Субота, 27.04.2024, 10:15

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Щоденний спорт – боротися з биками!

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Серпень » 12 » То єсть Український гороскоп. Під сузір'ям Воріт

10:04
То єсть Український гороскоп. Під сузір'ям Воріт
То єсть Український гороскоп. Під сузір'ям Воріт
Ворота великі, ворота маленькі, ворота старі, ворота нові... Словосполучень зі словом "ворота" може бути сотні, аби лиш тіко фантазія включилась.. Щось я збилась, на якому знаку за сучасними мірками ми знаходимось, тому ніц не знаю про цей вид людей, народжених під зірками Воріт, залишається лише покладатись на правдивість цього гороскопу і повірити написаному.
 
Народжені та благословенні під сузір'ям Воріт
(21 травня - 21 червня)
 
   Народжені під знаком Воріт люблять зміни, і не тільки у незначних справах. Спокійне, врівноважене життя для них - нестерпне. Неспокійні душею, за першої можливості змінюють місце роботи і друзів. Здатні абсолютно змінити своє життя. Серед них можна зустріти не тільки запеклих егоїстів, а й людей із неспокійним і легковажним характером. Вони рідко бувають одинокими, не можуть жити без друзів, навіть коли вони їм не підходять. У любові можуть бути щасливі лише за великого терпіння і поблажливості партнера. Тепло любові інших гріє їхні душі. Щасливий день - середа, число - 5, колір - білий, коштовний камінь - агат. Планета - Меркурій.
 
   Дівчата, народжені під знаком Воріт, рідко досягають щастя. Вигадавши собі ідеал, вони шукають його все життя і рідко знаходять, тому часто впадають у депресію, живуть з відчуттями неповноцінності. Коли все ж знаходять свій ідеал - життя для них стає раєм. Але для цього обранець має бути схожим на їхній ідеал. Це - чутливі і талановиті натури.
 
   Хлопці - натури романтичні; створюють собі ілюзорні образи Любові, Віри і Краси, які змінюють реальний стан речей. У любові невимогливі. Вміють господарювати, чудові і вірні чоловіки. Прагнуть усім подобатися і бути в центрі уваги.
 
 
Ого, щось злобний вийшов гороскоп, практично суцільні негативи, хоча... люди талановиті і чуйні, а таких (особливо чуйних) зараз зустріти не так просто... 
 
 
Опублікувати
Категорія: Культура | Переглядів: 1095 | Додав: Оксанця | Теги: український гороскоп | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Maestro_Dirk  
0
якась частина і до мене підходить, а от яка - не скажу tongue

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024