Четвер, 28.03.2024, 20:55

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Усвідомити зло - значить негайно почати боротися з ним.

 М.Кольцов
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Жовтень » 10 » Вуличні Співи дня 7-го жовтня

05:49
Вуличні Співи дня 7-го жовтня
Вуличні Співи дня 7-го жовтня

Енні Вуличні Співи - скаже скептик - всі вже то бачили, чули, співаники купили, пісні вивчили. Кожної п'ятниці вони - що там може бути нового?! А я відповім скептику: Вуличні Співи - це не те, що повторюється. І Співи'7.10 не були схожими на жодні інші! Чому? Читайте далі:)

    Найперше, що відрізняє одні Співи від інших, то ведучий (чи ведуча). Цього разу направляв співочі зусилля у правильне русло Севастіян. За що йому по праву належить частка оплесків вдячних співунів:)
   "Набір" музикантів - то найбільш змінна складова Вуличних Співів:) Тут керує пані Імпровізація, спільну мову гітаристи та інші музики знаходять за лічені секунди і разом створюють неповторну музичну картину. І якщо одну пісню грали лише найдосвідченіші Валар і Олег, то на наступну приєднуються вже кілька молодших гітаристів, Їжак зі своїми фокусами, а згодом і саксофон додає пікантності звуку:) Там-там і бубон незмінно підсилюють ритм. Розірвані струни теж вносять свою лепту у звучання:))
    Ще один мегаплюс Співів - то борцівський співаник, котрий постійно вдосконалюється (ходить в кричалку накачувати свою пружинку))) перепрошую)). Зараз користуємося 5-им виданням, яке вміщує 228 пісень. Окрім всіма знаних і улюблених, є там багацько нових хороших пісень, які гуртом легко вчаться. Цього разу відбулась прем'єра "Весільного маршу" Піккардійців на Співах. Успішно відбулась;)
    Вуличні Співи - це завжди нові обличчя. Поряд з тими, кого вже можна назвати завсідниками заходу:) І варто на них побувати лише заради того, щоб побачити, як заново відкривають для себе українську пісню молоді (і молоді душею) люди. Українську пісню як таку, з якою варто відпочивати і працювати, радіти і сумувати, любити і ненавидіти. А може, і самому заново її для себе відкрити...
    Кожні Співи - то оберемок відчуттів і вражень... від звуків гітари і там-таму, від співзвуччя всіх голосів. Одного разу ти в центрі кола і бачиш все зсередини, іншого - стоїш за лавкою і встигаєш ще й зі всіма поспілкуватися на додачу до співання. Але ніколи не почуватимешся так, як попереднього разу;)

7 жовтня - чи не останній теплий день цієї осені, але в жодному разі не останні теплі Вуличні Співи:) В рамках фестивалю "Покрова" 14 жовтня о 20.00 відбудуться Святкові Вуличні Співи. Слідкуйте за анонсами;)
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2469 | Додав: гуцулка_Ксеня | Теги: проекти, вуличні співи, культура | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024