Середа, 08.05.2024, 00:50

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Жити стало веселіше: з еліти потішаються, з законів сміються, з боротьби із корупцією та злочинністю — помирають від сміху.

 Олександр Перлюк
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Вересень » 16 » То єсть Український гороскоп. Під сузір'ям Панни

01:47
То єсть Український гороскоп. Під сузір'ям Панни
То єсть Український гороскоп. Під сузір'ям Панни
 
Непомітно добрались ми вже й до Дів за сучасним гороскопом, а за нашим - до людей, народжених під сузір'ям Панни. Панно, Панночко - саме так колись на наших землях звертались до українських дівчат, жінок... Еее.. мало де зараз почуєш, щоб до тебе так якийсь легінь сказав... не ті часи вже... Ото тільки гадаю собі зараз, які колись були Панни в Україні? Цікаво було б повернутись трохи в минуле... Але про них говорити не будем, бо тут, бач, як почнем, так і не завершим, а от про народжених під їхнім сузір'ям я не знаю нічогісінько, а там не тільки дівчата під сузір'ям заховані, а ще й наші парубки. Тому поринаємо у світ зірок...
 
Народжені та благословенні під сузір'ям Панни
(23 серпня - 22 вересня)
 
   Покров синіх небес премудрої богині Лади оберігає народжених під знаком Панни. Це добропорядні, щирі і старанні люди. Свята Божа мудрість моралі і справедливості втілена в їхніх душах. Це люди тверезомислячі, прямолінійні, самостійні - їм можна повністю довіритися. Ведуть упорядкований спосіб життя, люблять працювати у спокійній обстановці. Блискуча кар'єра і значні успіхи не задовільняють їх - прагнення їхні не мають меж. Недолік - занадто економні і надмірно дріб'язкові в діях.
 
   Щасливий день - вівторок, місяць - березень, число - 4, колір - зелений, коштовний камінь - неофрит, оправлений у срібло, інколи - в золото. Жовтий колір небажаний, його слід уникати. Планета - Меркурій.
 
   Дівчата надзвичайно працелюбні, самовіддані у домашніх і сімейних справах. Це синь небес і квітка Яблуні, це сама усмішка немовляти, бо їм завжди притаманна молодість. Вельми переживають, коли самітні; від інших вимагають до себе поваги і теплоти. Щасливий той, хто любить цю квітку і добивається взаємності.
 
   Хлопці дуже вимогливі, догодити їм непросто - вони твердо переконані у правоті своїх поглядів і вчинків. Спокійні, схильні обожнювати своє перше кохання, якому залишаються вірними все життя. В любові зраджують рідко, з них можуть бути добрі чоловіки і батьки. Наділені неабияким темпераментом, але може статися, що так і не зуміють його до кінця проявити.
 
Мабуть, кожен, народжений під знаком Панни, знайде тут щось про себе, адже наші предки добре знали ще тих Панн...
 
Опублікувати
Категорія: Культура | Переглядів: 1100 | Додав: Оксанця | Теги: український гороскоп | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
4 myrchatko  
0
Мар'яне, ми взяли wink

3 lvivanka  
0
і я свого чекаю...
так цікаво...

2 Povstanec  
0
скоро буде мій скурпіончик!

1 Versus  
0
хм, цікаво, дівчата візьміть на замітку

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024