Понеділок, 29.04.2024, 21:08

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Життя наше є боротьба.

 Евріпід
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Червень » 16 » Місцеві вибори 31 жовтня 2010?

20:54
Місцеві вибори 31 жовтня 2010?
Місцеві вибори 31 жовтня 2010?

  Під час зустрічі з журналістами голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін заявив, що АП вважає, що вибори до органів місцевого самоврядування мають відбутися 31 жовтня 2010 року.

   Як повідомляє "Українська правда", зокрема, С. Льовочкін наголосив: "Ми прийшли до цієї дати - 31 жовтня... Вважаємо, що це останній конституційний термін, в який можуть бути проведені місцеві вибори". Сам президент В.Янукович раніше заявляв, що проведення виборів до органів місцевого самоврядування повинно відбутися цього року, бо цього вимагає Конституція України.
   Представники опозиції неодноразово виступали за проведення місцевих виборів у 2011 році після розроблення та прийняття нового виборчого законодавства. "Ви знаєте, що в змінах до Конституції передбачається, що всі представницькі органи - на п’ять років, в тому числі Президент на п’ять років, Верховна Рада – на п’ять років, мер – на п’ять років і місцеві ради – на п’ять років. Якщо йти за логікою змін до Конституції, то більш логічною і більш конституційною є дата 31 березня, коли спливає п’ять років роботи рад всіх рівнів", - заявила Юлія Тимошенко.
   Нагадаю, що 16 лютого поточного року Верховна Рада проголосувала за скасування виборів до місцевих органів влади, які мали б відбутися у травні. За скасування постанови Верховної Ради "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів у 2010 році" N6070 від 20 жовтня 2009 року проголосували 250 народних депутатів.

На думку більшості політологів, поспіх, з яким регіонали хочуть провести місцеві вибори з новим, ще не прийнятим виборчим законодавством зумовлений бажанням, на піку рейтингів, захопити владу і у місцевих радах, таким чином, отримавши повний контроль над усіма гілками влади в країні.



Опублікувати
Категорія: Політика і економіка | Переглядів: 1524 | Додав: skirchuk | Теги: політика | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 1
1 Roman  
0
Ой, та політика biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024