Четвер, 25.04.2024, 21:54

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Здається, боротися з дурістю - настільки ж безнадійна заняття, як боротися з космічною пусткою. Вона береться нізвідки і не зникне ніколи.

 Олексій Гришанковм
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Липень » 22 » Вуличні співи: 22 липня, або Isn't it сон?;)

12:26
Вуличні співи: 22 липня, або Isn't it сон?;)
 Вуличні співи: 22 липня, або Isn't it сон?;)

"З нами літо бавилось і сміялось, З нами літо ділилось своїм теплом, А під вечір так непомітно вкривалось..." солодким співом усе, наче то був сон ;)

    Але то, все-таки, було на яву. Хоч багато чого вказувало на сон. Як у сні, стих вітер і вийшло сонце якраз перед початком співів. Як у сні, ставало тепло-тепло душі й тілу, коли приєднувався до співочого кола. Як у сні, не стримував свою горлянку і то не дратувало нікого навколо:))
    З самого початку загравали до дощу "Шабелиною", але він спромігся тільки трошки нас покропити, ніби на час сну втратив свою силу. Як у сні (з ковдрою;)), прийшов мандрівник Пілігрим (який, чомусь мені здається, затримався у Львові не в останню чергу завдяки Співам). І тут, ніби на якійсь ефектній імпрезі (а може теж уві сні?) почався колективний обмін інструментами. Вправним музикам то було до снаги і до вподоби:)
    Але раптом, ніби масове пробудження зі сну, оспівування-оплакування заповітного "Там, де нас нема". Щоправда, оптимістична "Якби всі люди взяли гітари" після довгих реалістичних куплетів знову повертає у мрію-сон. Бо в нас навколо майже те, до чого закликає ця світла пісня :)
    Люди, що проходять повз, не можуть оминути увагою наш маленький рай. Від когось здивований погляд, а хтось вже хоче все й одразу дізнатися, про те, що тут діється:)
     "З бодуна ми почула наказ!" - це вже з розряду не найсолодших снів)) але у виконанні Ярка та "блювотна")) пісня ледь не як бальзам на душу:)) А без моцних "Хлопців з Бандерштату" тепер не обходяться жодні співання;)
    "Пісня, що буде поміж нас" мала бути завершенням вечора, але ніхто ніби не хотів пробуджуватися з чарівного сну, тому співали ще з півгодини, поки пани-міліціянти ледь разом з нами не заспівали:)
    "Чув я, чи то снилось мені..." що співали всі під проводом "Борця" від душі:) І "хай несе мене ріка в фантастичному човні" кожної п'ятниці на площу Ринок, де о 19.30 Вуличні Спііііви!;)
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1089 | Додав: гуцулка_Ксеня | Теги: проекти, наша діяльність | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 4
4 LembergVideo  
1
http://www.youtube.com/watch?v=4_CB1eXxDpM&feature=player_embedded
http://tv.zik.ua/project/index/26/882

3 Mrijnyk  
0
мені теж сподобалося так тримати))) biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

2 Лілейка  
0
Оксанко, як би я хотіла, щоб і мені такий сон приснився smile
Гарно написала!

1 Mary_Anna  
0
Ну і як тут не згадати про чувачка з гурту Роллікс, який виявився не учасником цього гурту, бо "в Ролліксі нема патлатих"!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024