Четвер, 25.04.2024, 23:58

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Побороти дурні звички легше сьогодні, ніж завтра.

 Конфуцій
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Жовтень » 3 » ХІТ-вечірка

02:12
ХІТ-вечірка
ХІТ-вечірка або як все було в деталях!
Вітання всім запальним танцюристам, що терли п'ятками і носками по танцполі клубу Picasso, а ще й тим, хто може щиро кусати лікті, що не прийшов погарцювати на вечірці! Дозволю собі включити фантазію і запросити вас на діджей-шоу від Анастейші:)

  Розпочнемо ми із 50-х і запального рок-н-ролу, який ніхто не виконає краще, ніж його Король - Elvis Presley. У світі продано більше мільярда  платівок Елвіса.  149 пісень виконавця потрапляли в «гарячу сотню» хіт-параду «Біллборд». З них 40 в «верхній десятці» і 18 пісень зайняли 1-е місце. Саме тоді народилася на сцені характерна хореографія рухів Преслі, яка полягала в несамовитому розгойдуванні стегон у  поєднанні з емоційними рухами рук і тіла, - що й викликало безпрецедентне збудження публіки не тільки тоді а й зараз, особливо у Юлі Дарморез ;) :
   "Елвіс Преслі форевер) вечірка вдалась на славу) дружня атмосфера, найкращі драйвові хіти) і 2-х годинне повернення ногами додому)" 

  Ух, після такого запального танцю ловіть не менш драйвову Macarena - Los del Rio. Тут слова зайві, зате відеокліп переглянути цікаво: http://www.youtube.com/watch?v=c1OkEjjfqOk&feature=related 
д.с. особливо якщо ви ще досі не знаєте рухи Макарени;)
  А тепер можна додати трохи романтики і затанцювати в парах під «My Heart Will Go On». В 90-х ця пісня стала всесвітнім мегахітом, займала перші місця в чартах десятків країн, зокрема США, Канади, Британії, Франції, Німеччини. Пісня отримала «Оскар» і три премії «Ґреммі». Альбом «Let's talk about love», на якому вперше з'явилася ця пісня, проданий загальним накладом у 31,5 мільйонів екземплярів.  

   Обидві пісні поступили на замовлення леді ін флавер дрес, яка лише загадково сказала про вечірку: 
«позитивно, стильно, подекуди кумедно».

   Хочеться потішити і публіку, яка торчить від «тяжчих» композицій. Тут варто звернутись до Маланчуків;) Вобзик вказав на пісню, що припала до душі:
«Звісно Limp Bizkit але вражень в мене сильних не було оскільки я просто її слухав і насолоджувався».
   Behind Blue Eyes - кавер-версія пісні легендарного британського рок-гурту The Who. Пісня ввійшла в саундтрек до фільму Готика з Холлі Беррі в головній ролі.

   Треба відзначити і українські хіти, Святослав відгукнувся так:
«яка сподобалася пісня... чомусь зразу припала до душі "всьо чьотко"... а враження: хм.. як завжди багато люду, що говорять, бажання просто забути всі свої проблеми і опинитися в ритмі танцю - віддати свої тіла під владу музики, де просто кожна клітинка пронизується звуками найхітовіших мелодій + цікаві бесіди...
д.с. але за цілий вечір я протусував лише із двома хлопцями.. і десь так із однією дівчиною..»
   До речі «Всьо чотко!» - дебютний альбом львівського гурту Брати Гадюкіни, який і в 90-х і тепер є популярним серед молодшого і старшого покоління.

  Далі у нас улюблена пісня багатьох "It's my life". Цікавим є висловлення самого співака про неї:
  "Коли я писав "It's my life", я думав, що я писав про власне життя і де я був у ньому. Я не розумів, що фраза "це моє життя" буде близькою для всіх - підлітків, старших, механіків, кого-завгодно". Це стосується і Марічки Когут
 «Найбільше шо припало до душі то пісні "It's my life" i "Enjoy The Silence"....дуже їх люблю) Вечірка була дуже класна, "відірвались" як має бути) То моя перша Хіт-вечірка, і впевнена що не остання. Ой натанцювалась досхочу) Сподобалось як виступали дівчатка з Денс-сіті, якщо не помиляюсь з назвою) Загалом всьо було супер, ніч пролетіла дуже швидко, поскакали, поспівали, подуріли....Ну а потім і пішочком додомуууу....і на навчання)».

  Поміж піснями десь там в районі вбиральні ми перестріли місцевого борцівського критика (думаю ви б ніколи не здогадались:Р) Тараса Підгайного і почули таке:
  «Привіт) Якісь слабенькі пісні були цього разу) пісня, що найбільше припала, щось не пригадую) можливо Scatman-а, КВН був дуже смішний , я аж досі сміюся), ха-ха, жартую, Ноти Бена - дуже слабо..а найбільше сподобався танець двох дівчат ;)».

  І на закінчення, як і на вечірці, лунає Queen - We are the Champions - одна з найвідоміших і найпопулярніших пісень - гімн року. Ця композиція набула успіху в усьому світі і у 2005 за опитування Sony Ericsson музичного світу була визнана улюбленою піснею у світі. "We Are The Champions" стала гімном для спортивних перемог, в тому числі використовувалась як офіційна пісня для 1994 FIFA World Cup.
   Відзначив своє захоплення нею і Боб, узагальнивши про вечірку:
"враження тільки позитивні, гарно відірвався і натанцювався))) приємно було побачити багатьох знайомих і друзів))) одним словом кльово)))".

   А тепер коротенька довідка: крім стандартного визначення терміну «хіт» як дуже популярної пісні, пані Вікіпедія уточнила, що колись в українській мові замість цього терміну використовувалося німецьке слово шлягер. Уявіть собі афіші з запрошенням на Шлягер-вечірку;) Друге ж визначення мене винесло: звертання браузера до веб-сервера:) Так що перспективи ХІТ-вечірки просто неосяжні: можемо зробити свято усім від програмістів до чувачків, що тусуються біля кіосків;)

  І в якості післямови й логічного завершення спогадів, цікавинок слова Оксанки Кулиняк:
  "Файний настрій в мене був впродовж всієї вечірки, але просто-таки "порвало" під "Оксану":)). Чи то тому, що кінець вечірки наближався, чи як-не-як українське більше зачіпає за живе, ніж неукраїнське:) а може згадалися часи, коли та пісня була на піку популярності))) Після того хотілось лиш обняти всіх, хто причетний до гарного настрою тієї ночі, і попрощатись з Пікассо до 13 жовтня;)"

До зустрічі;)

Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2756 | Додав: hummy | Теги: хіт-вечірка | Рейтинг: 4.9/13
Всього коментарів: 12
12 KypIDon  
1
стаття крута! а от ця вечірка мені не дуже сподобалась

11 Tyler  
2
Дуже класна стаття)

10 hummy  
3
дякую всім за добрі слова up

8 Маринка  
6
Аааа... я кусаю лікті wink Стаття дійсно чудова, я таки одержала той запальний дух вечірки, шкода, що заочно...

6 lvivanka  
5
Настику, чудово!
Гурту "Ноти Бена" дякую за "One Way Tiket"!
Думаю, ті що не були на вечірці, після прочитання статті догризають другий лікоть wink
ух, швидше б вже 13! happy

7 Mary_Anna  
2
це точно! швидще б

5 Mary_Anna  
3
а ось я переглянула, за рекомендацією, кліп Макарена - ото веселеньке відео)) найбільше мені сподобались чувачки в кустюмах)))))))))
стаття - ВЕРІ!))

9 hummy  
2
вони дуже потішні!!! cool

4 yulasik16  
5
biggrin biggrin biggrin дуже файно))

3 Лілейка  
5
про найвідоміші хіти - люкс! smile
про перспективи хіт-вечірки, на які звернула увагу, - ну то взагалі не треба коментувати biggrin

2 Versus  
7

1 Нескорений  
5
хм, напевно, найкраща стаття про враження від нашого заходу. Браво, Насте, аплодую стоячи! clap

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024