Субота, 27.04.2024, 14:12

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Життя – це не лише боротьба, а й інші види спорту.

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Серпень » 5 » То єсть Український гороскоп. Під сузір'ям Русалки

01:51
То єсть Український гороскоп. Під сузір'ям Русалки
    То єсть Український гороскоп. Під сузір'ям Русалки
Про Водяників ми вже почули, та, мабуть, гріх буде оминути інших наших міфічних істот... Цього разу помандруємо до царства Русалок... Хто ж вони такі? Ото була маленькою і слово "Русалка" мені асоціювалась з якимось хвостатим створінням (себто дівчиною..) з короною на голові, яке плаває десь під водою, а вночі випливає і приворожує своєю красою всіх юнаків (які опинились не в той час, не в тому місці). Але що поробиш, дитяча уява багата, але рано чи пізно вона зазнає багато розчарувань. Ось і я зазнала, зрозумівши, що наші Русалки далеко не хвостаті, і не досить того, що вони ходити вміють (!) та ще й, бач, і злими можуть бути!
Русалками називають богинь земної води, неназваних маленьких дівчаток, мертвонароджених чи приспаних матерями. Такі дівчатка є дуже гарні, мають зелені очі та блакитно-синє тіло.  Про них то багато ще розказувати можна, але то вже, певне, треба цілу окрему статтю писати тільки про цих водяних богинь.. А нас з вами тут далеко не Русалки цікавлять, а ті, хто народився під їхнім сузір'ям...
 
Народжені та благословенні під сузір'ям Русалки
(20 лютого - 20 березня)
 
   Народжені під знаком Русалки несуть у собі життєдайне світло Дажбога і синю гладь води богині Дани. Їхні серця, освячені святим Духом, створені для бажання бачити себе в дітях своїх, працювати, самоутверджуватися і навіть вмерти в обороні життя заради племені свого. Пізнати їх до кінця неможливо. Шукають товариства інших людей і заразом тримаються від них подалі. Щедрі, готові поділитися з ближнім останнім куснем хліба. Всюдисущий Велес* наділив їх широкою душею, артистичним, художнім та особливо музичним даром. Щасливий день - четвер, місяць - вересень, число - 4, коштовний камінь - перли, колір - голубий. Планета - Юпітер.
 
   У дівчат, народжених під знаком Русалки, світло Дажбога об'єднало їхнє тіло і дух. Воно подарувало їм можливість бачити щастя тілесне у щасті духовному. Це - романтичні натури, хороші жінки, матері. Щасливі тим, що мають щастя любити судженого, однак вимагають дбайливого ставлення і розуміння.
 
   Хлопці - замкнуті натури. У діях керуються лише своїми відчуттями. Вірні, добрі - особливо до дітей, малоактивні, зате схильні до вивчення іноземних мов. Душа їхня - таїна Вічності. Ті з дівчат, котрі стануть на їхній шлях у житті, воістину знайдуть красу - в любові, силу - в єднанні та мудрість - в дії. Але це досить складно, тому вони почуваються одинокими.
 
* Велес - бог мистецтва, музики, краси, багатства людської душі.
 
У кожного сузір'я, як і в людини, є щось особливе та щось, що може зацікавити. Оці ж бо виявились таємничими.. Кажуть, співати гарно вміють, а чи вміють Русалки співати, як гадаєте? А  якщо колись почуєте їхній спів, то ні в якому разі нікому не розповідайте, бо тоді може статися лихо...
 
Д.с ледве знайшла образ нашої Русалки, а то набираєш в інтернеті, а там купу цих хвостатих риб-людей, створених цими фанатиками фантастики.. бє.. все-таки, шо наше то є наше ;)
 
Далі буде...
Опублікувати
Категорія: Культура | Переглядів: 3441 | Додав: Оксанця | Теги: український гороскоп | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 myrchatko  
0
дуже гарне фото smile
наступний мій... hands

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024