Вівторок, 23.04.2024, 22:15

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Істинна мужність полягає не в тому, щоб закликати смерть, а в тому, щоб боротися проти негараздів.

 Сенека Старший
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » Наша діяльність
« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »
Вуличні співи: 17 червня

Коли ти співаєш на вуличних співах, то здається наче весь світ завмирає.


    Ось вже декілька місяців поспіль ми живемо у ритмі прекрасних українських пісень, тексти яких знаємо напам'ять. Ми щоразу нетерпляче рахуємо кожний день від п'ятниці до п'ятниці, з нетерпінням чекаючи можливості в черговий раз від душі поспівати. І ось коли нарешті цей довгоочікуваний день настає, і ми всі разом, нашою великою дружньою родиною, збираємося на пл. Ринок і співаємо, то кожного разу розуміємо та відчуваємо - ми там де маємо і хочемо бути. Бо ми на вуличних співах! І це так класно! Вуличні співи вже давно стали хорошою традицією, без якої важко уявити кожний тиждень. Вони наче корисний наркотик, який явно викликає звикання. Кожна пісня, кожна нота - це чергова доза прекрасного настрою, позитиву, любові і натхнення. Тож якщо вже почав співати, то зупинятися зовсім не хочеться. Так само було ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 962 | Додав: Tyler | Дата: 21.06.2011 | Коментарі (7)

Вуличні співи: п’ятниця 17 червня

  Останні «Вуличні співи»  цього сезону, не пропусти! Приходь співати з нами найкращих українських пісень
 цієї п’ятниці на Площу Ринок біля фонтану Нептуна о 19:30.

    На вас чекатиме багато позитивних емоцій, море вражень, нові та цікаві знайомства.
    Гарантуємо гарно проведений вечір у веселій компанії.

    Не забудьте захопити з собою каремати та коцики.
    Також беріть з собою печиво, пляцки, цукерки, чай в термосі та інші їстівні та смачненькі штуки ;)
 
     Хто вміє грати на гітарі, сопілці, скрипці, дримбі, бандурі... беріть свої інструменти і гайда співати найкращі українські пісні! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 843 | Додав: Егдшз | Дата: 14.06.2011 | Коментарі (3)

Вуличні співи: 10 червня. Відбулись!
Хоч сьогоднішня днина нас сонечком не побавила, а навпаки, супроводжувала
 "шабелинною" погодкою - співи були вдало проведені! 

   Напередодні співів юні львівські горлодери задались питанням: "Чи похмура погода зможе стати на заваді нашим щоп'ятничним співам?", і щиро тішились чувши, що ані темні важкі хмари, ані дощ, ані "шальонуватий" вітерець не зможе зігнати нас із,  вже такого облюбованого кожним співуном "Вуличних співів", обіччя Нептуна ;)) Ось і час розпочинати співи. Cпіваники вмить розбігаються по руках, сьогодні надміру, активних співунів ;)) І тут полились пісня за піснею... "Вона", "Хей-хай", "Червона рута", "Роксоляно", "Голодні студенти" - дуже доречна на час сесії)), "Кедь ми прийшла карта", "Мій лицарський хрест", виконання цієї пісні присвятили до Дня народження Євгена Коновальця. Довкола ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1363 | Додав: lvivanka | Дата: 11.06.2011 | Коментарі (11)

Вгадай борця: усміхайко :)
Усіх борців сьогодні запрошую до борцівського радейка ;) Нині репортаж ведемо з площі Ринок - місця, де за час акції "За поцілунок - дітям на дарунок" було поцьомано тисячі щасливих щічок. Знали організатори, де вибрати гарну місцину - адже це улюблена площа нашого сьогоднішнього борцятка ;) Раз-раз, поїхали розповідати!

   Якщо улюбленою площею є площа Ринок, то місциною взагалі - Високий замок. Отак сидів би там цілу зиму, а там і ціле літо, спостерігав собі за містом, що романтично розкинулось біля підніжжя древнього замку (ну хіба би з борцями у табори скочив: то святе! ;)), - і тут тобі справжнісінький рай на землі... ;) А коли обридне, залюбки в зелених шкарпетках в різнокольорові коти і з постійним наплічником прогулявся би містом помилуватись львівськими панночками. А що шанси у нашого батяра на першорядну кобіту є, то безумовно, адже наш борець знає в дівчатах толк: збирається на побачення не більше 12 хв ;) (дівчата обожнюють чепуритись, але шоб чекати хлопця - то ліпше півроку на пісній вівсянці сидіти;)) Обраниця його має бути розумна, красива і якась така "жива", щоби біля неї відчував себе як коло струмочка, повного жебонливої краси :) Заради такої лялі ладен готувати хоч би почерез день: а шо тут такого?)) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1715 | Додав: myrchatko | Дата: 09.06.2011 | Коментарі (20)

З Днем народження!
Які привітання Ви хотіли б почути у свій День народження? Головне, щоб згадали про роботу (громадську в тому числі), навчання, ой, забула, здоров'я, додали щось кумедне, можна щось маловідоме людям навколо, але таке рідне у своїй компанії...Перелік можна продовжувати, але насправді, думаю, погодитеся із тим, що найголовніше - щиро привітати:) Сьогодні вітаємо нашу борчиню, таку щиру дівчиноньку-україночку із суперовським почуттям гумору, Христю Рутар із Днем народження:

Оксана Петрик: "Як своїй найкращій коліжанці, хорошій людині і просто файній кобіті хочу побажати таких терплячих друзів як я (ггг) і навіть кращих,величезного терпіння і поменше нервозних ситуацій...багато красивих прихильників і щоб серед них знайшовся файний і мудрий парубок, який би зміг взяти Христулю в свої руки, бо вона ше та дівка, дасть причухана усім :) моцного здоров'ячка, ВЕЛИЧЕЗНОГО І ШАЛЕНОГО КОХАННЯ...хай Тобі, моя лялю, з легкістю вдається втілювати усі свої божевільні мрії....ЩАСТЯ, РАДОСТІ, ГАРМОНІЇ І ТЕПЛА ;)"

Оксана Кулиняк: "Христю! (я знаю, шо ти любиш таке звертання;)) Хай всі до тебе звертаються саме ХристЮ, а не Христя=))) якщо серйозно, то побільше тобі віри в добро, сміливих цілей і наполегливого шляху до них:) насолоди від того шляху і наснаги до боротьби!:)"

Святослав Вонс: "Дорога "Золото"! Вітаю і бажаю тобі завжди блистіти так, щоб люди тягнулися до тебе, так, щоб сонце заряджалося твоєю посмішкою, а зорі завжди цвіли від твоїх слів!!! Ти твориш своє майбутнє нині!!! тому твори ГІДНО і гордо!" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2241 | Додав: Лілейка | Дата: 08.06.2011 | Коментарі (12)

ВУЛИЧНІ СПІВИ: П'ЯТНИЦЯ 10 ЧЕРВНЯ

    «…Вечір п'ятниці - один з тих, які найбільше люблю, і, думаю, не лише я. Де ж іще зможеш сповна насолодитися красою і драйвом української пісні, співаючи під гітару? Отак, сидячи гуртом, починаємо відчувати цей справжній український дух, і, що тішить, з кожним разом людей більшає. Цілий тиждень, з нетерпінням чекаючи п'ятниці, не перестаю наспівувати пісень, які так міцно всілись в голові :)…» Мрія Когут
   
    Переконайся в правдивості цих слів прийди цієї п’ятниці на Площу Ринок біля фонтану Нептуна о 19:30. 
    На вас чекатиме багато позитивних емоцій, море вражень, нові та цікаві знайомства. Гарантуємо гарно проведений вечір у веселій ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 914 | Додав: Егдшз | Дата: 07.06.2011 | Коментарі (5)

Вуличні співи. 3 червня

Любиш співати українських пісень? Тоді тобі сюди!))

    Вечір п'ятниці - один з тих, які найбільше люблю, і, думаю, не лише я. Де ж іще зможеш сповна насолодитися красою і драйвом української пісні, співаючи під гітару? Отак, сидячи гуртом, починаємо відчувати цей справжній український дух, і, що тішить, з кожним разом людей більшає. Цілий тиждень, з нетерпінням чекаючи п'ятниці, не перестаю наспівувати пісень, які так міцно всілись в голові :)
    3 червня - один з таких чудових днів. Співи відбулись на славу. Хоч, на моє здивування, людей спочатку було не густо. Прийшли гітаристи, і тоді й почались всі веселощі. Як заспівали, то так що було чути аж десь на Сихові. Люди все приходили, до вечора назбиралась не маленька "купа". Всі співали щиро, в своє задоволення: і молодь, і старші люди, яким теж сподобалась ця весела подія. Запам'яталось те, як якийсь старший чолов'яга взяв в руки гітару та з нашими гітаристами від душі грав та співав пісню "Вона". Згодом до нас завітав Богдан Стельмах - автор багатьох українських пісень, з яким ми всі дружно співали його пісню "Мамина світлиця". А після цього він вирішив продекламувати нам вірш, який також із задоволенням послухали. 
    Співали довго і гучно, виспівались на повну) І, незважаючи на маленькі неприємності з деякими не дуже культурними людьми, співи були класні. Веселі усмішки і щасливі очі, атмосфера і емоції - все це заставляє дихати на повні груди і  гордитись тим, що ти українець, що живеш на цій землі.

"…Лиш доти варто в світі жити, поки живеш і квітнеш ти!..."  ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1091 | Додав: курочка | Дата: 05.06.2011 | Коментарі (11)

"За Поцілунок - Дітям на Дарунок". Підсумки

1 червня - початок літньої пори, а для нас 1 червня стало кульмінацією і логічним завершенням 3-тижневої роботи.

    Так, саме 3 тижні тому борці почали навідуватись до багатодітних сімей Шевченківського району Львова, щоб вибрати тих, хто найбільше потребує допомоги, і дізнатися, чим саме можемо допомогти. Були, звісно, і "щасливі" дні, коли ми з Галею з 5 сімей не потрапляли у жодну. Але то тільки ми такі "щасливчики", іншим вдавалось поспілкуватись з сім'ями, побачити умови, в яких вони живуть, порівняти своє життя з життям цих людей і, мабуть, ще раз переконатися, що мусимо їх підтримувати.
    А вже за тиждень виготовили ми (за паперової підтримки магазину "Арт-крамничка"!) 20 яскравих скриньок для збору результатів цілування:)) Готових роздавати поцілунки в обмін на пожертви для багатодітних сімей виявилось майже 40 молодих людей, не враховуючи борців. Правда, проклинаючи сесію, майже половина з них так і не побували у ролі цілувальників. Але разом з борцями нарахували ми з Маринкою з 24 до 30 травня 35 волонтерів. Хтось розціловував щедрих людей кілька годин, а хтось і кілька днів. І тут передаю слово най-найактивнішому цілувальнику Богданові Гулаю:

    "Коли я вперше почув про проект (минулого року) зрозумів те, що ідея без перебільшення геніальна, адже поцілунок, як подяка за пожертву - це і яскраво виражена вдячність (оригінальна і незвична), і звісно своєрідна межа ))…
    При проведенні збору грошей задоволення в тій чи іншій мірі отримували всі… Одні просто почувши слово «дітям», з посмішкою відповідали, що для них нічого не жаль, і робили пожертву… а почувши про поцілунок просто спалахували усмішками… а для інших переломний момент відбувався, коли ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1360 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 03.06.2011 | Коментарі (5)

З Днем народження!
Чи знаєте Ви, який подарунок бажає отримати іменинник в День свого народження?! Впевнена, що знаєте, бо найприємнішими і найочікуванішими є привітання від найрідніших людей:) Борці сьогодні вітають Оксанку Петрик з Днем народження і поспішають щиро побажати:

Мирослава Зінько: "Бажаю нашій Оксанці, аби її доброта і любов до світу завжди віддавалися сторицею, аби танець на дорозі став реальністю ;), аби сонце завжди світило (у всіх філософських смислах)), а серденько раділо! Здоров'я, сили, окриленості! Люблю тебе і дуже ціную"

Христя Рутар: "Оксанко! Щиро кажучи, зовсім не хочу писати всяких сентиментальних фраз, але мабуть не вийде) Адже ти, саме ти та людина, яка випромінює добро, радість і позитив) Ти вмієш мріяти і робиш все, аби ті мрії здійснювались; Ти любиш робити дурниці і це теж прекрасно!) Я люблю тебе такою, яка ти є! Побажати можу лише одного-якигось файних парубків( ну, тобі і мені!)..жартую-гарного тобі друга у житті! Цьом)"

Богдан Головацький: "Побажаю такого: нехай позбувається страху перед об'єктивом, бо вона дівка я тобі дам, а натомість позбавляє уважних(які помічають такі самородки ;-) людей створити маленький шедевр, яким би міг насолодитися кожен з її близьких і друзів, нехай усмішка ніколи не зникає з її обличчя, щира й відверта, та що приносить щастя й світло в нашу сіру буденність :) (тут важливе уточнення - у Богдана був особливий батярський настрій, але від щирого серця:)

Мар'яна Фариняк: "Оксанка, рибка моя)) Бажаю, щоб твоє життя було, як велике-широке-глибоке море ніжно блакитного кольору, сповнене вірних друзів і просто позитивних і добрих людей - різнобарвних рибок)) У морі є багато-багато перлинок - це радісні і прекрасні моменти у житті. Але вони є трошки заховані, тож бажаю тобі, щоби серед всіляких камінців і водоростей ти завжди вміла помітити ті перлинки!!! Ти в нас ще ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1145 | Додав: Лілейка | Дата: 03.06.2011 | Коментарі (7)

ВУЛИЧНІ СПІВИ: П'ЯТНИЦЯ 3 ЧЕРВНЯ

Хто ще не знає, що таке Вуличні співи маєте шанс цієї п’ятниці відчути що це таке)

   Тож не прогавте співи, які відбудуться цієї п’ятниці на нашому незмінному місці: лавочці біля фонтану Нептуна о 19:30. На вас чекатиме багато позитивних емоцій, море вражень, нові та цікаві знайомства.
    Гарантуємо гарно проведений вечір у веселій компанії.

   Не забутьне захопити з собою каремати та коцики.
   Також беріть з собою печиво, пляцки, цукерки, чай в термосі та інші їстівні та смачненькі штуки ;)

   Хто вміє грати на гітарі, сопілці, скрипці, дримбі, бандурі... беріть свої інструменти і гайда співати найкращі українські пісні! ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 863 | Додав: Егдшз | Дата: 31.05.2011 | Коментарі (1)

З Днем народження!

    Бути іменинником означає отримати за один день стільки привітань і подарунків, почути стільки приємних слів, обійняти стількох людей і
 стільки ж разів подякувати
Ото, думаєш, день видався Сьогодні борці вітають нашого
 іменинника Юрка Каличака і багато всього файного хочуть сказати:


Настя Мриглод: "Юрко - то не просто хороша людина, то дуже вірний друг, відповідальний, щирий і добрий. І мені б хотілось, щоб це йому таки поверталось, якщо не сторицею, то принаймні в декілька разів більше а щоб уся його навчальна і громадська діяльність вдавалась, потрібно файну дівчину, яка б любила, додавала впевненості і цінувала. Хай буде здоровеньким і щасливим! д.с. і мені подобається твоє почуття гумору"

Оксана Кулиняк: "Юро, побажаю, шоб попри твою надзвичайну працьовитість, в тебе завжди знаходився час і настрій зробити щось для душі, побалакати за горнятком чаю чи просто побайдикувати всі свої най-найщиріші побажання об'єднає у одне: щастя тобі! (ти на нього як ніхто заслуговуєш"

Севастіян Вонс: "Завжди вважав тебе особливим Борцем, бо саме твій ангел-охоронець є неофіційним покровителем нашим - Юрій Змієборець! Мені завжди здається. що у тебе все є, тому навіть не знаю, що бажати... Жити так, щоб мати можливість купити собі найкрутіший кумпутер!) Любові, впевненості, радості!" ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1266 | Додав: Лілейка | Дата: 31.05.2011 | Коментарі (12)


Вуличні співи: 27 травня

Напишу трохи про враження від останніх вуличних співів, які, на мою думку, були одними з найкращих.

   Спочатку наша борцівська "банда" пришкандибала з офісу на Площу Ринок, було розстелено каремат для гітаристів, співаники роздано, і всі приготувалися голосно і красиво поспівати. Як і на кожних співах, кількість людей була різною, але в деякі моменти, оглядаючись навколо, можна було помітити, що людей справді багатенько, це заохочувало ще більше давати волю своїм голосовим зв'язкам. Було і декілька не дуже приємних моментів, коли якийсь дикий гітарист почав грати сам для себе і співати, при чому не на якість, а на гучність - Севастіян дуже прикольно завершив його "супер-соло". Ну і декілька "веселих" людей  які нам трохи заважали, хто був - знає про кого я. ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1155 | Додав: KypIDon | Дата: 29.05.2011 | Коментарі (7)

"За Поцілунок - Дітям на Дарунок". Розпал;)

Поцілунки змінюють світ на краще? Громадська організація "Борець" в цьому не сумнівається! Адже, крім радості цілувальників і цілованих, приносять допомогу тим, хто на неї чекає:)

    Яким це дивом? - спитаєте ви. А натяком на відповідь будуть тисячі усміхнених облич львів'ян і гостей львівських. Щоки їхні сміються не тільки від цьомків, а й від того, що внесли вони свою часточку у спільну велику справу. І незважаючи на те, що ця часточка має різний еквівалент у монетах і купюрах, небайдужість людей дає надію:)
    З 24 травня бути поцілованим за пожертву для багатодітних сімей міг кожен, кого на вулицях Львова зустріли волонтери з гарненькими багряними скриньками. Студентам приділили особливу увагу: 24 і 25 травня цілувальники зосередилися на ЛНУ імені Івана Франка та Львівській політехніці. В період сесії заряд гарного настрою після поцілунків виявлявся ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1181 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 29.05.2011 | Коментарі (1)

Вгадай борця: вихор емоцій!
Доброго вечора, дорогі борці, я надіюсь ви нарешті скучили за рубрикою «Вгадай борця», тож нехай вона стане гарною і смачною родзинкою у мільйонах справ цього тижня. Сьогодні у нашому ефірі незвичайна і, не побоюсь цього слова, епатажна людина. Тож відкладайте усі свої справи і гайда відгадувати!


    А почнемо ми з рубрики: «Декілька слів про головне». Неодноразово наші кореспонденти повідомляли цікаві факти, пов’язані з сьогоднішньою персоною. Але якби там не було, усі вони просто в захваті від цієї людини, кажуть бо: «В тихому болоті борці водяться!»:) Цієї ж думки і вельмишановні високопосадовці м.Львова: «Таких людей якраз бракує Батьківщині: вольових, щирих і готових боротись за правду, за своє до кінця!» - зазначив пан Саговий:) Тож, дорогі глядачі, набирайтесь сил і після невеличкої паузи ми повернемось у нашу студію.
*Па ра па па пам, я це блюю!*
*Коханий я приготувала тобі справжній червоний борщик! Оу, ммм… смакує як орбіт борщ!*
    І я рада вас знову вітати тут, у студії телеканалу НовийБорець! У нас в гостях Галинка – шефкухар всіма знаної Боївки і рубрика: «Смачно як вдома».  Запросили ми її неспроста, сьогодні вона навчить готувати улюблену страву загадкового борця – хрумку смажену картоплю і делікатесну відбивну. Ммм, слинка так і тече по бороді! А поки триває процес приготування відправимось до улюбленого місця у м.Львові, там де ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1585 | Додав: hummy | Дата: 26.05.2011 | Коментарі (15)

За Поцілунок - Дітям на Дарунок

1 червня - Міжнародний день захисту дітей. А чим можу допомогти дітям Я?
Багатодітним сім'ям допомагає громадська організація "Борець". ТИ можеш приєднатися до спільної благородної справи.

    З 24 травня по 1 червня ЛОГО "Борець" вже вдруге організовує благодійний проект "ЗА ПОЦІЛУНОК - ДІТЯМ НА ДАРУНОК".
    24-30 травня відбуватиметься збір коштів. але не просто так, а в обмін на ПОЦІЛУНОК у щічку від волонтера з яскраво-червоною скринькою в руках!

    24-25 травня у ВНЗ ЛЬвова (11 - 16 год.)
    26-30 травня у центральних частинах міста (15 - 19 год.)

    31 травня закуповуємо подарунки для багатодітних сімей (а цього року ми дізналися потреби кожної сім'ї, тому подарунки будуть особливі )

    1 червня навідуємося ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1753 | Додав: гуцулка_Ксеня | Дата: 26.05.2011 | Коментарі (2)

Вуличні Співи: П'ЯТНИЦЯ, 27 ТРАВНЯ

Вітання, вам мої найкращі співуни!

    З кожним разом "Вуличні співи" набирають все більших маштабів, з кожним разом охочих поспівати та пограти найкращих українських пісень стає більше. Тож не прогавте співи, які відбудуться цієї п’ятниці на нашому незмінному місці: лавочці біля фонтану Нептуна о 19:30. На вас чекатиме багато позитивних емоцій, море вражень, нові та цікаві знайомства.
Гарантуємо гарно проведений вечір у веселій компанії.

   Не забутьне захопити з собою каремати та коцики.
   Також беріть з собою печиво, пляцки, цукерки, чай в термосі та інші їстівні та смачненькі штуки ;) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 919 | Додав: Егдшз | Дата: 25.05.2011 | Коментарі (0)

Квест "Борці за Волю": роздуми про Героїв в контексті гри
Герой... Герой...Герой…У Древній Греції героїв вважали напівбогами… Українці складали про своїх героїв пісні, легенди…Героїв цінували, любили, а головне - про їхній подвиг знали!

Чи знаємо ми, українці, своїх героїв? Цінуємо те, що вони доблесні зробили
?

  Свято Героїв – це день пам’яті усіх тих свідомих українців, що присвятили своє життя для нашого з вами щастя, тих, хто все життя працював для українського народу і хто вмер за Україну.
   Як не парадоксально, проте це свято, як і більшість свят, започаткованих в часи української бездержавності, має трагічний характер. В травні віддали своє життя у визвольній боротьбі такі кращі сини України в ХХ столітті: 3 травня 1924 року - головний ідеолог державної самостійності України початку ХХ століття - Микола Міхновський; 25 травня 1926 року - головний провідник української національно-визвольної боротьби 1917-21 років - Симон Петлюра; 23 травня 1938 року - засновник і провідник ОУН - Євген Коновалець В роки німецької, а згодом радянської окупації це свято відзначалося у підпіллі. Із проголошення незалежности України його святкування відновлено.
   Свято Героїв відзначають майже 60 років. У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначення 23 травня як Свята Героїв. Воно було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь.
  До Дня Героїв 22 травня ЛОГО "Борець" провела квест "Борці за Волю". Участь у цій тереновій грі взяло сім команд, які активно змагалися за перемогу.
  А тепер трішки вражень:
"имммм
весело!патріотично! отримала масу позитивних вражень!
і побільше таких квестів!" - Мар’яна Гірна (агент з пиріжками)

 "Команди були в запалі, цікаво було спостерігати за спраглими та, ну, дуже голодними :) учасниками. На заваді не стали ані спека, ані безкулькові агенти :), ані злива серед ясного неба, організована Климом і Андзьом :) ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1270 | Додав: Калабаня | Дата: 24.05.2011 | Коментарі (5)

  ВУЛИЧНІ СПІВИ. Сага. 20 травня

А ти співаєш в душ
і чи в душі?=)
Бо ми співаєм щоп'ятниці на площі Ринок біля Нептуна!)

    "Гей-гу, гей-га! Чорти ми лісові!"
     Ну не такі вже і лісові. Та й не чорти.
     А найліпші во всім Львові музики-співаки
     в самім серці міста знову зібрались
     та як заграли-заспівали українськії пісні...
     що а ж мило-любо стало
     і серденько затьохкало-защебетало
     в такт музикам-співакам - ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 930 | Додав: Mary_Anna | Дата: 21.05.2011 | Коментарі (11)

Квест "Борці за Волю"

До Дня Героїв Львівська обласна громадська організація «Борець» організовує 22 травня квест «Борці за Волю». Завданням заходу є вшанування пам’яті видатних діячів українського визвольного руху козацької доби, часів української революції та Другої Світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА та часів відродження української державност
і.

Старт:
пам'ятник Степанові Бандері, о 14.00, 22 травня

Кількість учасників у команді: 3-5

Реєстрація команд:
rutarxytya@gmail.com або 097 808 97 21 - Христя ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1042 | Додав: Калабаня | Дата: 21.05.2011 | Коментарі (5)

З Днем народження!
У нашого малого борченятка сьогодні свято. Усі борці вітають Андрійка Климчишина із Днем народження.  

     Спочатку надаємо слово твоєму кураторові, уважно прочитай і його пораду вивчи, при зустрічі запитаю:
Севастіян Вонс: "Андрій, що я про тебе думав - я думаю і зараз! Ти майбутній лідер і велика людина! Але для цього потрібно працювати, багато працювати! Тому сили у самовдосконаленні. Радості!"

Марічка Швед: "Ну що, Андрійчичку, ти сьогодні наблизився ще на один крок до старості) Але то файно... Хочу побажати тобі багато-багато Радості, Щастя, Здоров'я! А ще файної кубіти!:) Залишайся надалі таким файнючим!))"

Олег Корнійчук: "Вітаю, Климе! Лови кайф від життя і спілкування з класними людьми, такими як борцєта! Відчуй цей світ! (сорі за плагіат;)"

Мар'яна Фариняк: "Андрійкові хочу побажати купу-купу всьо най-найкращого! Ти ще такий юний і в тебе все ще попереду. Перш за все, побажаю тобі вірних друзів, які підтримають тебе в будь-якій ситуації (якшо сі нікуда не дінеш з Борця - то такі тобі гарантовані) і щоб ти для них теж був справжнім другом. Міцного здоров'я, сили волі боротися із шкідливими звичками=) натхнення і ... багато яблук)))"

Олексій Пажун: "З днем чудовим я вітаю
Та від серця я бажаю
Щоб свята бували часті ... Читати далі »
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1156 | Додав: Лілейка | Дата: 19.05.2011 | Коментарі (7)

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024