Четвер, 25.04.2024, 22:09

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

За свободу можна боротися лише там, де вона є.

 Володимир Голобородько
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Травень » 16 » Неординарний Фліт

00:38
Неординарний Фліт
Неординарний Фліт   

 Сьогодні мова йтиме про гурт, який рівно 10 років тому (у 2001р.) заснували п’ятеро івано-франківських хлопак ( Новіков Володимир - вокал; Бєляков Віталій - бек-вокал; Марків Андрій - гітара; Копієвський Михайло - бас-гітара; Чорний Юра - ударні) під  назвою –"ФЛІТ".

   За словами хлопців назва гурту взята з словника англійської мови, на якій має багато значень: «перелітати», «пурхати», «братися то за одне, то за інше», і символізує «викореніння з теперішньої шоу-бізнесової естради неякісну музику, беземоційну, яка взагалі не несе в собі нічого». 
    Неординарний музичний стиль групи з’єднав в собі гітарний драйв, оригінальні мелодії та фольклорні мотиви, створивши по-справжньому запальну музично-енергетичну суміш, яку в народі охрестили "фольк-панк-роком."
     У грудні 2003 група випустила свій дебютний альбом «Світ такий...». Пісня «Їжачок» з цього альбому стала однією з найвідоміших композицій гурту. Після успіху пісні група внесла в свою емблему профіль їжачка.
   2005 рік ознаменувався активною концертною діяльністю групи як в Україні, так і за кордоном та початком роботи над записом другого альбому з робочою назвою «Заникай» (2006 р.), який в порівнянні з попереднім, можна назвати більш ліричним, глибоким та дорослим, але в ньому ні на хвильку не зникає те, що притаманне справжньому рок-н-ролу – драйв! 
    В червні 2007 року  відбувся перший великий сольний концерт гурту. Під час його проведення здійснювалась відео-зйомка. А вже у вересні в світ вийшов перший DVD групи «Концерт в Івано-Франківську», в якому окрім самого концерту в рідному місті є збірка кліпів групи, ексклюзивні фото та інтерв’ю з учасниками колективу. 
   Наприкінці 2008 року Фліти взяли участь в проекті "Фольк-music", організований Першим Національним телеканалом. Основна мета цього проекту – популяризація Української народної музики. За підсумками сезону "Фліти" зайняли перше місце з власною обробкою пісні "Ой, п’є чумак, п’є". 
    23 квітня 2009 року вийшов вже третій за рахунком альбом групи Фліт з категоричною назвою «Однозначно!», який є найкращим доробком групи. До його треклиста увійшло 12 пісень. Енергійні і драйвові рокові ритми переплетені у ньому з повільними баладами, і за бажанням, кожен знайде там пісню для себе.
    2010 рік для команди був насиченим на важливі події: 15 червня Фліти у своєму рідному місті дали сольний концерт у найбільшому залі Івано-Франківська разом із струнним ансамблем. Новина про акустичний Фліт долетіла і позитивно сприйнялась як прихильниками рок культури, так і поціновувачами класичної музики. 
     За час існування гурту склад неодноразово змінювався і на даний момент склад команди такий:
Новіков Володимир-вокал, гітара; Марків Андрій-гітара, бек-вокал; Копієвський Михайло-бас, бек-вокал; Корчак Володимир-ударні.  
     В березні 2011 року гурт випустив новий кліп на сингл "Кохай мене", версію пісні до кліпу було записано разом з Андрієм "Кузьмою Скрябіним" Кузьменко.
Люди з усього світу, які слухають «Фліт», дають позитивні відгуки. Це дає велику наснагу творити ще і ще – більше і краще. Оскільки музика стала для групи невід’ємною частиною  життя.

Що ж на цьому поки все. Думаю, «фліти» мають багато чим здивувати своїх шанувальників.

Опублікувати
Категорія: Культура | Переглядів: 1523 | Додав: Егдшз | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 3
3 Buntivnyk  
0
ааа...Їжачок smile

2 Калабаня  
0
хм, фліти..досить непогана група...і стаття теж smile

1 Povstanec  
0
«викореніння з теперішньої шоу-бізнесової естради неякісну музику, беземоційну, яка взагалі не несе в собі нічого» - на мою думку, майже у 70 відсотках самі ж про себе сказали, особливо "Пісня «Їжачок» з цього альбому стала однією з найвідоміших композицій гурту"...

стаття написана досить цікаво, хоча хотілося б чогось "гарячішого", "інтимнішого", "скандальнішого" чи просто справді чогось такого неординарного, нестандартного.
а так. молодець.


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024