П`ятниця, 29.03.2024, 09:04

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Можна боротися з усім, крім дурниці - дурість непереможна.

 Ілля Шевельов
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Травень » 24 » Квест "Борці за Волю": роздуми про Героїв в контексті гри

21:45
Квест "Борці за Волю": роздуми про Героїв в контексті гри

Квест "Борці за Волю": роздуми про Героїв в контексті гри
Герой... Герой...Герой…У Древній Греції героїв вважали напівбогами… Українці складали про своїх героїв пісні, легенди…Героїв цінували, любили, а головне - про їхній подвиг знали!

Чи знаємо ми, українці, своїх героїв? Цінуємо те, що вони доблесні зробили
?

  Свято Героїв – це день пам’яті усіх тих свідомих українців, що присвятили своє життя для нашого з вами щастя, тих, хто все життя працював для українського народу і хто вмер за Україну.
   Як не парадоксально, проте це свято, як і більшість свят, започаткованих в часи української бездержавності, має трагічний характер. В травні віддали своє життя у визвольній боротьбі такі кращі сини України в ХХ столітті: 3 травня 1924 року - головний ідеолог державної самостійності України початку ХХ століття - Микола Міхновський; 25 травня 1926 року - головний провідник української національно-визвольної боротьби 1917-21 років - Симон Петлюра; 23 травня 1938 року - засновник і провідник ОУН - Євген Коновалець В роки німецької, а згодом радянської окупації це свято відзначалося у підпіллі. Із проголошення незалежности України його святкування відновлено.
   Свято Героїв відзначають майже 60 років. У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначення 23 травня як Свята Героїв. Воно було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь.
  До Дня Героїв 22 травня ЛОГО "Борець" провела квест "Борці за Волю". Участь у цій тереновій грі взяло сім команд, які активно змагалися за перемогу.
  А тепер трішки вражень:
"имммм
весело!патріотично! отримала масу позитивних вражень!
і побільше таких квестів!" - Мар’яна Гірна (агент з пиріжками)

 "Команди були в запалі, цікаво було спостерігати за спраглими та, ну, дуже голодними :) учасниками. На заваді не стали ані спека, ані безкулькові агенти :), ані злива серед ясного неба, організована Климом і Андзьом :) Чого-чого, а спритності, кмітливості та гумору квестунам не позичати:)" - Галинка Гнатюк (агент, підгодовувачка  учасників)
"Оцей квест був направду цікавий. чесно кажучи, участь в ньому брав уперше, сподіваюсь не в останнє :) але наступного разу хотілось би самому поганяти з командами. Я і Михась були агентами типу "жидів". Запам"яталось як команди намагались пройти наше випробування "розсміши смішного"; потрібно було розповісти анекдот, загалом розсмішити нас. ціла купа гарних знимок і маса позитивних вражень!) дякс оргам!" - Стас Поліщук (агент на вул. Коновальця Є.)
"Це був шалений день, шаленні завдання і неменш шалені учасники... після недільного квесту в мене залишилось багато позитивних вражень. ...хочу сказати величезне дякую організаторам: Христинці, Мартусі та Орчику, котрі доклали неабияких зусиль для такого драйвового і скаженого квесту)) молодці!Борець, як завжди відзначився в оригінальності святкування такого великого свята для нашої батьківщини- День героїв України!" - Оксанка Петрик (агент, Пункт 2. Синьо-жовті кульки)
Слово переможцям:
"Ух, ото ми набігались, ще одна така пробіжка і можна перекваліфіковуватись на марафонців, але це того вартувало, крім того фінішна точка вибрана дуже навіть вдало» - Мар’ян Головатий
"Квест, як і всім, дуже сподобався, особливо: біг, суперництво + ноги які відвалюються + завдання шо ламають голову, море драйву і позитиву...і звичайно те що ми виграли!!! Маршрутик був чималий, добре нас поганяли)Дякую організаторам!" - Олежик Корнійчук
"Враження круті) все класно, замучена страшенно, але задоволена)правда з першим завданням це було таки шось)ну але загалом все було куже файно) особливо фініш))" - Марія Когут

   Щодо мене, то можу зазначити, що я як завжди була нервусом) Ах, якби не Мартуся, то не знаю, щоб я вчинила) Скажу вам, кохані мої, я дуже люблю наші квести, але, хулєра, то так важко)) Але надіюсь, що наша праця не проходить на марно і ви одержуєте те, за чим приходите)

Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1267 | Додав: Калабаня | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 5
5 курочка  
2
Гра була насправді суперова)Також взаємно, дякую за гру))

3 Povstanec  
2
Марічко, Мар'ян, Олексій і Олег - дякую за гру.

4 KypIDon  
0
взаємно

2 Лілейка  
1
ми з Оксанкою чекали учасників перед фінішною прямою smile
команди молодці, бо стільки пробігти, стільки завдань виконати, а тут ще й треба співати) і героїчно піднятися на Високий замок)
організатори добре попрацювали, стільки придумали, спланували!

1 hummy  
3
я не була безпосереднім учасником, але по тому, що чула-бачила, все вийшло круто, а головне цікаво і оригінально)
родзинками були ті булочки, обливання, кульки, гопак та буквально все, стільки нестандартних речей, що ух!
Борценята, ви молодці)
і звісно вітаю переможців!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024