Субота, 20.04.2024, 08:23

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Подумаєш, боровся з вітряками! Спробував би він боротися з Системою.

 Михайло Генін
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Травень » 25 » К.О. про неочевидне (сміховинки)

12:24
К.О. про неочевидне (сміховинки)
К.О. про неочевидне (сміховинки)

Знаю, сьогодні мало бути продовження теми політики, але моя політекономічна муза полетіла засмагати на Мальдіви.  Тож сьогоднішню тему ми розбавим трохи гумором, картинками ну й інфою звісно ж. У статті буде трохи самоцензури, але все одно прошу забирати від екрану вразливих осіб, вагітних і жінок в період лактації, мало чого :).

   А поговорим ми сьогодні про меми, мабуть всі про них чули, вживають, але не знають звідки вони і що в реалі значать. Для кращої розуміння стаття буде наповнена деякими ілюстраціями.
   Мем – якщо по-науковому, то це міркувальна категорія, здатна до поширення через соціальні контакти носіїв, паразитуючи на аналогічному та логічному методах дослідження. На практиці це найчастіше виявляється веселою картинкою, яку всім кортить кинути друзям в аську, вкакашки і т.д. Таке щось може швидко розповсюдитися в мережі (чи навіть вилізти IRL) і набути широкої популярності. Щоправда, після здобуття великої слави мем часто потрапляє до категорії баянів та попси і надалі рідше вживається. В основному, чим популярніший мем, тим більше в ньому лулзів.
    Слово "лулзи" походить від англійського слова lulz - вигадана "форма множини" для абревіатури LOL ("Laughing Out Loud"). Лулзи - це реакція на те, коли щось цікаве відбувається в інтернетах (саме в множині, за версією Буша молодшого) і привід посміятись. З огляду на те, що в інтернетах щось цікаве найчастіше відбувається через чиюсь дурість, лулзи мають характер зловтішання. Також лулзи - універсальний мотив для будь-яких дій - I did it for the lulz (див. відео).
     Часто для ілюстрації своїх емоцій ми кажем феспалм (також, facepalm, моск. *****ий стид, обличчярука) – означає уселюдську демонстрацію абсолютного розпачу, сорому за побачене перед іншими. Назва походить від англійських слів face (лице) і palm (долоня). Використовується у дискусіях, коли бракує слів виразити всю недоречність, дупобільність(про це в наступних випусках), нетямущість вчиненої щойно кимось дії чи явища. Походить звісно ж з життя, де є просто жестом, але у інтернеті часто застосовуються зображення, а також просто "фейспалм.jpg". Канонічним є зображення капітана Пікарда із «Зоряного шляху».
    Частим гостем у нас також є Капітан Очевидність (К.О., кеп, Отаман Очевидячка, від англ. Captain Obvious) - герой, що завжди готовий прийти на допомогу (див. картинку) зірвати всі покрови з місць, де їх нема. Сам Отаман інформує про те, що таке зняття завжди усміхає, і тих, хто його вчинив, і тих для кого це довелось вчинити. Як виглядає на практиці див. нижче.
     Своє ставлення до статті сумнівної якості можна висловити словами, що це понуре (сумовите) лайно. Вживається у якості ніжної характеристики написаного висеру у разі, якщо його прочитання призводить до емоцій, що подібних при занюхуванні ПЛ, чи вживанні всередину орально.
    Проте часто після таких моментів можуть виникати срачі - процес високоінтелектуального взаємного метання вербальними фекаліями  на форумі, у чатиках, коментах, які наповнені повагою  до точки зору співрозмовника і до його особи (. Виникають на будь чому (IE vs FF, 8 бер., в кого більше(ий)… ) і часто висмоктані невідь-звідки. Хоча О. О. каже ще срачем може бути стан твого помешкання, гуртожитку, міста села, країни etc.

Ух-х…Про всі меми в одній статті не розкажеш, бо тисячі їх і ймення їм легіон…кхм, то ж може колись продовжим. А зараз, як казав дід Панас: «Ось така ***** малята, любі хлопчики й дівчатка».


Опублікувати
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 2193 | Додав: Versus | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 5
5 Лілейка  
0
тю, добре, що читала в коментах до інших статей, як розшифрувати К.О, о то б взагалі відкриття було biggrin
кумедно, по-іншому (так тільки цей автор може написати!), давно такого не читала:)

3 hummy  
1
бггггг, це і ідеальна рубрика для Мар'яна:) тут в кожному слові суцільний Мар'ян:) іхіххіхіхіхі))) Останні два абзаци мене винесли) бо крім фекалій я ніц не зрозуміла:Р здається нашого файного Мар'яна все дістало і він вилив це у тематичну статейку)) зате повеселило)

4 Лілейка  
0
а окрім того, я ще зрозуміла срач в гуртожитку biggrin

1 Povstanec  
0
вже прочитав!) от питання:
ти перекваліфікувався з політики на цікаво знати? cool

2 Versus  
1
нє, просто трішки гумору ніколи зайвим не буде, і сам знаєш що буває коли тебе заганяють в тісні рамки

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024