Четвер, 02.05.2024, 08:39

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Жити на білому світі - значить постійно боротися і постійно перемагати.

 Микола Пирогов
Чат
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Червень » 20 » Яблучний пиріг з родзинками

13:16
Яблучний пиріг з родзинками

Вам потрібно:

300 г готового листкового тіста 
800 г яблук
50 г родзинок
50 г вершкового масла
90 г цукрового піску (4,5 ст. ложки з невеликою гіркою)
2 яйця
1 пакетик ванільного цукру
200 г 20% вершків
1/2 ч. ложки кориці

Спосіб приготування:

1. Розморозьте тісто.

2. Нагрійте духовку до 200°С.

3. Очистіть яблука, виріжте з них серцевини і наріжте м’якоть часточками.

4. Розігрійте вершкове масло на сковороді і підрум’яньте яблука.

5. Додайте 40 г цукру і тушкуйте яблука 5 хвилин.

6. Вимийте родзинки

7.  Яйця збийте з ванільним цукром і 30 г цукрового піску.

8.  Потроху додайте вершки і добре перемішайте.

9. Роз’ємну форму діаметром 24 см вистеліть папером для випікання.

10. Тісто злегка розкачайте і викладіть у форму. Зробіть бортик з тіста.

11. Тісто на дні поколіть виделкою, щоб воно не вигиналося при випіканні.

12. Яблука, що охололи, покладіть на тісто і посипте родзинками.

13. Залийте яєчний-вершковою сумішшю і випікайте 40 хвилин.

14. За бажанням змішайте цукровий пісок з корицею і посипте пиріг, що охолов.

Розраховано на 8 порцій.

СМАЧНОГО!!!

Опублікувати
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 944 | Додав: lvivanka | Теги: цікаво знати | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024