Субота, 20.04.2024, 11:25

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Неправда гнобить протидії, але тим дужче бажання боротися з нею.

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Березень » 20 » Школа тренінгів "Лідер та його команда" стартувала

10:43
Школа тренінгів "Лідер та його команда" стартувала
Школа тренінгів "Лідер та його команда" стартувала
Щоб вести себе, користуйтесь розумом.
Щоб вести інших, користуйтесь серцем.
 
   11-19 березня у СШ № 91 м. Львова в рамках проекту "Школа тренінгів” проходив цикл тренінгів "Лідер та його команда”, ініційований Львівською обласною громадською організацією "Борець”. Перший навчальний тренінг для тренерів було проведено 11 березня у 10му класі. У ролі тренера виступав голова ГО Борець Севастіян Вонс. Він звернув увагу на актуальність даного проекту серед молоді: "На сьогоднішній день наша держава переживає скрутні часи і хибно здається, що зараз немає лідерів. Але це помилкова думка! Лідери є у кожному класі, у кожній школі, в кожному місті. Лідерами не народжуються, ними стають. І ми ставимо перед собою завдання допомогти їм розвинути свій лідерський потенціал, усвідомити себе патріотичним, свідомим, активним населенням міста і держави”.
   Програма тренінгу розрахована на 2 уроки. Серед тренувальних вправ і весела вправа "Знайомство”, де кожен учасник має назвати своє ім’я ззаду наперед (серед дітей виявлялись і космічні прибульці (Анело), і круті пацани (Ятсан)), і культові боксери (Алі)); і розважальна творча вправа "Лідер і Лідерка”, де діти кожен називали рису обличчя, яка у них асоціюється з лідерством, а волонтери малювали ці збірні обличчя на дошці (ух, мамцю рідна, які "красені” там повиходили – висновок: не у красі лідерство, а у харизмі, ЗОВНІШНІСТЬ НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ): вдумлива активна вправа "Як працювати в малих групах?”, де кожен міг спробувати себе в ролі спікера (ох, а як же це важливо для лідера!) і кожному відводилась певна громадська роль (висновок: взявся щось робити – тягни до кінця). І, звичайно, родзинка тренінгу – вправа "Прес”. У сучасному суспільстві не будеш ти переконливим, хто за тобою піде? Вправа допомагає формулювати, пресувати думку, вчить обґрунтовувати твердження, наводити факти. Деякі діти навіть мене переконали!) Пізнавальні практичні вправи тренінгу на практиці (теорія ховається!) допомагають дітям усвідомити себе унікальними, важливими, скеровують їх самостійно приймати рішення і не боятися брати на себе відповідальність. Наступні пробні тренінги провели: 16 березня – Петро Скірчук і Тетяна Тіхтей, 18 березня – Анастасія Мриглод і Оксана Яремчук, 19 березня – Ярослав Шевчук та Інна Нагорна.
  Тренінг розрахований на учнів 9-11 класів, молодих людей, які через рік-два стануть на поріг дорослого життя і будуть творити молодіжну політику міста. Стати тренером може кожен охочий, для цього потрібно відвідати кілька показових тренінгів.

  Запрошуються усі, хто чує у собі силу долучитися до творення сильного молодого покоління.
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2016 | Додав: myrchatko | Теги: проекти | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 1
1 ****  
0
Чудова ідея!! Просто супер! Наснаги вам у боротьбі!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024