Неділя, 12.05.2024, 02:20

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Люди більше схильні страждати, аніж боротися, щоб знищити причину страждань."

 Томас Джефферсон
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Серпень » 14 » Відпочинок в українському стилі!

16:36
Відпочинок в українському стилі!
Відпочинок в українському стилі!
Борці цього літа організували чудові поїздки. Вже є що згадати! Дехто якраз зараз у Карпатах піднімається на Говерлу:) Крім того, вже відбулися поїздка на Волинь, вечірка «Кіко того літа», фест у Підкамені. Після кожної з тих подій варто поділитися враженнями, заохотити інших. От і я вирішила коротенько розповісти про свою поїздку на узбережжя Азовського моря (біля Маріуполя, Донецька обл.) Найголовніше – то також був відпочинок в українському стилі!
 
     Мабуть, студентів зі Львова було помітно одразу чи, швидше, чути одразу. «Доброго ранку!», «Привіт!», «Смачного!», «Дякую!», «Скажіть, будь ласка» – і всі вже розуміли, що це львівська група відпочивальників. Було відчуття, ніби виконувала важливу місію, коли відповідала на запитання «Звідки ви приїхали?», «Чи подобається вам тут?». Найбільше тішило, що люди приємно реагували, також починали розповідати про себе, про своїх родичів на заході України. Хто чувся в силі, переходив на українську. Більшість з тих, з якими вдалося побалакати, якось були пов’язані зі Львовом. Цікаву розмову щоразу заводили із жіночкою, яка там працювала і дуже нам допомогла:) Казала, що любить слухати, як ми щебечемо рідною мовою. І дуже серйозно навіть не радила, а застерігала не розмовляти російською, хоча у них всі так звикли.
     Вже в перші дні нашого відпочинку з нами познайомилися студенти з Маріуполя – привітні і веселі люди:) Вони із захопленням говорили про свої поїздки у Карпати, до Львова. Саме вони запропонували зробити День української мови. Спочатку при розмові було незвично, але дуже приємно, що люди настільки захопилися. Думалося, може, ми так вплинули:)
     Разом нам вдалося організувати українську вечірку – незабутню подію літнього відпочинку. І мені було вже не так шкода, що не потрапила на нашу у Львові. Серед львів’ян було багато дійсно хороших співаків, а українські пісні під гітару були окрасою того вечора. Хоча не взяла із собою вишиванки, але це не вплинуло на святковий настрій.
     Мені пощастило познайомитися із чудовими людьми на відпочинку на Азовському морі, хоча про це навіть і не думала. Чого я тільки перед поїздкою не наслухалася!
 
Розумію, що де б ми не були, але з хорошими людьми можна організувати люксовий відпочинок, який запам’ятається назавжди!
Опублікувати
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 1072 | Додав: Лілейка | Теги: дозвілля | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 5
5 Палига Галина  
0
Маленька! Дуже майстерно написала.
І правдиво

4 Нескорений  
0
Файно!!!

3 Лілейка  
0
Дякую за допомогу!!! smile

2 myrchatko  
0
допомога прибула happy happy
молодці наші україночки smile smile smile smile
сумно трохи таке читати... але і радісно!
з гарним почином!)))) cool

1 Лілейка  
0
Якщо хтось зможе, відредагуйте,будь ласка.
Зображення не змогла розмістити поряд, хоча прочитала інструкцію на форумі sad Потребую допомоги в цьому.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024