П`ятниця, 29.03.2024, 02:04

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

За свободу можна боротися лише там, де вона є.

 Володимир Голобородько
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Квітень » 10 » Великдень у Львові

21:53
Великдень у Львові
Великдень у Львові

  Розповім вам сьогодні про те, як і де можна гарно провести час у цей радісний день. Адже на Великдень всі мають веселитися, а то будуть сумувати весь рік.

   Традиційно Львів перетвориться на центр Великодніх святкувань, бо наше місто - це велика і дружня родина (шо не кажіть, а то є правда!), і цей родинний дух витатиме по вузеньких вуличках міста Лева, у парках, гаях і, звісно, у храмах.
   Тепер до програми. Вона буде доволі насичена. У  Музеї народної архітектури та побуту (Шевченківський гай)  проводитимуть фестини "Велика гаївка". На ньому будуть малювати писанки, співати, танцювати, проводитимуться 
гаївки, веснянки, лялькові вистави та цікаві забави тощо. Під час фестивалю у гаю відбувається конкурс "Писанка для милого", цікаве дійство "Кривий танець". На дитячому майданчику, який матиме назву "Вербові котики", для дітей проходитимуть ігри, забави та розваги.  "Велика Гаївка" – це місце зустрічі родин, давніх друзів, усіх, хто вважає себе християнином і патріотом. Подія триватиме три дні. Отож, якщо бажаєте файно провести час - завітайте ви у гай.
   Не знаю, хто як, що і де робитиме у понеділок, а я точно вдома не сидітиму. Але будьмо все ж таки культурними і не перетворюймо гарну традицію на вар'ятство!)
  Також раджу всім відвідати "Гаївки на районі" (то буде у вівторок), організаторами яких є ЛОГО "Борець". Тут ви зможете  весело провести час, бавлячись гаївки, спілкуючись з файними людьми та й відчути атмосферу українства і патріотизму.
   
Не забувайте при цьому всьому і про те, що Великдень - це Воскресіння Спасителя. Тож не полінуйтеся і у храм піти, і гаївки побавитись.  Надіюся, променисті гаївки приведуть весну не лише в природу, а й у наші серця.
 
Опублікувати
Категорія: Культура | Переглядів: 1256 | Додав: Калабаня | Теги: Фестивалі | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024