П`ятниця, 26.04.2024, 18:01

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Найважче боротися з окремими недоліками.

 Володимир Голобородько
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Липень » 5 » З Днем народження!

22:36
З Днем народження!
З Днем народження!
Погляньте на оцю фотографію:) Це ж наш сьогоднішній іменинник, тіко кільканадцять років тому! Борці вітають Тараса Підгайного з Днем народження щирими словами, бо він надійна людина, хороший друг, який не боїться перешкод і готовий допомогти!

Марта Ткаленко: "Любий Тарасику) Сьогодні великий праздник, бо вродилося таке неповторне маля))) Бажаю, щоб ніколи в житті не зникала та надреально-неординарна усмішка з твого личка) А ще...багато тобі щироко кохання!!! Ну, і нарешті....коли ти почнеш програвати в покер?!))))"

Оксана Кулиняк: "Тарасе, бажаю, щоб всі вершини ти підкорював так само рішуче, як і двотисячники;) щоб ніщо не звалювалось на голову так, як наш намет серед ночі=))) і щоб, не зважаючи на хмари-дощі-вітри-сніги-гради, ти завжди знав, до чого йдеш!:)"

Мар'яна Фариняк: "Міккі), мені навіть не віриться, шо ти такий старичок - молодо виглядаєш))) як ми їздили до Києва, то я побачила тебе зовсім під єншим кутом (то як ти на верхній поличці спав в позі Тутанхамона)))))) Насправді я побачила, шо ти дуже позитивний, не опускаєш руки/ноги в непростих життєвих ситуаціях, вмієш зберігати спокій - це дуже хороші якості! Нехай вони завжди залишаються при тобі!!! Ну і (цього я просто не можу не написати) нехай твої м'язи залишаються такими ж тугенькими))"

Галя Гнатюк: "З Днем народження, Тарасе! Для доброї людини нічого не шкода, хай тобі у житті завжди сяє сонечко, муза ніколи не покидає, а доля буде всіяна лише нотками радості й щастя. Широких шляхів, вірних друзів, люблячої дівчини, перемог - перемог - перемог, і аби на то все здоров'я стало!
п.с. і щоб співаник був під руками в потрібний момент;)"

Роман Матушкевич: "Тарасе, вітаю тебе з днем, коли ти з'явився на світ. Ти файний хлопака і майже все в тебе є, та хочу побажати, щоб все, чого не хватає, примножувалося до гурту) Щоб на роботі працювалося добре, і відпустка була не 14 днів в рік, а цілих 24. Дівчина щира й красива була поряд з тобою і вірно любила. І завжди будь собою, тобі це личить."

Олег Корнійчук: "Тарасе, бажаю отримувати задоволення від життя, хай в житті попадаються тільки кльові люди, а некльових зможеш задавити пресом, будь крутим - таким як ти є!"

Ще бажаю, щоб вдавалося поєднувати роботу і відпочинок, щоб залишалося достатньо часу, який можна було б провести у колі друзів-борців, допомагати у підготовці до акції, грати у покер, йти у гори...і ще багато-багато всього! Сили тобі! Завжди гарного настрою! Щоб на запитання: "Ну, як там робота?", ти відповідав: "Люкс! Навіть не втомився, біжу в боївку, бо там на мене чекають":)
А тепер разом: " З Днем на-род-жен-ня!!!":)
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1084 | Додав: Лілейка | Теги: з днем народження! | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 4
3 Povstanec  
4
Вітав тебе смс. І потім на покері вітав!
але це ж приємно. коли свято продовжується довго!
тому привітаю іще раз. втретє:

я тобі признаюся ось в чому - колись я обирав собі нік між трьома псевдами - Повстанець, Партизан і Бунтівник! вийшло так. що обрав саме перший, але завжди подобалися і два інших. які завжди відображують кусочок мене. думаю і твоє псевдо відображає тебе - людини сильного бунту, але не саботажу - а, власне, бунту і як ми. борці, любимо казати - не проти чогось. а за щось!
хай твоє життя, буде бунтом - бо це твій особливий і надзвичайно ефективний СТИЛЬ боротьби! Боротьби справжнього Борця і Бунтівника!

вітаю!

4 Buntivnyk  
0
Дякую! smile

2 Buntivnyk  
4
Дякую вам, за такі хороші привітання, мої друзі, мені дуже приємно! biggrin

1 Paole  
0
Вітаю!!! smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024