 -Фахівець з упорядковування віртуального простору
Професіонали в цій області допомагатимуть організувати "електронний" бік життя сучасної людини. Вони відповідатимуть за ефективну роботу всіх додатків і електронної пошти, за впорядковане зберігання даних, а також керуватимуть онлайн-профілями.

Ми йдем в перед, над нами вітер віє... і, от, всяку таку кумедію вдуває в наші голови;) Але щоб потрапити на такі елітні))
 місця праці треба трохи  помізкувати. Для чого?)) Щоб не завалити співбесіду відповідями на питання на кшталт таких:"Якби ви могли
 стати одним з супергероїв, ким би ви стали?","Оцініть за шкалою від одного до десяти, наскільки ви дивний" чи ось
 "Як ви зважите слона, якщо під рукою немає вимірювальних приладів?"


Опублікувати
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1470 | Додав: lvivanka | Теги: цікаво знати | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 4
4 Klym  
0
хочу працювати випробувачем м яких диванів ...гг .)

3 курочка  
0
хахаха))таки точно)а ше педикюр коровам класно)) biggrin

2 шибайголова  
0
нюхачі яєць і пахв ,мабуть, найбільш оплачувані smile
це який ніс треба мати biggrin

1 Mary_Anna  
0
Молодець!! Де ти то відкопала?? гигигиггг.. ой лусну.. biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024