Четвер, 28.03.2024, 18:12

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Не ридать, а добувати, хоч синам, як не собі, кращу долю в боротьбі.

 Іван Франко
Чат
Статистика
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Наш форум » Наші заходи » Дискус-Клуб
Дискус-Клуб
Ir4ukДата: Неділя, 24.10.2010, 17:37 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Друзі
Повідомлень: 107
Репутація: 13
З цієї осені відроджуємо проект Дискус-Клубу.
в травні 2010р. була проведена перша дискусія на політичну тему. Хочу почути думку борців на які теми варто дискутувати, на які б ви хотіли саме зараз і власне ідеї конкретних тем . Надіюсь на ваші світлі, сповнені ідей, голови ;))
 
KlymДата: Субота, 11.12.2010, 00:03 | Повідомлення # 2
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 245
Репутація: 17

На перших своїх зборах в борці я почув вагому фразу: "ми працюєм не на кількість а на якість". Кількість є, а якості роботи немає. Для чого існують такі організації ? кожен розуміє по-своєму! Вступаючи в Борець, я покладав великі надії в свої 15, я прагнув зрозуміти багато речей, навчитися, провести час з користю. Тепер я трішки розчарувався. Нам варто займатися більш серйозними справами, відновити роботу дискус-клубу, де ми б могли говорити про речі, які нас сам вдосконалюють, речі, які нас роблять українцями; читати один одному вірші, щоб ми вивчали разом свою мову, культуру і традиції...
 
PovstanecДата: Субота, 11.12.2010, 00:12 | Повідомлення # 3
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
Klym, щоб щось робити - потрібно мати людей, які це робитимуть. Перше треба зробити ті проекти, які є. + Легко написати - запропонуй концепцію.

+

Я не розумію, до чого тут дискус-клуб і твої слова?


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
VersusДата: Субота, 11.12.2010, 00:16 | Повідомлення # 4
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 349
Репутація: 39
Klym, ну то в чім проблема, якщо ти приблизно маєш ідеї як то реалізувати, які теми обговорювати, гуртуй навколо себе борців, пиши свої пропозиції, берися за координацію і разом ми щось та й зробим
 
KlymДата: Субота, 11.12.2010, 00:30 | Повідомлення # 5
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 245
Репутація: 17
томущо наразі мені не побобається робота борця .якшо ти то не зауважуєш то я тобі то скажу .я хочу само вдосконалитьсь .за допоогою борця ...наразі я не маю такої зоги ....ось чому я то написав .тямиш ?

Додано (11.12.2010, 00:30)
---------------------------------------------
Versus, так і буду робити ))

 
hummyДата: Субота, 11.12.2010, 00:32 | Повідомлення # 6
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 250
Репутація: 41
Клим, не нервуйся.
Думаю, Севастіян найкраще бачить усю ситуацію.
Він мав на увазі, що ти можеш розвиватись в тих проектах, які зараз діють. А також те, що дані проекти є важливіші, ніж дискус-клуб. Бо одна справа, коли ми між собою говоримо на різні теми, а інша коли робимо реальні вчинки (як от допомога багатодітним сім"ям на Миколая).
Ти не чекай, поки тебе кликатимуть до роботи. Бери ініціативу в свої руки. Якщо хочеш активізувати дискус-клуб, поговори з Ірою і візьмись за це.
 
KlymДата: Субота, 11.12.2010, 01:12 | Повідомлення # 7
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 245
Репутація: 17
Povstanec, хто сказав шо то на завтра ? ...ресурси будуть я цим займусь план я придумаю .і все гарно розпишу ... (я про дискус клюб ) ...а написав то тут бо не було ніде інше ...
 
PovstanecДата: Субота, 11.12.2010, 02:03 | Повідомлення # 8
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
Klym, перечитав те що ти пишеш - одні нісенітниці. Людина розумна пише зазвичай не для того аби написати. Я не вступатиму в дискусію, бо не бачу в тому змісту.

Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
TylerДата: Субота, 11.12.2010, 11:47 | Повідомлення # 9
Курінний отаман
Група: Борці
Повідомлень: 58
Репутація: 19
Перш за все те наскільки член організації задіяний у її роботі залежить від цієї людини.Починати треба перш за все з себе. Якщо просто відсиджуватися, і чекати поки попросять щось зробити, то роботи багато не буде.Для того щоб розвиватися, вдосконалюватися, вчитися, треба робити конкретні кроки в цьому напрямку.Є ідеї? То в чому проблема?У ЛОГО "Борець" в членів організації є всі можливості для роботи: великий колектив, досвід, купа розумних людей.Треба просто брати і робити.Саме від бажання членів організації щось робити, брати на себе відповідальність, великою мірою і залежить стан справ організації.Людана не може чекати поки їй дадуть можливість вдосконалюватись, а повинна сама створювати собі таку можливість.Тому чим більше членів організації будуть працювати і собі і організації на благо, то тим більше буде можливостей для роботи взагалі.
Я не є членом організації "Борець", але спілкуюсь з нею десь з весни цього року.Останнім часом спілкування досить тісне.Тому маю вже певну про вас думку.Так от, як на мене то все з роботою "Борця" добре.Організація постійно в роботі.Робиться одне, за ним інше.Я вже не говорю про цілком солідні постійні проекти.Плюс до цього ви постійно разом, згуртовані.Можливо не все іде ідеально, але народ те яку на,даний момент ,структуру ви створили заслуговує лише похвал.А проблеми вони виправляються.
P.S. Вибачайте що втрутився у вашу внутрішню дискусію.Ніколи раніше на вашому сайті цого не робив.Просто зараз захотілося висловити свою думку.Мабуть це повязано з тим, що майже вступив в організацію "Борець", але прсто, як сказав Севастіян, ніяк не можу заповнити заяву.


Звернення до нашої влади : " Я не буду мовчки спостерігати, як ви мерзенні паразити, штовхатимете мене дедалі глибше на дно".
 
hummyДата: Субота, 11.12.2010, 14:10 | Повідомлення # 10
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 250
Репутація: 41
Tyler, ти мене розчулив:) гарно написав, я згідна з твоєю думкою. Ти й так вже сприймаєшся, як наший, з заявою чи без неї:)
 
inkvizutorДата: Четвер, 16.12.2010, 12:47 | Повідомлення # 11
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 135
Репутація: 24
гарно є! ось і перша мертва дискусія. чому мертва - або всі сперечаються і невідомо про що. є проблеми значить треба вирішувати їх, немає проблем - то треба створювати умови, щоб не виникали. тому вперед до роботи!

д.с. Tyler, ти мене також розчулив


не рухайте мене і я не скажу куди вам краще піти
 
Форум » Наш форум » Наші заходи » Дискус-Клуб
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024