Людина ... змушена боротися з необхідністю, встановленою природою. ЇЇ моральний обов'язок - завоювати самостійність за допомогою своєї діяльності й розуму.
Львівська середня спеціалізована загальносвітня школа № 28 з поглибленим вивченням німецької мови, вул. Тютюнників 2, здибатися можемо під Аншлагом чи Дарями моря, чи під Стрийським базаром десь 16.45, раніше не вийде ніяк, бо я з 13-ої до 15-16-ої буду на офісі прибирати...
Повідомлення відредагував BoB1990 - П`ятниця, 18.02.2011, 20:58
hummy, Versus Домовилися, 16.45 біля стрийського базару, на куті біля квітів(це так щоб вже точно :)) гуцулка_Ксеня, слушне питання, для початку нічого особливого, зручне взуття(тільки не пухасті/вухасті тапочки), можете прийти прямо в ньому, або ж принести з собою та перезутися на місці, як я вже казав, лавки там є) Музику я забезпечу, треба тільки забрати свій ноутбук завтра і прихопити динаміки... ото вже зараз випорпую свою спортивну сумку - туди має все поміститися)))
І вибачте, якщо відписав дуже пізно, сподіваюся завтра вранці всі прочитають + прохання до тих, хто прочитав, при змозі передайте тим, хто не прочитав, дякую!
Повідомлення відредагував BoB1990 - Субота, 19.02.2011, 02:15
Сьогодні було круте заняття і тепер ми на порозі до перших кроків в ЧА-ЧА-ЧА!! Дякую Бобу за терплячу і клопітку працю в навчанні нас, криволапих:)
д.с. дякую Севастіянові, що прийшов з нами:) д.д.с. Мар"ян - ти крууутий:) дякую за танець;) д.д.д.с. дівчатка ви теж молодці!!! то я тіко "не розкута":-РР
Вибачте за тимчасову відсутність на сайті, мав проблеми з інетом, але тепер все гаразд) Завтрішнє заняття на даний момент відміняється у зв'язку з проведенням завтра о 4-ій зустрічі Борцівського театру і я пропоную перенести наше заняття на неділю на той самий час, що скажете?) Також цікаво знати, чи з'явилися ще охочі потанцювати?)
Після невеличкої (тут всі засміялися ^_^) перерви ми продовжуємо наші заняття, дуже хотів би знову всіх побачити завтра, а ще більше хочу бачити нових людей разом з ними!) ми продовжимо вивчати ча-ча-ча, в ідеалі завтра крім мене буде ще Олена, моя пакнерша з танців, якщо її не затримають завтра на заліковому занятті чи після нього, і ми зможемо показати на скільки важлива гармонія(контакт, відчуття, багато ще як можна це назвати) між пакнерами, покажемо кілька зв'язок(готовий танець, а не окремі фігури), щоб ви могли оцінити, що ви в кінці кінців будете вміти))) Має бути цікаво, тому приходьте - не пожалкуєте Отож, стандартно, завтра зустрічаємося всі о 16.45 біля Стрийського базару, приходьте у зручному взутті або приносьте його з собою разом з хорошим настроєм(обов'язковий елемент ) Чекатиму.)