Понеділок, 29.04.2024, 21:57

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Поки живий, я хочу справді жити, а боротьби життя мені не страх.

 Іван Франко
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Червень » 20 » Посібник захоплення влади в Україні. Рекомендації з майбутнього

20:24
Посібник захоплення влади в Україні. Рекомендації з майбутнього
Посібник захоплення влади в Україні: Аналітика
Вже трохи давніше, місяці 3-4 тому, прочитав у газеті "Інформатор" цікаву серію статей футуристично-аналітичного характеру, написані українським політтехнологом С. Гайдаєм під назвою "Посібник захоплення влади в Україні. Рекомендації з майбутнього".

   В ньому описувався досить правдоподібний сценарій, як домогтись побудови сильної, незалежної патріотично налаштованої України:

"...прийняті перші зміни в політичному устрої України. Країна стала на шлях системних перетворень і виходу з кризи. Наступний рік став роком початку побудови нової держави на основі плану, який схвалили більшість українців. Країни, котра нині відома світові як інноваційна супердержава Україна-Русь."

    Для себе я знайшов багато аналогій і вам раджу пошукати. У цьому нарисі показано, які реальні кроки потрібно здійснити для побудови сильної України. Як з купки патріотично налаштованих людей можна досягти процвітання України у всіх сферах життя і де вона є вагомим гравцем на світовій арені....

"..... з Україною світові доводиться рахуватися як із лідером новітніх енерготехнологій, як із найкрупнішим виробником електротранспорту. Країною, яку інші держави називають світовим військовим спецназом. Країною, яка, додавши до своєї назви втрачену раніше історичну частину і ставши Україною-Руссю, повернула собі право бути колискою слов’янської цивілізації. Десять років тому складно було повірити, що, покінчивши із залежністю від світової валюти й енергоресурсів Росії, поставивши бар’єр економічної експансії транснаціональних компаній, Україна не тільки не втратить, а й зможе виграти в своєму розвитку. Сьогодні з нами рахується – а багато в чім і залежить – весь світ."

    Останні сторінки нарису я прочитав на одному подиху, після них я повністю випав в осад і ще довго не йняв віри, що таке можливо, хоч і з малою ймовірністю.

Отже, статтю варто прочитати обов'язково усім (хоч вона трохи об'ємна), повірити, що змінити щось на краще можливо, тільки потрібно трохи зусиль, які ми потроху й докладаєм.


Читати тут

Опублікувати
Категорія: Політика і економіка | Переглядів: 1119 | Додав: Versus | Теги: книги, політика | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 2
2 гуцулка_Ксеня  
0
Почитаю ...після сесії))

1 micada  
0
Ц І К А В О!!!
Зараз і для себе пошукаю її в неті! smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024