Неділя, 12.05.2024, 04:17

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Жити — значить боротися, боротися — значить жити.

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Серпень » 20 » Сходження на Говерлу. Другий заїзд

22:43
Сходження на Говерлу. Другий заїзд
Сходження на Говерлу. Другий заїзд

Що ж,  продовжуємо розповідь про наше літнє таборування, тому на черзі заїзд №2.

       Цього разу почну розповідь  з моменту, коли спускались ми з Говерли в перший раз. Віддаючи останні настанови Орчику - координаторові другого заїзду, виявилось, що половина охочих поїхати раптом відмовились. Когось злякав град, який падав у Львові напередодні, когось раптово схопив радикуліт п’ятки та інші запалення лінощів. Та все ж четверо відчайдухів таки погодились поїхати. Не знаю, як їхали, але казали, що твердо – не пощастило з вагоном ^_^.

   Зранку наступного дня я з Севастіяном пішли їх зустрічати, і об 11.10 за «кь'иєвським чЄсом» вони нарешті прибули до Лазещини. Так як їх було мало, вони єдині виграли ексклюзивну бонусну пропозицію йти 7 км до табору з торбами і рюкзаками, але ми не були останніми сволотами і трішки їм допомогли :).

   З приходом до табору ми перекусили, відпочили, прийняли холодний "річковий душ а-ля джакузі", розбили намети, а там не зчулись, як  вже вечір - посиденьки біля багаття і приємне очікування завтрашнього сходження.

   Наступний день, ранок, 7 година, над горами ще стояв туман, але ми вже прокинулись, помалу розпалюєм вогнище і готуєм-готуєм сніданок. Після його споживання і останніх приготуваннь нарешті вирушаємо в дорогу. Цього разу провідниками були я і Севастіян, так як вже дорога була знайома, підйом не мав завдати великих проблем. І хоч підіймались ми набагато менше часу ніж вперше, та все ж дались взнаки спека і сонце, яке шкварило немилосердно. Рятували чорниці і вдало розміщене джерело під горою.

     Йдучи по хребту, ми захоплювались неймовірною красою гір, яка відкривалась по обидва боки, Петросом, який виглядав позаду, чистими карпатськими полонинами і вигадливими клаптями хмар, які кидали загадкові тіні.

      І ось після майже 4.30-годинного підйому я знову на Говерлі, а решта нарешті на Говерлі. Враження  від самої вершини див. в першій статті, але це не завадило затриматись там майже на півтори години і лапати в об'єктив всяких там "чЄртів" ^_^. Назад спускались швидко (дехто навіть дуже:)) і вже за 2 год. були в таборі, де на нас чекала смачнюща вечеря від Петра і Насті. Сповнені захопленням від побаченого, ми допізна сиділи біля ватри і "на всі голоси" співали пісні.

     Наступний день - останній заїзд - нові пригоди. Попрощавшись і відправивши "других" до Львова, ми морально готували до сходження новоприбулих, а вони з нетерпінням очікували цієї події.

Але про це вже повість вам хтось інший і розкаже про те, які красиві гори під час грози :)
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 791 | Додав: Versus | Теги: проекти, дозвілля | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
3 Лілейка  
0
Хто не полінувався, таку красу побачив!
Мар'яне, цікаво пишеш smile

2 myrchatko  
0
супер cool

1 гуцулка_Ксеня  
0
файно сходили - файно написали smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024