Четвер, 25.04.2024, 23:32

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Не ридать, а добувати, хоч синам, як не собі, кращу долю в боротьбі.

 Іван Франко
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 11 » Навчально-Пізнавальна Конференція

02:50
Навчально-Пізнавальна Конференція
Навчально-Пізнавальна Конференція
     Протягом трьох днів (4-6 березня) в боїців Громадської організації "Борець" проходила Навчально-Пізнавальна Конференція. Перший день наповнили нудна лекція голови організації про "проектність" борців і надреалістична (з елементами відвертого трешу) рольова гра "Борець-3000". Другий день продовжив нудною лекцією брат голови організації на тему історичної "правди і неправди" України. Також відбулися дві дискусії про незнання і фанатичне невігластво (так, я жорстоко вам дорікаю), помаранчі, революцію і маніпуляції. Завершився другий день - екскурсією на чолі (чи на лобі, як писало одне дівчисько) зі Святославом. На третій день - святкували "День Смаколика", дивилися як "Король говорить" і співали, вили, завивали - навколо сусідів лякали. Загалом я лінивий - писати багато не захотів, тому вашими словами моя найкраща стаття на сайті! ;)

Оксанка /Pjatochkin/ Петрик про неділю і недільні співи:
"Як я скучила за такими веселими борцівськими посиденьками. Чесно кажучи, я навіть не чекала, що сьогоднішній вечір буде настільки веселий, смачний та співучий. Вражень дуже багацько, тому не буду багатослівною скажу лише те, що сьогоднішній день оживив мене після затяжної надокучливої зими ).Як же було чудово поспівати своїх улюблених пісень під звуки синтезатора Юрка, посмакувати приготовлених нами смаколиків (ням-ням-ням) так щей подивитись фільм. Тай сама триденна конференція заставила задуматись над своїми можливостями та над чим ще треба  попрацювати.  Дякую за навчання!"

Мар'янко, той що Головатий загалом про Конференцію:
"Навчальна , яка проходила 4-6 березня в ЛОГО «Борець» була покликана допомогти рядовим членам усунути більшість темних плям в питаннях реалізації різних проектів і акцій в рамках організації, а також перевірити готовність борців їх координувати і організовувати процес  їхнього виконання.
Головною ізюминкою першого дня була рольова гра, в якій команди борців змагались в створенні і реалізації проекту, з відтворенням реальних проблем і моментів їхнього проведення. Загалом результати  були більш ніж добрі. Гра показала, що борці в обмежений час можуть запропонувати концепцію проекту, який намагатимуться координувати, виявляти прогалини в них і пропонувати розвязання проблем, які їм підкидали, хоча і не без недоліків.
Другий день був не менш насичений. В його рамках було прочитано лекцію про те, що має знати кожен українець, проведені 2 дискусії, котрі дали змогу обговорити  найбільш гострі проблеми минулого і сьогодення і зрозуміти, за що ми повинні цінувати наших героїв. І на завершення, всі мали змогу дізнатись деякі цікавинки на екскурсії середньовічного Львова.
В останній же день підбивались підсумки всієї конференції і думаю, що після неї кожен взяв для себе щось корисне, що допоможе  їм сприяти реалізації мети нашої організації."

Святославчег-пан учительчег про Дискусії:
"якась дуже розумна людина сказала "в дискусії народжується істина" так і в нас відбулися перші пошуки істини в контексті історії, людських особистостей тощо.
дискусійні питання в часі запитання досить часто заставляли задумуватися над поставленою проблематикою. певні суб'єктивні та об'єктивні причини в ході дискусії виходили на зовні і атмосфера інколи доходила до найвищого піку. та вмілі модератори плавно залагоджували ті міні-проблеми і переходили до наступного цікавішого питання. і так промайнули дві з половиною години. висновок простий - кожний вертався додому під враження почутого, замислився точно над тим хто для нього герої, про сьогоднішню ситуацію тощо..."

Тарас-сяться на олімпі Зевс і Гера про "Борець-3000":
"Хоча гра придумувалась під час самої гри, вона вдалась на славу! Проекти потішили своєю актуальністю і цікавістю. Відповіді на каверзні питання від журі часто приємно дивували своєю винахідливістю, хоча й інколи були цілком лаконічні, але не по темі))))  Особливо мені сподобався публічний "захист стратегій", де представники команд мали доповісти про свої проекти і відповісти на питання конкурентів. Цей етап конкурсу показав, шо не все, що, ніби, добре продумано теоретично, можна практично реалізувати і захистити свою думку, коли тобі вказують на сотні аргументів, які роблять цей проект непотрібним або занадто важким для реалізації.
Приємно було спостерігати за грою команд, за тим азартом, який з'являвся в очах кожного учасника! Було класно, молодці!"

Галинка - дівчинка-малинка - Гнатюк про третій день Конференції:
"На жаль, не змогла відвідати перші два дні конференції, так би думка була більш обширніша й грунтовніша.
Для мене неділя - це день, який має присвячуватись сім*ї, в компанії борців він для мене став саме таким. Було весело, було смачно ( я й досі сита)), рада була побачити борцят і познайомитись із новачками, а ще дякую за напутнє слово перед
О, на календарі  шосте березня, а це означає що настав довгоочікуваний День смаколика! Йдучи в офіс настрій піднімає, не лише думка зустріти борців і файнезно провести день, а й неочікуваний лапатий сніг, який мало не за 3 хвилини виліпив із мене снігурку. От я вже дісталась офісу, ледь привідкривши двері почувся дзвінкий сміх та жваві розмови. Поспішаючи чим швидше привітатись і обійняти кожного, галопом натягаю свої ррр-капці і єєєйй радості нема меж, між яскраво щасливими вогниками очей Святослава, Оксанок, Настуні, Олега, Климчика, Шефа та інших друзяків спалахнули і мої два.
 Невдовзі нас побільшало, підтяглись наші людиська із своїми чудо-стравами. Для кращого травлення і підняття апетиту  розігріли свої організми українськими пісенькаим під синтезаторський супровід Юрка. О, як він вправно підбирав акорди, а ще приємно вразили вокальні дані Марти, хух з таким голосом можна більшу частину шоубізу обспівати!
  От, ми й переходимо до головної части нашої нинішньої здибанки - частування. Після короткої презентації своїх блюд, із повним ротом слини налетіли винищувати ці шедеври. Ммм...усе було так смачно, пухкенький хліб Олега, вареники Оксанки, дируни із 2 зубцями часнику за спешл-рецептом Марти, ну, і звісно ж  сметана " Дві корівки", стала доречним доповненням столу. На десерт ми сакували неперевершено ніжним банановим тортиком від двох Андзів, надзвичайний бесквітний рулет із смачнючою начинкою від Севастіяна, дриглями із цікавою назвою "Циця" від майстрів Христі та Маринки, і мій ягідно-фруктовий штрудель.
Для зав*язання сальця втихомирили свої животики під час перегляду повчально-кумедного кіна "Король говорить". Але що то за борці у тишині? Піся перегляду кіна знову затіяли веселі співи. Непомітно настала пізня година, яка нагадала, що попереду у нас дорога додому. Та перед тим, як кожен з нас відправився б домів, голова ЛОГО "Борець" Севастіян ще раз нагадав, що з завтрашнього дня розпочинається Великодній піст, що це саме той переод, коли варто замислитись про щось вище за буденне, про те що є присутнє у кожному знас, та некожен це помічає, про те, як навчитись направляти свої дії в русло, де видніється не егоїстична користь, а й щось хороше для кожного.
  Ось так, із задумливими очима ми розбрелись по домівках."

Мар'янка "дівка базарна" Фариняк про три дні навчань і пізнавань:
"Мені дуже сподобалась конференція. Дуже цікавою була комадна рольова гра "Боєць 3000" (взагалі "Борець-3000" - прим. авт.) - завдяки цій грі починаєш усвідомлювати, яка це непроста справа створення проекту: починаючи від самої ідеї, розробки всіх деталей і до втілення його в життя. Також, дуже корисними (і трошки веселими) були проблеми, що їх нам "підкидало" правління). Важкувато було кладатись у час, відведений для виконання завдання і при цьому продумати всі сторони проекту. Другий день конференції був найсерйознішим. Що я для себе почерпнула? Що поганенько знаю історію України, а особливо ті питання, які свого часу писались "під цензурою" і навіть зараз є недостатньо добре висвітлені. Теми дискусій надихнули мене на детальніше вивчення "білих плям" в історії, особливо тих, що пов'язані з формуванням національної самосвідомості. Завершення конференції пройшло у хорошому дусі: смачно поїли, вдосталь поспівали, насміялись...)) Дякую всім організаторам цієї конференції!!! Було цікаво, весело, смачно і пізнавально)"

Олег ЧіліВілійович Корнійчук про екскурсію:
"Екскурсія, яку проводив Святослав була доволі цікавою. Ми перейшлись по історіїї львівських пам'яток середньовіччя. Дізнались про місце розташування дому розпусти, будинку під назвою "Пори року" та ін. Уявили собі життя людей тих часів. Зустріли справжнього КО, який сказав нам що брама замкнена  І, коли стало дійсно холодно, почали грітись за рахунок один одного  хто був, розуміє про що я! ;)"

Мирослава главарь банди мурчаток Зінько про рольову гру:
"Усі ми у суспільстві та й взагалі у своєму житті відіграємо/граємо певну роль. Роль доньки/сина, батька/матері, студента/школяра/працівника, роль часто не до кінця знану і зрозумілу для нас. Та найменш зрозумілою для нас (я можу помилятись, поправте мене) є наша роль громадянина.
У п'ятницю, 4 березня, в офісі відбулася рольова гра "Борець-3000", де борці мали змогу ознайомитись на практиці із гарячим громадським життям, відчувши себе координаторами і реалізаторами власних ідей. Гарячим, бо життя координатора повне "пасток"  і підводних течій, де кожної миті на твою бідолашну голову звалиться заборона міської ради, написання спонсорського листа, відвідини податкової, непунктуальні журналісти, недоспані ночі і з того всього ти, координатор, змучений, виснажений, із висолопленим язиком і згорбленою душею тупиш на кожному кроці. І нема на то ради  Але недарма всі олімпійські чемпіони тренуються: вони знають, ЩО можуть отримати - здійснення мрії як перемогу! У п'ятницю в офісі зібрались ті, хто має відвагу мріяти, і однією з мрій є реалізувати себе у громадському житті. Не сидіти, склавши руки і морально розкладатись або від безсилля, або ж від апатії чи зневаги до "чинів". Показувати це в дії, виражати себе в дії, продукувати дію.
Насправді гра принесла більше, ніж ми очікували. Це був вибух - ідей, емоцій, думок, втілень і не помилюсь, якщо скажу - ВАС. Спостерігаючи, ми раділи в душі, що ви ростете на очах, керуєтесь інтуїцією, як кріпне ваш голос і бринять іскринки в очах  Основним було те, що ви думали!
Громадське життя - це велика толока, серед людей трапляється бридота. Та нехай це не змусить жодного з вас стати таким же, відповісти тим же самим. Адже Борець - це не лише назва організації, це наша сутність. "Нехай тендітні пальці етики торкнуть вам серце і вуста..."

Олексій свиням на зло Пажун про перший день Конференції:
"Побуваши на науковій конференції я хочу поділитьсь з вами своїми враженнями.Спочатку була Севастіянова лекція!!! Якщо чесно вона була трохи нудна нагадала мені універ, де на лекціях можна поспати)))). Але в ній він часто говорив про "реальні"))) речі про які корисно було послухати, роздумати над ними.
Потім була рольова гра.Це було ЩоСь З Чимось. Вона як на мена дозволила тим хто у ній брав участь розвинути лідерські, орнігаційні, командні якості, які потрібні справжньому борцеві. Показала як насправді тяжко придумати і втілити в життя проект.Дозволила поблище познайомитись з іншими борцями, яких я до цього часу погано знав (привітик Мар'яні і Святославові). Також, що мені дуже сподобалося КРИТИКУВАТИ інші проект це в мене вишло найкраще))).Всі хто пропустив це "БИЙТЕСЯ ГОЛОВОЮ ОБ СТІНКУ"))) було КРУТО."


І після Олексія - нічого додати! ;)

д.с. в даній статті збережений ОРИГІНАЛ, його можна не виправляти!
д.д.с. вибачте за прізвиська!)
д.д.д.с. на фото - команда-переможець рольової гри "Борець-3000".

Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1031 | Додав: Povstanec | Теги: Борець-3000, конференція | Рейтинг: 4.5/11
Всього коментарів: 7
7 Лілейка  
2
За три дні конференції був час і для серйозних розмов, дискусій, лекцій, і для рольової гри, екскурсії, і для співів, о, для смаколиків також:) Все встигли!
Для мене це досвід, корисні поради, питання для роздумів, а ще гарно проведений час із борцями! За все перераховане і за все-все-все незгадане дуже вдячна!

Севастіяне, маєш за що дорікати!

"вашими словами моя найкраща стаття на сайті!" biggrin
тут без варіантів - 5 зірочок)


6 hummy  
5
Кавалок Олексія мене добре розсмішив, тож йому +100:)
гарна стаття вишла, так би мовити, з перших уст:)
а конференція пройшла і успішно, і весело, і навчально, і розважально - все на купу і все потрібне:)

5 Калабаня  
1
Ого як багато понаписували!!! smile і всі з помилками smile smile smile
ах, а конференція дійсно крута була!

д.с. Поставила 5! smile


3 KypIDon  
0
було дуже круто, і стаття гарна, поставив 5 smile

4 Povstanec  
0
уууу) дякую)

2 inkvizutor  
0
крууууууууууууууууууто було!

1 lvivanka  
4
В Борця найкращі заходи! Чи то внутрішнього характеру, чи для широкого загалу! first
Такі приємні відгуки, ладна стіну знести аби потрапити на "Борець - 3000. Продовження" wink

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024