Субота, 04.05.2024, 17:57

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

В зв'язку з цим історія України дістала дуже своєрідну інтерпретацію. Виходило, що на протязі багатьох століть український народ боровся головним чином..., проти власної національної незалежності. Що незалежне існування було величезним злом для нашого народу. І що, отже, всі ті, хто кликали його на боротьбу за національну незалежність, були... найлютішими ворогами українського народу.

 Михайло Брайчевський
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Червень » 5 » Зп-дНд: слово координатора

00:59
Зп-дНд: слово координатора
  Зп-дНд: слово координатора
От і завершилась перша для "Борця" благодійна акція "За поцілунок - дітям на дарунок"!

   Долучилося до неї багато небайдужих людей, як Борців, так і тих, хто про організацію дізнався завдяки акції. А спільна благородна мета об'єднала за ці кілька днів зовсім чужих людей.

   Отож, все по порядку:)
  Перший етап акції - оформлення скриньок. У четвер у 5-ій кімнаті студ. клубу ніде було яблуку впасти: десяток борцят і в 2 рази більше коробок... і запекла боротьба за скотч і ножиці:) За пару годин безбарвний картон перетворився на яскраві червоненькі скриньки, які не могли не привернути уваги. А до чарівного малюка в каптурику, здається, ніхто не залишився байдужим;)
  В той же день відбулася і перша збірка волонтерів: знайомство, розповідь про акцію, інструкції щодо використання скриньок:) і несміливі запитання "а як ми маємо пропонувати поцілунок?"...
   Проте вже наступного ранку, у перший день збору коштів, від нерішучості не залишилось і сліду, всі волонтери були сповнені ентузіазму і передчуття чогось незвичайного. Одягнені у вишиванки, вони вирушили у мандри по університету імені Івана Франка і не тільки:) За кожною з семи пар волонтерів закріпили котрийсь з корпусів універу, не забули, звісно, і про площу біля пам'ятника Франкові, де студенти люблять грітися на сонечку.
   Окрім того, скринька була передана у ЛІБС, де також проводився збір коштів.
  Поверталися волонтери втомлені, проте зі сплеском позитивних емоцій і наповненими скриньками. Ділилися враженнями, що студенти - то найщиріші люди: завжди готові долучитися до доброї справи, тим більше, коли в обмін пропонують поцілунок у щічку;) Байдужість деяких людей на вулиці не могла затьмарити радості, яку волонтери дарували іншим людям і отримували самі.
  У суботу та неділю волонтери "окупували" центр міста. Розтягнулися від проспекту Шевченка аж до Високого Замку. Здається, про акцію дізналися всі, хто на тих вихідних був у центрі. Дехто навіть зізнавався, що вже робив пожертву, але за ще один поцілунок готовий зробити ще раз:)
   У неділю спробували себе у ролі волонтерів також фіналісти конкурсу "Містер Львів".
  У понеділок збір коштів в універі продовжували найвитриваліші, а під вечір на нас ще чекала нелегка справа: підрахувати все те, що зібрали. Завданням це виявилось не з простих, але спільними зусиллями зробили ми це швидко і якісно... і були приємно здивовані результатом. 11 400 грн - погодьтесь, сума немаленька!
   Подарунки (а це продукти, побутова хімія, канцтовари, багато солоденького для діток:)) купували у нічному режимі, так як вдень, на жаль, не було транспорту. Як двоє людей справилися з сімома візками подарунків - навіть складно уявити! smile
   1 червня. От і настав кульмінаційний момент - візит до 10 багатодітних сімей, які про це навіть не здогадувалися. Радість від подарунків та й просто від бажання допомогти, щирі усмішки та неприховане здивування надовго залишаться в нашій пам'яті. Діточки, сподіваюся, будуть рости на радість батькам... а ми проведемо ще не одну таку акцію! :-)

Отож, хочу від душі ПОДЯКУВАТИ тим, хто долучився до акції!
Навіть найменша участь має велике значення, а максимальна активність багатьох з вас просто неоціненна!
Всі ви молодці!!!

Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1008 | Додав: гуцулка_Ксеня | Теги: День дитини, проекти | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 1
1 Roman  
0
Петро тут самий модний biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024