П`ятниця, 29.03.2024, 17:09

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Можна боротися з усім, крім дурниці - дурість непереможна.

 Ілля Шевельов
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Лютий » 14 » Вгадай борця - 5

00:20
Вгадай борця - 5
Вгадай борця: кульбабка :)
Про сьогоднішню нашу героїню писати дуже легко, адже від неї, ніби від сонця, відходять маленькі промінчики світла. Та й сама вона світленька :) Та якби сонце стільки сміялося, так весело і так загонисто, то у нас, напевно, ніколи не було б зими-завірюхи :) Життєрадісна, мила, проте принципова і вміє постояти за себе. А ще вона дуже любить маленьких діток, хіх :)

   Фірмовою стравою нашого дівчатка є лимонний пиріг, а улюбленою - молоко з вівсяним печивом (смакотааа :)), а якщо, готуючи, танцювати, та ще й під Бумбоксову "Вона носила квіти в волоссі", а, як печенько вляжеться, почитати цікаву книжку (ох, особливо "Містичний вальс") і подивитись хороший фільм, то, вважайте, день вдався на славу. Одним із хобі нашої дівчинки є колекціонування магнітиків з усіх місць, "де була, або хтось мені подарує з того місця, де я ще не була, а той хтось був" :). Улюблених фільмів багатенько, але особливими є "Зелена миля" і "Гордість та упередження"
   Улюблена її місцина Львова "Рідний дім, жартую, хоча...))) якшо чесно, то люблю посидіти на лавочці, морозиво поїсти в парку біля цирку, то коли влітку, а коли холодніше, люблю Золотий Дукат і Тістечко, якшо точніше, то Еколан називається чи якось так, то в районі біля пам'ятника Грушевському))". Колір-гармонія для нашої героїні зелений, порою року, коли "співає" душа, є весна, "точніше кінець весни, коли вже не холодно, але ще й не жарко", а від ромашок життя заграє для неї всіма барвами веселки :) Мрія - парфуми з ароматом кави і подорож в Лондон) А ще Париж, Париж!..
   Наша борчиня розсудлива, тому на ігри різноманітні не вистачає часу. Цікава розповідь дитинства: "Колись в дитинстві у бабці в селі я частенько зависала зі своїм двоюрідним братом. Що ми тільки не витворяли, робили всілякі гірки з болота, ловили метеликів і ше багато всякого різного. Так-от якось нам забракувало екстріму і ми вирішили шось вчудити. Недалеко від бабусиного дому є ліс, а біля лісу схил, де ростуть всякі будяки, маленькі ромашечки і ше багато-багато всякої трави)) Ми вилізли на вершечок того схилу, а далі була комедія, як згадаю))) Полягали ми в горизонтальному положенні і почали котитись донизу. Котились ми з шаленою швидкістю. Хі, хоч і покололися до тих будяків, але радості не було меж. Згадуємо до сьогодні з реготом ту пригоду :)"
   Щодо обранця, то тут можна брати попкорн :), "ооо, то буде довго))) постараюся коротко: інтелектуально розвинена людина, активна, цілеспрямована, вірна, щира, сильна, тут йдеться не про фізичну силу, хоча вона не завадить, а про силу волі, відчайдушність, дуже ціную ПОЧУТТЯ ГУМОРУ і ВІДДАНІСТЬ!". Не пробачить зради у будь-якому її прояві, а в собі вважає, що багато чого треба змінити, "я самокритична людина)"
   Старанна студентка, наше дівча не цурається іноді заснути на уроці (і не раз ))), а от говорити по телефону багато не любить, максимум дві години (ніщо не замінить живого спілкування!) На Обливний понеділок, розповідає, було діло: "втікала одного разу від навіжених хлопців з брудною водою у пляшках. На щастя, я швидко забігла в маршрутку і мене не встигли облити, а дві дівчинки, які стояли позаду мене… ех, бідолашні, ніби щойно з душу зайшли до салону маршрутки))))"

Найголовніша підказка - завжди має з собою сумку ;) Хто вона?)))
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1340 | Додав: myrchatko | Теги: Вгадай борця | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 20
20 hummy  
6
гарнесенька така на фото...ммм...просто дівчина-мрія:)

19 Егдшз  
0
а йой... я вагалася між ними.. але шось мені казала, шо то Кулиняк... все, більше не слухатиму свого внутрішнього голосу... він мене завжди підводить...

18 myrchatko  
0
накручує педалі четвер і - тамадададдам: ми з Настею оновлюємо інформацію wink

17 Lemon  
0
Думаю що це Оксана Яремчук smile

16 Tyler  
0
Я теж думаю що це Оксана Яремчук.

15 Roman  
0
Однозначно, Оксана Яремчук)
Всі карти сходяться smile

14 KypIDon  
0
Також думаю що це Оксана Яремчук.

13 Лілейка  
1
Оксанка Яремчук smile
На форумі вона писала про свої улюблені фільми.
Хто зна, може, то ті самі хлопці, невігласи, кілька років трому мене біля гуртожитку облили водою з двох відер biggrin

12 Viktoriya  
0
Ем...спочатку думала, що це Оксанка Яремчук!
А потім щось мені впало на думку Марічка (черрі)

11 Slavko  
3
Оксанка Яремчук...ем...Гордість і упередження її улюблений фільм, Містичний вальс теж вона... дуже любить ромашки - взагалі загальновідомий факт, обранець - теж в її стилі, якщо то не вона....то значить в неї сестра близнючка)))

10 Cherry  
2
Це точно не я... Та й взагалі... Там написано, що улюблений колір зелений... Як часто хтось з вас бачить на мені цей колір??Погано ви ще мене знаєте...((Думаю, що то Оксана Яремчук... =))

8 hummy  
0
не забувайте про правило: кожен борець має лише 1 спробу, щоб вгадати. Тому визначайтесь чіткіше.

9 Егдшз  
0
Вибач! я забула (((((

7 Егдшз  
0
Кулиняк! Кулиняк! Кулиняк!

6 hummy  
0
а я точно знаю хто це, але не скажу;)) думайте самі)))

5 Klym  
1
Святославе .точно не Марія ..бо сказато по телефоні говорити не любить biggrin

4 Калабаня  
0
з сумочкою в нас вічно арійка таскається,здається...знаєте треба подумати,бо я то шось почала сумніватися....

3 Егдшз  
0
Кулиняк Оксанка.. в неї фото на фоні кульбабок..

2 lvivanka  
0
Марта не світленька, думаю, що це Оксанка Яремчук wink

1 inkvizutor  
0
ов.. тут важко є як для мене... виникло дві особи - Оксана Яремчук, Марія Гураль.. .і ще одна третя - новенька - Марта Браіловська

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024