Маринка,ти давай викладай тут,все що маєш!;-) Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.
Завтра ( 07.12.2010 ) о 18.00 у "Пузатій хаті" відбудеться збір бажаючих долучитись до організації святкування Андрія. Отож, збираємо свої ідеї у купку і приносимо завтра у вказане місце і час
Додано (08.12.2010, 00:55) --------------------------------------------- Ось і відбулась наша здибанка...
За організацію вз*ялись: Святослав Вонс Чернявська Віка Андрій Гема Христя Рутар Галя Гнатюк
Дрес-код - вишиванка, вбрання на український мотив, футболка Борця)
вконтакті створена зустріч, прошу відписати всіх бажаючих прийняти участь у святкуванні. Приблизно знаючи кількість нас буде вказана сума для реалізації святкування, тому прошу чим швидше зголоситись чи ви братимете участь у святкуванні!
Я не хочу нудно скніти: Не боротись, то й не жити!
і так, я пояснюю що то таке буде! 1. ворожіння-сміхотовіння, яке принесе великий міх позитиву і сміху 2. поїдання вареників *ой вони буду дуже смачні!* 3. пошук свого судженого для дівчат, та судженої для для хлопців (якщо бажаєш дізнатися як вона зветься, що вона любить і коли Борці будуть святкувати весілля чи ба хрестини) 4. знов поїдання чогось смачного 5. різноманітні ігри та цікаві розповіді
inkvizutor ти завжди щось цікаве придумаєш.Круто чувак!!! Звернення до нашої влади : " Я не буду мовчки спостерігати, як ви мерзенні паразити, штовхатимете мене дедалі глибше на дно".
Людоньки! В мене є пропозиція,не знаю чи вам сподобається вона,але.. Так як ми вирішили святкувати "вечорниці" в офісі,а там немає туалету, пропоную святкувати в мене "на хаті",але з 11-12 грудня,тому що в понеділок пари і т.п.,а я живу там не сама!
Д.с.Чекаю,вашої реакції=)
Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.
Вольтер
Повідомлення відредагував Viktoriya - П`ятниця, 10.12.2010, 09:36
всі були інфоровані на зустріч з 12 на 13 грудня, це вже запізно міняти місце зустрічі, тим паче що сьогодні вечір п*ятниці, не всі можуть знати про зміни, хтось поїхав в село, де нету нема і лайф не ловить..))
+ це будуть вже не андріївські вечорниці... настрій не той...
УВАГА! Хто має каремати, якісь килимки приносьте!!! щоб було на чому сидіти.
Повідомлення відредагував lvivanka - П`ятниця, 10.12.2010, 21:26
Якщо ви хочете бути на святкуванні, але вас нема в списку, тоді, будь ласка, підтвердіть свою присутність. Пишіть або тут, або вконтакті у зустрічі на стіні. На даний момент, сума збору складає 20 грн, при більшій кількості людей, вона спадатиме.
+ Оксана Соболь
Повідомлення відредагував lvivanka - Субота, 11.12.2010, 01:18
мене не буде. 11 чоловік в офісі - це дурдом. ви бачили, яка там ситуація? О_о там ледь вміщаються 8 людей, а ще щось ворожити. щось їсти і святкувати... + чи то пак мінус - нема туалету, умивальника - в кого січовий міхур всю ніч може тримати? але то моя думка, я мучитися не хочу. мене не буде.
д.с. якщо ви того не знаєте, то порада-ремарка: на кариматах сидіти на підлозі - продує, тому що там дуже тягне + вночі холодніше.
д.д.с. ви прибирати збираєтеся там? на офісі? О_о а коли? мене взагалі може попереджати будете? О_о
Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
я думаю, що це тупо робити в суботу, бо то якась пародія на Андрія. І на офісі проводити теж не добре. Я вже раніше казала і Галі, і Святику про туалет - це справді проблема. На мою думку, треба шукати якийсь альтернативний варіант. Згідна з Севастіяном. Мучитись на офісі не хочу, було б інше місце, ще б подумала чи йти. Як на мене, то або інтенсивно шукати інше приміщення, або не проводити взагалі.
Я погоджуюся з Севастіяном. Там трошки не "ті" умови для святкування( Але маємо,те що маємо!якщо люди погоджуються там святкувати,так як є,то нехай так і буде!
Севастіяне,я думаю,дівчата не навмисне не попередили тебе! сама не раз завтикувала,тому не гнівайся!=)
Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.
Можливо,хтось має якісь пропозиції ,де можна було б святкувати??! Свято вже на носі!Тому активніше,звісно,якщо Ви ще хочете цих вечорниць! Дівчата вже стратилися трохи,тому трошки не файно вийде,якщо нічого з того не вийде!( Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.
Вольтер
Повідомлення відредагував Viktoriya - П`ятниця, 10.12.2010, 22:57
декілька зауважень: 1. навіщо треба було створювати зустріч вконтакті? яка її суть? розсіяти інформацію і людей між контактом і сайтом? чи створення зустрічі вконтакті - це заохочення людей заходити на сайт і щось тут писати?
2. Мирославо, чому Збитки на Андрія ініційовані від Борця? Вконтакті - організатор Борець?
Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
Povstanec, вибач, відпустка з пантелику збила... ще зі зборів була впевнена що з приміщенням проблем не буде... але питання відкритим залишається... Я не хочу нудно скніти: Не боротись, то й не жити!
альтернативного варіанту з приміщенням з 12 на 13 нема... як у кого є пропозиції не скупіться - поділіться
"Все могло б бути дуже сумно, якби не стало так смішно." саме ці слова крутяться у моїй голові. на зборах і у зустрічі зазначено про офіс, так, погоджуюсь не продуманий варіант...недопрацювання, показник умов гігієни теж не зашкалює, а якщо точніше, то взагалі відсутній ( хто не знає, то туалету ще нема, в кращому випадку доводиться розраховувати на відро чи памперс, в гіршому - на корчі)...словом спартанські умови... відчуємо весь колорит древнього свята... Ворожіння відбудеться 12-13 грудня в офісі..."будемо грітися борцівським теплом"
Я буду! незважаючи на те, що туалету нема, і що Севастіяна ніхто не попередив, вважаю, що проведення цього свята-гарна ідея! Ідея святкувати Андрія з"явилась на сайті вже давно, ніхто немов її не помічав, а тепер всі бачать в цьому негатив! Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову.
Ідея гарна, а про проблему з приміщенням говорилось з самого початку. наскільки мені Святик казав, то ще на вашій зустрічі він піднімав це питання. Просто воно десь не було враховано достатньо.
Я розумію(та всі це розуміють),що це проблема.але варто було комусь на це звернути увагу таким способом, як от зараз. а не в передостанній день, трохи негарно виходить.а мене пробиває на сміх, бо трохи дивно з того, що туалет став на заваді підтримки традиції Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову.