Четвер, 28.03.2024, 11:20

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Подумаєш, боровся з вітряками! Спробував би він боротися з Системою.

 Михайло Генін
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Червень » 8 » З Днем народження!

00:00
З Днем народження!
З Днем народження!
Які привітання Ви хотіли б почути у свій День народження? Головне, щоб згадали про роботу (громадську в тому числі), навчання, ой, забула, здоров'я, додали щось кумедне, можна щось маловідоме людям навколо, але таке рідне у своїй компанії...Перелік можна продовжувати, але насправді, думаю, погодитеся із тим, що найголовніше - щиро привітати:) Сьогодні вітаємо нашу борчиню, таку щиру дівчиноньку-україночку із суперовським почуттям гумору, Христю Рутар із Днем народження:

Оксана Петрик: "Як своїй найкращій коліжанці, хорошій людині і просто файній кобіті хочу побажати таких терплячих друзів як я (ггг) і навіть кращих,величезного терпіння і поменше нервозних ситуацій...багато красивих прихильників і щоб серед них знайшовся файний і мудрий парубок, який би зміг взяти Христулю в свої руки, бо вона ше та дівка, дасть причухана усім :) моцного здоров'ячка, ВЕЛИЧЕЗНОГО І ШАЛЕНОГО КОХАННЯ...хай Тобі, моя лялю, з легкістю вдається втілювати усі свої божевільні мрії....ЩАСТЯ, РАДОСТІ, ГАРМОНІЇ І ТЕПЛА ;)"

Оксана Кулиняк: "Христю! (я знаю, шо ти любиш таке звертання;)) Хай всі до тебе звертаються саме ХристЮ, а не Христя=))) якщо серйозно, то побільше тобі віри в добро, сміливих цілей і наполегливого шляху до них:) насолоди від того шляху і наснаги до боротьби!:)"

Святослав Вонс: "Дорога "Золото"! Вітаю і бажаю тобі завжди блистіти так, щоб люди тягнулися до тебе, так, щоб сонце заряджалося твоєю посмішкою, а зорі завжди цвіли від твоїх слів!!! Ти твориш своє майбутнє нині!!! тому твори ГІДНО і гордо!"

Марта Ткаленко: "Любий мій рудий смерф)))!!! Мій найсолодший нервус) Моя квітка з Червоної Книги)))! Вітаю тебе, солодка, з твоїм днем уродин!)))
Бажаю тобі багато радості, тепла, посмішок, кохання, задоволення, здоров'я і щастя!) Щоб всередині завжди все цвіло незалежно, яка погода назовні) Щоб те, шо в штанях не дивувало чи лякало, а тішило))))ггг(ти знаєш про шо я) Щоб коли ноги засмерділи, завжди була поруч чиясь голова, шоб занюхати)))) Побільше стоматологів, патріотів в рожевих футболках))) А ще....шоб твій телєфон ніколи від тебе не крався) Щоб чебуреки завжди були смачні) Щоб волосся зазнавало диких експериментів(тебе ніц не псує, бо завжди гарнюха)...
Люблю!люблю!люблю!Твоя-я)))"

Настя Мриглод: "Христуню, вітаю тебе з розквітом краси, загартуванням сили волі і здобуванням розуму і життєвої мудрості! Будь справжньою Борчинею, якою ти і є ;) завжди захоплювалась твоєю енергетикою та впевненістю, ну і звісно шикарним волоссям:) тож хіба би тобі хлопа ще файного, та не москалистого, - і все буде в чукуляді:) хай життя буде смачним, як "циць.."...ну ти розумієш;Р"

Орчик Греділь: "Христя! Вітаю!)) Бажаю бити москалів з розумом,кохати свою половинку зі смаком і творити всякі дурниці з посмішкою!))) І продовжуй неймовірно сяяти!)"

А до всього ще багато цікавих зустрічей, подій, лекцій (то теж важливо, згадала, як зустріла тебе в універі:)), вдалого втілення задумів, щоб колись все-все, про що дізнаєшся, що вивчиш, зрозумієш, використала для здійснення ще важливіших планів і мрій. Знаю, що ти так просто не відступиш, бо ти - борець!:)
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 2238 | Додав: Лілейка | Теги: з днем народження! | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 12
10 Калабаня  
4
ах, мої файні борцята! Щиро дякую вам за ці щирі слова! Мені дуже-дуже приємно!!! smile smile
д.с. окреме дякую Севастіяну за фото smile

9 KypIDon  
2
Вітаю! Кохання і задоволення від життя! ти дуже файне (тут не знаю що написати, тому що ти з одного боку мужик! а з другого круте дівчисько!) твій козир це відвертість і позитив! не змінюйся) flowers

8 Roman  
1
Приєднуюся до вітань і бажаю, щоб твій запас енергії ніколи не згасав і ти завжди ним ділилася з всіма оточуючими))

7 lvivanka  
2
Христуню, сонечко наше! Усмішок цілий букет, друзів надійних і веселих, сили і впевненості у своїй боротьбі, у своїй стежці, долі. Шальоного Тобі козака і лише солодких з ним митей! Моцно тебе обіймаю! Вітаю! flowers

6 Маринка  
2
Кохана моя, Хитю! Вітаю! Ти мій справжній друг, ти справжня, ти така одна на цьому світі!!! А побажати тобі хочу одного: залишайся такою, просто такою, якою ти є зараз, такою прикольною з кольоровими шнорівками, з бурною фантазією, з безмежною добротою!
І хай те що ми сьогодні з тобою зробили вперше, те що нам принесло купу позитивних емоцій, те що дало нам зрозуміти, що українці найкращі, те що ще раз довело, що ти прикольна дівчина запам'ятається на ціле життя! Люблю тебе!!!! band

11 гуцулка_Ксеня  
0
інтригують всіх, шо вони там вчора вперше робили=)))

12 Маринка  
0
ОООО!!! Вчора що ми тільки не робили! Було дуже весело! smile

5 курочка  
1
Приєднуюся до усіх побажань,і також вітаю з Днем Народження!!!!!))) tease

4 Maestro_Dirk  
2
Багато обіймів на всі руки wink
Вітаю!

3 Gum  
2
Бажаю здоров"я, щастя і щоб усмішка ніколи не зникала з твого обличчя flowers !

2 Tyler  
1
Вітаю! Всього найкращого!

1 Povstanec  
5
Моє найулюбленіше Борцятко! Вітаю! wink

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024