П`ятниця, 26.04.2024, 18:40

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Не треба боротися з втомою! Набагато краще заспокоїтися в її обіймах.

 А. Підводний
Чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
Головна » 2011 » Червень » 3 » З Днем народження!

00:19
З Днем народження!
З Днем народження!
Чи знаєте Ви, який подарунок бажає отримати іменинник в День свого народження?! Впевнена, що знаєте, бо найприємнішими і найочікуванішими є привітання від найрідніших людей:) Борці сьогодні вітають Оксанку Петрик з Днем народження і поспішають щиро побажати:

Мирослава Зінько: "Бажаю нашій Оксанці, аби її доброта і любов до світу завжди віддавалися сторицею, аби танець на дорозі став реальністю ;), аби сонце завжди світило (у всіх філософських смислах)), а серденько раділо! Здоров'я, сили, окриленості! Люблю тебе і дуже ціную"

Христя Рутар: "Оксанко! Щиро кажучи, зовсім не хочу писати всяких сентиментальних фраз, але мабуть не вийде) Адже ти, саме ти та людина, яка випромінює добро, радість і позитив) Ти вмієш мріяти і робиш все, аби ті мрії здійснювались; Ти любиш робити дурниці і це теж прекрасно!) Я люблю тебе такою, яка ти є! Побажати можу лише одного-якигось файних парубків( ну, тобі і мені!)..жартую-гарного тобі друга у житті! Цьом)"

Богдан Головацький: "Побажаю такого: нехай позбувається страху перед об'єктивом, бо вона дівка я тобі дам, а натомість позбавляє уважних(які помічають такі самородки ;-) людей створити маленький шедевр, яким би міг насолодитися кожен з її близьких і друзів, нехай усмішка ніколи не зникає з її обличчя, щира й відверта, та що приносить щастя й світло в нашу сіру буденність :) (тут важливе уточнення - у Богдана був особливий батярський настрій, але від щирого серця:)

Мар'яна Фариняк: "Оксанка, рибка моя)) Бажаю, щоб твоє життя було, як велике-широке-глибоке море ніжно блакитного кольору, сповнене вірних друзів і просто позитивних і добрих людей - різнобарвних рибок)) У морі є багато-багато перлинок - це радісні і прекрасні моменти у житті. Але вони є трошки заховані, тож бажаю тобі, щоби серед всіляких камінців і водоростей ти завжди вміла помітити ті перлинки!!! Ти в нас ще та рибина)) тож бажаю зустріти достойного РИБа (п.с. риб - риба чоловічого роду:)) з яким тобі завжди буде "охота" пливти-мандрувати у невідомі океани)) від мене цьом :*"

Марія Когут: "Оксанку хочу привітати з Днем народження) За той час який я з нею спілкувалась, склалось враження, що вона дуже хороша і мила людинка))) Бажаю їй всього хорошого, щоб все життя її оточували лише хороші люди і справжні друзі, і щоб життя було кольоровим))"

Тарас Підгайний: "Ти хороша, весела і позитивна людина, тому бажаю тобі завжди такою залишатися і, незважаючи ні на що, бути просто щасливою :)"


Як координатору акцій громадської організації "Борець" - терпіння, енергії, успішних "переговорів";), хороших результатів, підсумків роботи, як автору статей про українські гурти - познайомитися із багатьма із них, безкоштовно ходити на їхні виступи і щоб люди бачили тебе такою щасливою, як після концерту Тартака:), а як добрій людині, подрузі - таких потрібних в житті речей, як домашній затишок, посиденьки з друзями, можливість займатися улюбленою справою і ще багато всього файного!
Опублікувати
Категорія: Наша діяльність | Переглядів: 1147 | Додав: Лілейка | Теги: з днем народження! | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 7
7 Tyler  
0
Вітаю. Всього найкращого.

6 KypIDon  
1
Сильно сі вибачаю що так пізно, сидів в неті тільки з телефона...все ж краще пізно... Оксанко, бажаю частіше посміхатись, бо сумувати нам не варто! Побільше приємних моментів і радості!

5 Егдшз  
0
дякую за гарні привітання та теплі слова... biggrin

4 Povstanec  
0
вітаю

3 Maestro_Dirk  
0
Вітаю тебе, Оксано!
До слів зверху додам ще щирості, тепла (хоч як не дивно то звучить в сю пору wink ) від близьких і усяких гараздів!
Be happy! smile

2 lvivanka  
1
Оксанко, з Днем народження! Дуже тішусь що маю такого доброго і завжди готового прийти на допомогу друга! Бажаю сьогодні заразитись позитивом, який вируватиме в Тобі цілий рік. Нових вдалих знайомств, побільше щирих друзів, і зустріти свою половинку. Успіху й наснаги в борцівській діяльності, впевненості у доланні нових вершин! cake

1 Roman  
3
Скільки слів, скільки позитиву, і все несе в собі частинку душі кожного, що їх писав.
Що ж тут ще додати, важко щось більш приємне й лаконічне написати, та все ж бажаю здоров'я хвацького, настрою зовсім не дурацького, щоб завжди задумане звершувалося і усмішка ніколи не зникала з красивого личка.
З днем народження!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024