П`ятниця, 03.05.2024, 19:01

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

ЛИШ БОРОТИСЬ - ЗНАЧИТЬ ЖИТЬ!

 Іван Франко
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2010 » Грудень » 31 » Вже скакає на порозі Рік Кроля!

18:46
Вже скакає на порозі Рік Кроля!
Вже скакає на порозі Рік Кроля!
 
Ото минає рік тигра та тигрюль, а на заміну приходить рік простого, боязкого, проте білого і милого кролика. Що ж несе нам зі своїми довгими вухами цей куцолапий?

   Кролик надзвичайно боязливий, але, незважаючи на це, він дуже гостинний, цінує домашній затишок і красу. Тому в рік Кролика запрошуйте до себе найближчих друзів і самі відвідуйте їх частіше. Кролик дипломатичний, тому не варто прагнути показати себе вискочкою в 2011 році. Краще спробувати заслужити повагу від Кролика, сподобатися йому. Серед позитивних якостей Кролика присутня невгамовна романтичність і відданість. Тому шлюби, укладені в цей рік, обіцяють бути особливо вдалими. Крім того, в східних гороскопах сказано про те, що, оскільки Кролик дуже розумний, розвинений в багатьох сферах діяльності, то він буде покровительствувати в 2011 році всім, хто має відношення до науки, та й просто фахівцям, які вболівають за свою справу.
   Але слід пам’ятати, що Кроликові властиві не лише позитивні якості. Наприклад, він боязливий. Тому багатьом, особливо людям, народженим в рік Кролика, може виявитися складно приймати в цей рік відповідальні рішення. Крім того, Кролик дуже педантичний, він не виносить безладу в речах, справах, думках. Особливо хорошим і вдалим повинен стати рік для людей, які займаються дипломатичною діяльністю. Також це стосується священиків, професорів, людей творчих професій – їм Кролик сприятиме найбільше.
   Кролик – тварина родинна, символ плодючості, потомства і спокою. Після 2010 року невгомонного Тигра прийде пора спокійнішого життя. Рік Кролика – для талановитих людей мистецтва, інтелігентних людей. Взагалі люди, символом яких є Кролик, користуються довірою навколишніх, до них часто приходять за порадою, консультуються.
   Кролик – відкритий знак. У цей рік чекайте безліч дружніх посиденьок. Хороші плоди дадуть спільні поїздки і проведення часу. Цей рік сприятиме спілкуванню, проведенню переговорів, операцій і зустрічей. При цьому конфлікти будуть зведені до мінімуму, оскільки Кролик – великий дипломат і без зусиль домовиться про все. Так само в цей рік будь-яка допомога повернеться сторицею і обов’язково окупиться. При цьому свої плани і наміри найкраще тримати в секреті, аби ніхто не посмів порушити їх. Діти, які народилися в цей рік, будуть обдарованими і доброзичливими, але легковажними. В них уже в ранньому віці виявиться прагнення "гуляти самим по собі” і вони всіляко добиватимуться незалежності.
   Це рік не стільки дії, скільки роздумів і підготовки до майбутнього. Аби почати діяти, потрібно мати деякий фундамент, який краще всього закласти саме зараз!
 
ВІТАЮ ВСІХ БОРЧЕНЯТ З НОВИМ РОКОМ! НЕХАЙ ЦЕЙ РІК ПРИНЕСЕ ВАМ БАГАТО РАДОСТІ, ЛЮБОВІ ТА БАГАТО ПРИЄМНИХ МИТТЄВОСТЕЙ!
Опублікувати
Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 916 | Додав: Оксанця | Теги: цікаво знати | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
4 KypIDon  
0
А я на новий рік лежав на одному ліжку з кролем, сподіваюсь то на щастя tongue

3 Лілейка  
0
Файно, позитивні передбачення:)
В кінці року звіримо smile

2 lvivanka  
0
тааак...ось уже настав рік Playboyчика happy
гарно зазначила, Оксанця, господар 2011 - тварина родинна, символ плодючості, потомства. Тільки, от, сумніваюсь що він буде тихим і спокійним wink cool

1 Roman  
0
Зі святом борці, і хай наші лави збільшуються як ті кролі))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024