Вівторок, 16.04.2024, 08:49

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

"Іван Франко - це розум і серце нашого народу. Це боротьба, мука і передчуття щастя України. України і людськості".

 Максим Рильський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Липень » 4 » Вгадай борця - 19

12:48
Вгадай борця - 19
Вгадай борця: квітка :)
Cьогодні говоримо про квітчасте борцятко: воно дуже любить польові квіти ;), можливо, тому улюблена пора року також квітчаста - весна і літо, коли буяють трави)) Попри цю тендітність душі, надзвичайно рішуче: недарма свого часу нарвалось у пориві гніву на міліціонера ;) Може, тому завжди носить з собою мобільний телефон: якщо раптом.... ;) А взагалі наше дитятко мирне і творче: улюблена справа на дозвіллі - малювати (ану згадуємо, хто гарні графіті малює ;)) Отак помаленьку розгадуємо наступного героя нашої рубрики :)

   Сьогоднішній герой - душею справжній козак, як ви гадаєте, чому? Улюбленою грою були і є козаки-розбійники - гра, де по-справжньому можна вихлюпнути усі емоції і енергію невсидющого п'ятого місця))) Але як би ми не старались, нам не приховати дівочої чарівності цього дитяти: перші красені завжди падали їй до ніг :) В молодших класах симпатизував нашій дівчинці однокласник, в якого були закохані всі дівчатка їхнього класу... "Звали його Ярославом, був досить милим хлоп'ятком, став, правда, курящим і п'ющим гопніком, але симпатичний..." - спогади про першу симпатію ;) аж свою згадалося... :) Одразу схарактеризуємо ідеал нашої лялі - патріот, розумний, цікавий, красивий хлопчина, трішки суворий, не скупердяй (терпіти не можу таких), щоб не курив і не зловживав алкоголем, високий брюнет з карими оченятами або русявенький з блакитними.. Отакий собі нічогенький! ;)
   З таким-от коханим можна і світу побачити: хотілося б об'їхати всі цікаві місця в Україні -  замки, палаци, гори, долини, тоді побувати у всіх європейських країнах, а тоді відвідати США. Проте мрія в неї інша: ще з дитинства мріє навчитись грати на фортепіано, аби виливати свою душу в музиці... Любить собак і кроликів, відповідно найбільше зелений колір, хоча всі кольори веселки радують її око ;) Для коханого готуватиме з радістю фірмовий український борщ - це можна порівняти хіба що з переглядом улюбленого "Щоденника пам'яті" або ж гортанням вкотре "Помаранчевої дівчинки" - радості багато-багато, на цілу Площу Ринок чи аж ген на Високий замок :)) Проте зради не пробачить.
   Завжди старанна бешкетниця :), ніколи не засинала на уроках/парах, а іноді варто, ой як варто було б :))) Дуже любить і цінує друзів, цікава розповідь з дитинства саме про подругу: "коли я була в 1 чи 2 класі (точно не пригадаю), наша вчительки повезла нас в цирк (для цього для нас замовили великй автобус, бо були ще інші класи) і от, коли ми повертались додому, то загубилась моя однокласниця. В моєї вчительки почалась істерика.. плакала, бідолашна, оббігала увесь цирк вздовж і впоперек, а знайшла Наталю (так звали однокласницю) в сусідньому автобусі, в якому приїхали школярі із Зубри.. вона собі тихенько сиділа, навіть не переживала, що кругом стільки незнайомців і чекала коли ж її завезуть додому". З усіх надприродних сил обрала би собі силу зупиняти час - аби рідні всі були здорові і щаслива мить не втікала у забуття.... а з рис характеру додала би собі трохи сміливості та впевненості - проте вона може і не підозрювати сама, наскільки сильна! Перевірити ж це було неважко ;): ми спиталися, що б вона зробила, якби хтось наступив на ногу в транспорті і не думав забирати ноги :). Пряма мова: "розкричуся на всю маршрутку і облаю найбруднішими словами.. хаха.. якщо чесно, то скажу, щоб забрав свою лапу з моєї ніжки, а то дам по пиці.. гггг.. (заберу ногу, продивлюсь злим і нагніваним поглядом і відвернусь)".

Перевіривши у сумці завжди незмінні книжку, кілька зошитів, ручку, помаду, дзеркальце, щітку для волосся, пасту для взуття, серветки, фотоапарат, наше борченя грайливо здіймає оченята на світ і крокує його підкоряти ;)

А нас чекайте наступного тижня у нових випусках з незмінним красивим настроєм і стрункими емоціями ;)
і вгадуйте, вгадуйте, вгадуйте ;) нам то дуже приємно... :)
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 969 | Додав: myrchatko | Теги: Вгадай борця | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 7
7 myrchatko  
0
Оксанка smile

4 Калабаня  
1
то яШно...Оксанка smile

3 шибайголова  
0
точно Петрик! biggrin

2 Paole  
0
а якщо "Щоденник пам'яті" значить це 100% Петрик!!! smile

5 Mary_Anna  
0
оу, ти так добре знаєш вподобання Оксани

6 Paole  
3
просто у Оксани в контакті на стіні, Хрится десь кілька тижнів тому написала: "гаразд-тоді йди дивись свій "Щоденник пам'яті"" пальона підказка biggrin

1 Лілейка  
4
думаю, що Оксанка Петрик smile
із ромашкою на аватарці, а ще в нас на сайті хотіла квіткою назватися, а вийшло...те, що вийшло:)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024