Акція до Великодня.
|
|
Tyler | Дата: Четвер, 31.03.2011, 00:42 | Повідомлення # 1 |
 Курінний отаман
Група: Борці
| Всім привіт. Думаю Ви всі чули, що наша організація готує до Великодня акцію присвячену писанкарству. Суть цієї акції в тому, що кожен бажаючий (старий, молодий, малий, дурний) може спробувати себе в цій справі. Вже дещо зроблено, але є ще різні організаційні питання в вирішенні яких Ви можете допомогти. Ось те, що нам потрібно. Дрібниці: 1.Свічки( 15шт.). Може знаєте де можна знайти дешевше. 2. Віск. Можливо хтось має і хоче поділитися. 3. Скатертини, плівки, чи ще щось таке, щоб накрити столи (бажано вже не дуже потрібні, бо їх можуть пошкодити). Не дрібниці: 1. Для акції нам необхідні палатки в яких можна розмістити столи. Може хтось знає де їх дістати. 2. Підставки (щось типу мольбертів) на яких можна прикріпити афіші. Таких треба зо дві штуки. Найважливіше: 1. Потрібно людину, бажано трохи знану, яка добре знається на писанкарстві, щоб провести майстер-клас. Хто таких знає кажіть. 2. Потрібно декілька людей, що орієнтуються в писанкарстві. Вони будуть впродовж всієї акції допомагати всім бажаючим писати писанки. 3. Будемо запрошувати на акцію наших місцевих зірок. Тож називайте можливі кандидатури і, якщо знаєте, то підкажіть як з ними зв'язатися. 4. У акції ще немає назви, тому пропонуйте свої варіанти. Дякую.
Звернення до нашої влади : " Я не буду мовчки спостерігати, як ви мерзенні паразити, штовхатимете мене дедалі глибше на дно".
|
|
| |
гуцулка_Ксеня | Дата: Четвер, 31.03.2011, 01:40 | Повідомлення # 2 |
 Кошовий отаман
Група: Правління
| А скільки воску треба?
Україна - це тут. Люби її або збирай манатки!
|
|
| |
Klym | Дата: Четвер, 31.03.2011, 12:03 | Повідомлення # 3 |
 Кошовий отаман
| Назва проекту "Котилася писанка" ...намет має бути зі всіх сторін відкритий?(тільки дах)
|
|
| |
Оксанця | Дата: Четвер, 31.03.2011, 19:48 | Повідомлення # 4 |
 Курінний отаман
Група: Друзі
| гуцулка_Ксеня, приблизно стільки,як є в двох свічках. той віск потім ріжеться на маленькі частинки, щоб можна було класти в писачок)
|
|
| |
Tyler | Дата: П`ятниця, 01.04.2011, 10:21 | Повідомлення # 5 |
 Курінний отаман
| гуцулка_Ксеня воску треба не багато. Бажано щоб намет мав закриті сторони. Взагалі він потрібен щоб вберегтися від вітру. Klym є можливість десь дістати намет?
Звернення до нашої влади : " Я не буду мовчки спостерігати, як ви мерзенні паразити, штовхатимете мене дедалі глибше на дно".
|
|
| |
DriMowA | Дата: Субота, 02.04.2011, 21:49 | Повідомлення # 6 |
 Джура
| Знаю людей що орієнтуються в писанкарстві. поцікавлюсь в них, можливо погодяться. повідомлю.
|
|
| |
lvivanka | Дата: Субота, 02.04.2011, 22:12 | Повідомлення # 7 |
 Генеральний писар
Група: Модератори
| і я питала про писанкарів, але відповіді ще не дали. Будуть новини - скажу.
Я не хочу нудно скніти: Не боротись, то й не жити!
|
|
| |
гуцулка_Ксеня | Дата: Неділя, 03.04.2011, 00:16 | Повідомлення # 8 |
 Кошовий отаман
Група: Правління
| Буде віск.
Україна - це тут. Люби її або збирай манатки!
|
|
| |
Tyler | Дата: Неділя, 03.04.2011, 09:15 | Повідомлення # 9 |
 Курінний отаман
| О це дуже добре.
|
|
| |
Gum | Дата: Неділя, 03.04.2011, 16:27 | Повідомлення # 10 |
 Джура
| В мене є два мольберта) Можу позичити)
|
|
| |
Нескорений | Дата: Неділя, 03.04.2011, 18:25 | Повідомлення # 11 |
 Зевс
Група: Заблоковані
| Де дата, місце і час планованої акції?
Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! (Василь Симоненко)
|
|
| |
Tyler | Дата: Понеділок, 11.04.2011, 22:20 | Повідомлення # 12 |
 Курінний отаман
| 19 квітня, біля універу ім. І. Франка. Додано (11.04.2011, 22:20) --------------------------------------------- Народ прошу Вас найкращих, найприкольніших, найкрутіших, ще раз ознайомитися з цією темою. Особливу увагу прошу звернути на пункт "Найважливіше", а конкретно там де йдеться про писанкарів і волонтерів. Щиро дякую.
Повідомлення відредагував Tyler - Понеділок, 11.04.2011, 22:19 |
|
| |
inkvizutor | Дата: Понеділок, 11.04.2011, 22:22 | Повідомлення # 13 |
 Кошовий отаман
| вмію сам трішки малювати.... якщо вдасьться відпроситися з роботи швидше то прийду допоможу....
не рухайте мене і я не скажу куди вам краще піти
|
|
| |
Tyler | Дата: Понеділок, 18.04.2011, 00:14 | Повідомлення # 14 |
 Курінний отаман
| inkvizutor круто. Дякую. Додано (18.04.2011, 00:14) --------------------------------------------- Народ потрібно волонтерів на акцію у вівторок. Зголошуйтесь. Від волонтера потрібно: - зранку з 9:00 підготувати все необхідне до акції.(Позносити столи. крісла, всі причандалля). -після завершення, а саме о 18:30 позносити все по місцях. -також впродовж всієї акції, звісно хто коли може, бути присутнім на акції, щоб показувати відвідувачам як малювати писанки. У понеділок о 19:00 у боївці відбудеться збір волонтерів де Вас проінструктують. Тож зголошуйтеся.
|
|
| |
Лілейка | Дата: Понеділок, 18.04.2011, 00:23 | Повідомлення # 15 |
 Полковник
| сама хочу спробувати розписувати писанки:) можу допомогти вже після закінчення акції)
|
|
| |