П`ятниця, 26.04.2024, 21:02

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Боротися за свободу законним чином можна лише в тому випадку, якщо нею вже володієш.

 Тадеуш Котарбіньскій
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Квітень » 20 » Таланти Франкового Університету

01:32
Таланти Франкового Університету
Таланти Франкового Університету
Загальновідомо, що не хлібом єдиним живе людина. Для повноцінного життя людині потрібні видовища: у цьому людство не надто просунулося за дві тисячі років :). А коли ще веселитися і потребувати видовищ, як не в юності, будучи студентом?

    Тому університет, як завжди, пішов назустріч студентам і чотирнадцять років тому запустив проект "Таланти Франкового Університету”. Організаторами фестивалю є Центр культури та дозвілля «Лис Микита», львівська обласна громадська організація "Борець”, самоврядування економічного факультету, СтудАктив. Цей проект спрямований популяризувати українське мистецтво у молодіжному середовищі, сприяти творчій самореалізації студентів, залучати студентів до творчого життя університету, виявляти і відзначати кращі творчі колективи та окремих учасників фестивалю.
    Конкурсна програма має п’ять номінацій: інструментальна, пісенна (умова виконання – українська пісня; солісти-вокалісти та вокальні і вокально-інструментальні ансамблі), танцювальне мистецтво, театральне мистецтво (художньо-поетичне слово, театральна вистава, літературно-музична композиція, моновистава, студентська театрально-естрадна мініатюра) та візуальне мистецтво (живопис, графіка, фотографія, короткометражний фільм)
    Фестиваль відбувається щороку навесні, коли в повітрі розливаються пахощі перших квітів, щебечуть весело пташенята, природа оживає, а з нею і студентська душа! Конкурсне прослуховування відбувається у два тури:
    1 тур – відбір по факультетах (1 березня – 31 березня), 2 тур – фінал, прослуховування переможців 1 туру (12-23 квітня). Ну і, звичайно, гала-концерт (10 травня), де буде оголошено переможців.
  Цього року гала-концерт відбуватиметься у Національному драматичному театрі імені Марії Заньковецької. Поділюсь таємницею: організатори пообіцяли чудові призи, для прикладу, принтери, сканери та іншу побутову техніку (я б не відмовилась від такого призу, скажу чесно!, якщо б уміла співати чи малювати), здається, стимулів багато трішечки відірватися від нудного навчання і постаратися повеселитися усім університетом!

Як то кажуть, університет вас не забуде! (Другу частину твердження додавати краще не буду :)).
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1095 | Додав: myrchatko | Теги: проекти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024