Вівторок, 16.04.2024, 11:09

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Боротися, шукати, знайти й переховати.

Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Березень » 13 » Вечори французького кіно 2011

23:07
Вечори французького кіно 2011
Вечори французького кіно 2011

На хвилі кіно (після попередньої статті), не можна не згадати про одну непересічну подію у Львові. А це вже шостий щорічний фестиваль французьких фільмів, що проходить у кінопалаці "Копернік". Розпочався він ще 10 березня, але триватиме ще до 14-го, тому маємо всі шанси встигнути;)

    Що перше спадає на думку при згадці французького кіно? Саме так, романтика :) (пора року тим більше сприяє;)) Але не романтикою єдиною)
    Фільм-відкриття "Завірена копія" про те, як гра (не комп'ютерна;)) може стати реальністю. Виконавиця головної ролі Жюльєт Бінош отримала  Срібну пальмову гілку за кращу жіночу роль на Каннському фестивалі.
    Вчора демонструвалась фантастична драма "Останній романтик планети Земля". Коли кінець світу на носі, залишається тільки розслабитися і кохати - в останній ж бо раз...:)
    Сьогодні дивились драму "Non ma fille, tu n'iras pas danser". Переклали її назву як "Моя дівчинка не хоче" при тому, що французькою (підказує мені незнання її) воно звучить "Ні, моя дівчинко, ти не поїдеш танцювати"=)
    Завтра, 13 березня, (геть романтику!) треш-хорор-комедія "Ґума". Її головний герой - самотня автомобільна шина на ім’я Роберт. Мешканець каліфорнійської пустелі, Роберт володіє розумом, пам’яттю і телепатичними здібностями до руйнування всього живого. Шина веде життя типового серійного вбивці: подорожує пустельними дорогами і забутими містечками, ночує в готелях, дивиться цілими днями телевізор і підриває голови перехожим людям. Чому? – No reason.
    Позавтру, 14 березня, ще одна драма - "Притулок". В ній про життя вагітної наркоманки після смерті її чоловіка-наркомана.
    Всі фільми демонструються мовою оригіналу. "Засвідчена копія" та "Притулок" - з українською начиткою, інші - з українськими субтитрами.
    Початок кожного дня о 19.50.

Думаєте, тільки у Львові така чудасія?) Ні, почався проект 27 січня у Києві і далі помандрує ще до Харкова, Донецька, Запоріжжя, Дніпропетровська, Одеси і Севастополя.
Опублікувати
Категорія: Культура | Переглядів: 841 | Додав: гуцулка_Ксеня | Теги: анонс | Рейтинг: 4.1/9
Всього коментарів: 3
2 Нескорений  
1
"Всі фільми демонструються мовою оригіналу. "Засвідчена копія" та "Притулок" - з українською начиткою"...а то не взаємовиключаючі факти? чи буде тихенька українська начитка і голосна мова оригіналу на фоні)

3 гуцулка_Ксеня  
0
ну може оригінал трохи приглушать)))

1 Viktoriya  
-1
цікава стаття happy

і фільми я думаю також файні, тому йду шукати їх, щоб переглянути))


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024