Субота, 04.05.2024, 10:27

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Дон Кіхоту ще пощастило - він мав справу з реальними млинами, а нам все більше доводиться боротися з віртуальним порожнім місцем.

 Стас Янковський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Червень » 2 » Зп-дНд: ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ

13:50
Зп-дНд: ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ
   Зп-дНд: день четвертий
 Настав останній день збору коштів, на душі якось сумно =(((

    Ці всі дні проведення акції були такі класні, позитивні та емоційні, шкода, що це залишається позаду, але спогади, я думаю, зостануться в кожного надовго, з посмішкою будуть згадуватися =))) Молодці організатори та студенти-волонтери, які відгукнулися допомогти!! 
   На сьогоднішній день є багато організацій, які проводять благодійні акції на допомогу дітям сиротам, людям похилого віку, але чомусь забувають про те, що є багатодітні сім’ї, які також потребують допомоги та підтримки! Пусті обіцянки з боку державних чиновників, я думаю, їх не сильно радують =((( Адже саме від таких сімей залежить демографічне становище держави! Тому потрібно допомагати і з розумінням ставитися до них!! 
    Ця акція стільки позитиву принесла людям, які брали в ній участь, навіть не можу уявити, які раді будуть ті сім’ї, яким ми будемо дарувати всі ці необхідні речі… 
   Під час підрахунку зібраних коштів була така атмосфера, що неможливо передати словами, купа радості , що нам вдалося це зробити і добитися досить непоганих результатів, звісно, з вашою допомогою =))))!!! 
    Це було щось неймовірне, коли відкриваєш цей ящичок, а там купа грошей та велика частинка душі кожного з вас. Адже завдяки вам усім і кожному зокрема ми зможемо допомогти цим сім’ям… 
    Дуже рада, що брала участь, все таки є на світі добрі та чуйні люди!! В цьому я переконалася, а з такою молоддю наша Україна не пропаде: в цьому я впевнена! Ще раз дякую всім, хто долучився до акції!!!

- Слава Україні! 
- Героям Слава!

Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 910 | Додав: Viktoriya | Теги: День дитини, проекти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024