П`ятниця, 29.03.2024, 07:49

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

У схованках душі своїй я чинив великі подвиги, перемоги і благодіяння - так що боротися з життєвими негараздами в мене вже не вистачало ні сил, ні часу.

 Борис Андрєєв
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Липень » 1 » Коли літо приходить гаряча пора...

21:06
Коли літо приходить гаряча пора...
Коли літо приходить гаряча пора...
... або "Я знаю, що ви робитимете цього літа"))
Поговорімо про те як можна провести літо 2011.

     Знаю-знаю, вже пройшов цілий місяць літа і ми вже ніби якось його та й проводимо, але хіба ж це відпочинок був той місяць? Сесія, іспити, заліки, дипломи, талони, буряки (ОМГ!) ... - ціла копиця проблем і турбот (ото як воно на сіні спати: і ніби мякенько, і разом з тим шось коле в Д.., кхм, не будем про сумне)) Та й погодою червень не особливо тішив нас: ні тобі чукулядної засмаги та ще й дощить і хмариться, а Душа (а не те, що ви вже встигли подумати, хоча і ВОНО теж) хоче сонечка!
     Отже, що ми маємо - два місяці (ну ще є й такі Л.., які мають практику - в них не два місяці, а менше) фрітайму, гарної сонячної, але не спекотної погоди, і купу планів з серії "Що я хочу встигнути протягом літа вчудити (не вродити, хоч і такий варія(н)т також можливий)".
     Гаразд, перейдемо до справи. Які ж то є варіянти для проведення самертайму? Розглянемо...
    №1 Поїздка на море - найбажаніший варіант!!!
Хто не мріє покинути всі земні турботи і податись кудись далеко-далеко, де на клаптику райської землі лежати в гамаку під пальмою (не Пальмою, прошу не плутати) на березі моря, такого прозоро-блакитного, що здається чистішим за ясне небо, незаплямоване бодай згадкою про якісь хмари... попивати собі коктейль в кокосовій шкарлупі і думати про НЬОГО (НЕЇ)... а потім знуритись під воду, що огортає неначе оксамит і злитися в одне з дивним і чарівним царством Нептуна... Але зазвичай ми отримуємо брудну калабаню (нє, ну то капець шо нині робиться з тими омонімами), ліжко на пружинах і вівсянку на сніданок(      Ех... Море...
    №2 Похід у гори (табір десь серед дикої природи) - для сильних і тілом, і духом
Ось де перевіряються всі вольові якості та різноманітні навики виживання та спілкування (з природою :)) Ото йдеш лісами, а потім полями, а за ними - ярами, горами, перепливаєш озера, переходиш річки - тут тобі все в одному: пригоди, драйв, екстрим (екстремум фунції, гг), адреналін, схуднення (то я вже про своє, кхм) ну і звісно відпочинок!! Коли летиш зі скелі, чи ось-ось впадеш із водоспаду, або ж під тобою хрусьнула гілляка - куди там думати про те, що "він мене не любить" чи "в неї мешти за 10050 у.є." чи "квадрат гіпотенузи дорівнює сумі квадратів катетів"...
Десь там у горах зараз і наше кухане правління. Як вони там? Чи не поїли їх дикі гуцули? Я з нетерпінням вже чекаю коли і ми - прості (смертні) борці підемо у мандрівку хребтами (ні, я не про тайський масаж)
     №3 Мандрівки-подорожі містами-селами-визначними місцями - теж заняття не без екстриму :)
Це також непоганий варіант цікавого і активного, а головне - пізнавального, літнього відпочинку. По-перше, дорога - це завжди пригода - непередбачувана, моживо підступна - ніколи не знаєш, який сибірський автостопщик тебе чекатиме за рогом (чи ще десь), але так вабить рухатись вперед, подивитись "що там попереду". По-друге, можливість побачити "світ" - чи справді краще там, де нас нема (ну то вже точно не про нас). От, до прикладу, нещодавно зібралися собі хлопці й дівчата та й провідали столицю України. Ото вже мають що згадувати)))))
     №4 Сидіти в рідній глушині і носа не показувати - варіянт для ледачих, але то вже як сказати...
Ну що тут скажеш. Тут або ти справжнісінький Іван (той шо на печі лежав і по щучому велінню всьо робив), або просто так склались обставини і мусиш сидіти вдома рибок пильнувати))) Але і тут є куди розгулятись фантазії, наприклад можна штудіювати іноземну, юзати фотошопи і т.п., перечитати "Гаррі Поттера" всі 7 частин і скласти детальну характеристику героїв (для чого? - а біс йо' зна), розвязувати задачу про єгипетський трикутник - ну просто йокеан можливостей (тут мала б бути самоповішана в холодильнику миша :Р) Ну можна й здибатись з друзями і разом "вбивати час", наприклад з 15 липня приходити на Вуличні співи і горлати кіко влізе (поки не прийде йден, не будемо називати його імені, і не скаже: "Мар'янка, та ти ж в ноти не попадаєш. І взагалі голосу не маєш". Хм, а я шо мисливець по нотах шоб в них попадати?)
     Загалом, альтернативи є - вибір за тобою. Не забуваємо про всілякі фести, концерти, акції, заходи та інші туси (от як 11 липня - найліпша Українська вечірка) Оскільки про відпочинок можна говорити вічно, буду я завершувати свої роздуми про літечко) Всім бажаю гарно відпочити і здійснити всі літні задуми))

На правах реклами:
Для тих хто заскучив за побратимами-борцями!
В неділю 3 липня о 16:00 приходьте в Боївку - будем забавлятися.


Опублікувати
Переглядів: 1596 | Додав: Mary_Anna | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 9
6 шибайголова  
2
крута стаття! smile ЛІтО!ЛіТО!УРА!Фести,вечірки,гори,співи і гуляння!
ой гуляли,гуляли аж до рання,ой гуляли,гуляли цілу ніч! biggrin

д.с.хто шось знає про найближчий до нас банджі-джампінг?)

7 lvivanka  
0
Як їхати в Кам'янець Подільський на мості (біля Канйону) хлопаки систему ставлять, десь 2 роки тому 1 стрибок 100грн, 3 - 150. Тепер не знаю як там

8 Mary_Anna  
0
жити набридло?

9 lvivanka  
0
тільки тим, хто невдало приземляється wink

2 Лілейка  
2
Мар'янко, тобі теж гарно відпочити влітку, максимально, наскільки дозволять можливості, використати різні варіанти:) але ж розписала - люкс!
задумів є вже немало:) щодо найближчих, то там і побачимося wink

4 lvivanka  
3
ооввв, Українська Вечірка! Ююхххххууувв!
Бачу не лише мені вона спокою не дає wink ще трішки і буде джага-джага cool

5 Mary_Anna  
0
а я подумала шо Ліля про неділю говорить...)

1 lvivanka  
4
оце так файнезна стаття, аж настрій мені підняла smile
іноді так хочеться кудись вирватись і нічого путнього в голову не приходить, а тут вось скільки порадних варіантів, хоч ціле літечко домів не вертайся wink
а й справді, якось вже скучила за нашими куханими борцівськими мамуськами й татуськами В)
п.с. Борцята, в неділю си звидем на забавляннях wink

3 Mary_Anna  
1
Дякую! ото вже нахвалила)))
до зустрічі в неділю wink

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024