П`ятниця, 29.03.2024, 15:12

Меню сайту
Школа тренінгів
Форма входу
Випадкова цитата

Людина ... змушена боротися з необхідністю, встановленою природою. ЇЇ моральний обов'язок - завоювати самостійність за допомогою своєї діяльності й розуму.

 Георг Гегель
Чат
Статистика
         
 
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

free counters
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Форум » Наш форум » Наші заходи » До дня Миколая (обговорюєм, що тре зробити)
До дня Миколая
PovstanecДата: Четвер, 02.12.2010, 02:40 | Повідомлення # 121
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
Які емоції тут!) "Страсті-зубасті"!)

Для початку:
не зловживайте розділовими знаками, де не потрібно. Зазвичай достатньо поставити одну крапку, кому (смішно аж)), знаки питання чи оклику, а не декілька. smile це так - моя думка. І пропоную модераторам форуму - нагадати про це форумчанам, а то вже геть чисто нагліють! :Р

Отже, цей ліричний вступ. Тепер, з вашого дозволу, поділюся трішки своїми думками, але вже сам. smile

От, знаєте - з однієї сторони мені весело і якось так зловтішно спостерігати за вами, як ви пробуєте щось організовувати, сваритеся, ледь не стаєте ворогами, пропонуєте та й приймаєте усілякі дурниці, помиляєтеся і так далі, але з другої сторони і тої головнішої - горджуся вами - ви починаєте мислити, ви починаєте мати свою думку, ви отримуєте досвід у боротьбі, безпосередній, а не за кулісами чи в партері. Сьогодні я у партері - і я вам аплодую, молодці.

Та все ж, маю декілька претензій:
1. ніколи не переводьте сварки в організації на особисте! якщо хтось має іншу думку - то це не означає, що він ваш ворог, йому треба нагадати під квартирою, підпалити і подзвонити в двері, щоб він ногою затушив загасив. прошу вас сильно, а то можна і пересратися (розуміти як пересваритися).

2. Мирослава це вже писала (молодець - як же такий як я пишу так часто це слово... ппц) - зациклилися ви не на тому чому не треба - ви не зрозуміли суті. Ціль собі ви поставили - дістати гроші - але не придумали куди їх потім діти - для дітей - чи не банально? Хто був в пузатій і уважно слухав, як я структуризував роботу? Коли, кому, де, що, а потім уже лише - яким чином дістанемо гроші... Але, мабуть, не варто прислухатися до думок поганого лідера (в організації є люди, які знають краще "якщо ти хочеш бути хорошим лідером", якось так - демагогія).

3. організувати "Свято" - моя особиста думка, це най... якби так культурніше висловитися... найбезмістовніша ідея, яку я чув зі всіх ідей по Миколаєві. Чому? Мабуть, це проблема різного трактування "казки". У мене виникає ряд питань-проблем:
- яке відношення має "свято" до свята Миколая? традиція в Україні така? чи що?
- яким чином в мороз, холод, сніг - планувалося організувати прибл. 30-40 дітисьок? а ще їх нагодувати? а ще придумати, що було цікаво і 16-річному і 7-річному, чи це свято мало обмеження у віці?
- я сам пропонував Кінопалац... Та недавно почув як захотіли реалізувати цю ідею - так ось - це неможливо - тому що: 1. у неділю кінопалац малосумнівно дасть квитки 2. що ж йде зараз в кіно такого цікавого для дітей?) мультики?)
- і атк далі, довго пояснювати, лінь писати + я у відпустці.

4. Миколай про Тебе не забуде! Смішно було з того, як ви усі дізнавалися, що це за організація. масштабом, лише українським, вона дорівнює десь як Серце до Серця, правда не знаю, як вони реалізовують це... їхня справа. Веду це до того - що той напрям роботи який ми захотіли узяти на себе є уже заповнений, тобто не має у ньому потреби - а від так постає питання - чи не робимо ми зайву роботу? чи використовуємо доцільно свій людський, часовий і атк далі ресурси?

5. Я сам з багатодітної сімї, до мене приходив колись Миколай (той що від якоїсь ГО)... Тому я можу судити, що мені сподобалося, а що ні. Свято - я б на нього навіть не пішов би. миколай - це подарунок, це зимова казка, це віра у чудо...
У ході розмови, про заповненість цього блоку соціальної роботи у мене назріла ідея - ми опікуємося сімями чи дітьми з багатодітних сімей? ніхто ніколи не дає подарунки батькам - лише дітям. Вже Мирослава і Тарас злітеразували мої думки тут... Про таємного Миколайка - який підкидає у ночі мішок з подарунками для батьків і дітей, в якому лежать конверти з листами - окремі для батьків, окремі для дітей - це і є фішка думки - зробити чудо, зробити свято - я лише можу уявити тих дітисьок, які здивовані вночі розхглядатимуть подарунки з великого мішка від миколая - чи не захочуть вони тоді повірити у чудо? а уявіть як вони розгортатимуть листи від самого Миколайка і заворожено читатимуть їх... хай - старші не повірять, та все ж усміхнуться, молодші - надовго це запамятають, а батьки... я думаю будуть здивовані, що свято Миколая - не лише для дітей, але й для них.

продовження буде...


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
PovstanecДата: Четвер, 02.12.2010, 02:40 | Повідомлення # 122
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
продовження:)

Підсумовуючи всю цю нісенітницю від містера Хенкока (ніколи не зауважував, що я чорний), хочу сказати наступне:

Quote (myrchatko)
крім того, Севастіян не хоче, шоб ми проробили величезну роботу фактично надарма - організовуючи свято, доцільності якого нема, тому він заветує (накладе заборону) на нього за день до початку акції.

я заветую роботу ще до того, як вона буде розпочата, щоб не було зроблена намарне. я вважаю - краще хай більше людей прийде ремонт в офісі поробить - ніж робитиме щось - аби було. але я не буде нічого забороняти - якщо правління чи навіть сам координатор проекту вважатиме за правильно і доцільно те чи інше робити - прапор в руки,як то кажуть. + я у відпустці)))

Quote (Viktoriya)
Ось і прекрасно....робіть ,що хочете!..............

і ось такого не треба! я рік головую - і якби постійно так писав... то що було б? Віка, щоб б не було, якби не бакланили, як би тобі не здавалося одне абсурдом, інше надреальним - не здавайся ніколи. Тебе це загартує,я к і в свій час загартувало мене, інших борців. Коли падаєш - ти ж пднімаєшся, а не гниєш в ямі. ТОму не "що хочете", а те що "треба", бо знаєш... я машину хочу! smile а чи треба вона мені зараз?)) Тому утри соплі і... для початку прочитай в якому розділі форуму є тема "керівникам проекту" smile хороша штука! wink Іще - почни зі створенням команди, координаційної ради, чи ще як там це назвати - 3-4, 5 людей, які тобі б допомагали тобі. + Опікуни не вирішують - вони радять, вони "настановляють на путь істинний" :)))

І врешті - все що я написав - є думками звичайного Севастіяна, якому якось вночі захотілося ними поділитися. Вони не є парангоном вирішення проблем, це моє субєктивне бачення, а наскільки воно обєктивне, як співається у пісні, "не скаже - ніхто".
Я вимагаю не брати з контексту пропозицій чи ідей - слова, речення, літери (і такі розумники чи розумниЦІ, шанувльниці хенкоку, бувають), - все обговорити, бо усе написане є сирим і потребує настирливого і дуже ретельного обміркування - а в першу чергу структурного.

Ось ніби все. Як умів - так і написав. Дякую за увагу. До побачення!)

З повагою
Севастіян


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
ViktoriyaДата: Четвер, 02.12.2010, 04:01 | Повідомлення # 123
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 215
Репутація: 32
Дякую!

Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.

Вольтер

 
inkvizutorДата: Четвер, 02.12.2010, 16:33 | Повідомлення # 124
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 135
Репутація: 24
хм.. . підтримую те що діяльність має бути зосереджена саме на пунткі тому, що то є свято для батьків і дітей!!!

тому я виступаю за реалізацію ідеї із підкиданням мішка!!!!!


не рухайте мене і я не скажу куди вам краще піти
 
hummyДата: Четвер, 02.12.2010, 22:33 | Повідомлення # 125
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 250
Репутація: 41
ти вже написав:-Р

я теж за таємного Миколая з мішками і листами для дітей! Вважаю, що краще це робити ввечері 19...десь після 9, щоб батьки і дітки вернулись зі святкувань-гулянь і таких інших приколів. Чому 19? бо якщо ми це зробимо 18, то переб"ємо емоції від подарунків батьків, які будуть вранці. Вважаю, що батьки - це перші люди, які повинні зробити діткам свято.

 
dzmilka_=)Дата: Четвер, 02.12.2010, 22:54 | Повідомлення # 126
Курінний отаман
Група: Друзі
Повідомлень: 45
Репутація: 6
Я за мішок Миколая, який таємно залишити, але у мене, наприклад, сумніви на рахунок того, якого дня дарувати. А якщо б навпаки -18 дарувати, можливо якісь батьки і не зможуть влаштувати того свята самотужки і тоді саме свято Миколая пройде у них не зовсім позитивно і вдало.....
Quote (Povstanec)
(і такі розумники чи розумниЦІ, шанувльниці хенкоку, бувають),
....
Ну скільки можна, я ж намагалась навпаки загладити свою провину і ніяк не хотіла тебе образити...Бу... : (
 
hummyДата: Четвер, 02.12.2010, 23:09 | Повідомлення # 127
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 250
Репутація: 41
якщо дарувати 19, то можна скласти історію. що у Миколая випав 1 мішок з воза, який він дотяг тільки на вечір і так далі.
19 - це ще свято...
а от 18 ввечері - це буде передчасно
 
inkvizutorДата: П`ятниця, 03.12.2010, 17:14 | Повідомлення # 128
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 135
Репутація: 24
думаю що тут hummy права!!! має рацію!!
треба 19 грудня=)


не рухайте мене і я не скажу куди вам краще піти
 
KlymДата: Субота, 04.12.2010, 11:03 | Повідомлення # 129
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 245
Репутація: 17
а скільки десь сімей ми зожем охопити ?
 
ViktoriyaДата: Субота, 04.12.2010, 12:52 | Повідомлення # 130
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 215
Репутація: 32
І так,на загальних зборах,які проходили 3 грудня,було вирішено,що проект буде існувати!
План роботи:
- понеділок 06.12.10р
Збірка для виготовлення скриньок(Відповідальні: Оксана Я.),що?де?коли?детальніше я ще напишу.
- вівторок 07.12
Виготовлення та підготовка одягу(Оксанця.Щ. та Ліля М.)
- середа 08.12
Доробки..(все що не встигаємо,дороблятимемо в середу)
- четвер 09.12
Збір волонтерів,їхнє координування(згодом повідомлю)
- п"ятниця 10.12
Початок збору коштів волонтерами
- п"ятниця 17.12.10р
Останій день збору коштів
- субота 18.12
Підрахунок зібраних коштів,
та купівля подарунків
- неділя 19.12.10р
Вручення подарунків,відібраним сім"ям з якими ми вже працювали!


Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.

Вольтер

 
гуцулка_КсеняДата: Субота, 04.12.2010, 18:14 | Повідомлення # 131
Кошовий отаман
Група: Правління
Повідомлень: 188
Репутація: 37
Quote (Viktoriya)
Початок збору коштів волонтерами
- п"ятниця 17.12.10р

чи п"ятниця 11.12? )

наскільки я розумію, волонтерів ще не дуже багато, то напевно треба запустити зустріч від групи Борця... окрім тої групи, що вже є.

волонтери матимуть крильця/ріжки, але від ідеї пророцтв-побажань, думаю, не варто відмовлятись:) то все-таки набагато цікавіше)


Україна - це тут. Люби її або збирай манатки!
 
myrchatkoДата: Субота, 04.12.2010, 19:26 | Повідомлення # 132
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 290
Репутація: 48
Quote (Viktoriya)
- п"ятниця 10.12
Початок збору коштів волонтерами
- п"ятниця 17.12.10р
Останій день збору коштів

гуцулка_Ксеня, спершу йде дата, тоді опис того, шо робимо)


Поки живий, я хочу справді жити, А боротьби життя мені не страх/
Іван Франко
 
гуцулка_КсеняДата: Субота, 04.12.2010, 21:47 | Повідомлення # 133
Кошовий отаман
Група: Правління
Повідомлень: 188
Репутація: 37
Quote (myrchatko)
спершу йде дата, тоді опис того, шо робимо)

ааа, блондинці не зрозуміти з першого разу wink


Україна - це тут. Люби її або збирай манатки!
 
ViktoriyaДата: Субота, 04.12.2010, 22:15 | Повідомлення # 134
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 215
Репутація: 32
Це, можливо, я трошки не так написала)

Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.

Вольтер

 
PovstanecДата: Субота, 04.12.2010, 23:49 | Повідомлення # 135
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
Viktoriya, будь ласка запросіть мене в групу по тих волнтерах.

+

а яким чином буде відбуватися збір кошштів?

+

команда є вже?


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
ViktoriyaДата: Неділя, 05.12.2010, 20:35 | Повідомлення # 136
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 215
Репутація: 32
Quote (Povstanec)
будь ласка запросіть мене в групу по тих волнтерах.

Запросила.

Quote (Povstanec)
а яким чином буде відбуватися збір кошштів?

Це буде відбуватися так:
З 10 по 17грудня,по три пари в день,
Пара (ангел та чортеня)волонтери, переодягнені в ангеликів та чортиків із скриньками,
будуть підходити до перехожих вітати з прийдешнім святом,(даруватимуть календарики)та пропонуватимуть зробити пожертву для дітей та їх батьків із багатодітних сімей.
Швидше за все це буде на:
Площа Ринок,Площа Д.Галицького та пам"ятник Т.Г.Шевченка...
години:
у вихідні дні- від 14:00 до 18:00,але це буде залежати від погоди,та самих волонтерів(хто скільки зможе)..
у будні дні- з 13:00 по 15:00,та з 17:00 по 19:00

Quote (Povstanec)
команда є вже?

1.Севастіян В.
2.Назар М.
3.Богдан Г.

д.с. Якщо щось не так,пиши!=)

Додано (05.12.2010, 20:35)
---------------------------------------------
Також,нагадую всім Борцям!
Завтра буде збірка по виготовлені скриньок!
На 15:30 ,Офіс вул.Винниченка 10.
Мати з собою ножиці та хороший настрій!


Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.

Вольтер

 
PovstanecДата: Неділя, 05.12.2010, 23:39 | Повідомлення # 137
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
Quote (Viktoriya)
Також,нагадую всім Борцям!
Завтра буде збірка по виготовлені скриньок!
На 15:30 ,Офіс вул.Винниченка 10.
Мати з собою ножиці та хороший настрій!

зарано, Віка!!!
там не буде місця!
хоча хз...

Quote (Viktoriya)
Запросила.

ніц нема... sad може посилання сюди киньте...


Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
ViktoriyaДата: Середа, 08.12.2010, 21:05 | Повідомлення # 138
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 215
Репутація: 32
Збори волонтерів!
завтра 9 грудня,на 17:30
в університеті І.Франка "Студенський клуб",кімната №2!

Всі бажаючі,бути волонтерами,приходіть!)


Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.

Вольтер

Повідомлення відредагував Viktoriya - Середа, 08.12.2010, 21:31
 
PovstanecДата: П`ятниця, 10.12.2010, 22:32 | Повідомлення # 139
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
А де волонтери від Борця? Чому така мала активність? Це потрібно одній Віці?!

Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
гуцулка_КсеняДата: Понеділок, 13.12.2010, 22:11 | Повідомлення # 140
Кошовий отаман
Група: Правління
Повідомлень: 188
Репутація: 37
можу бути волонтером в середу з 11.30 до 14.30

Україна - це тут. Люби її або збирай манатки!
 
myrchatkoДата: Понеділок, 13.12.2010, 22:52 | Повідомлення # 141
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 290
Репутація: 48
а я можу бути Оксаниним чортеням wink

Поки живий, я хочу справді жити, А боротьби життя мені не страх/
Іван Франко
 
PovstanecДата: Вівторок, 14.12.2010, 12:40 | Повідомлення # 142
Генеральний суддя
Група: Адміни
Повідомлень: 692
Репутація: -666
Мені цікаво: ЧОМУ така мала кількість БОРЦІВ помагає в акції?! Чому не є волонтерами?

Дякую, Боже, що я не москаль! А ти, москалю, дякуй, що я не Бог! :)
 
KlymДата: Вівторок, 14.12.2010, 18:10 | Повідомлення # 143
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 245
Репутація: 17
Povstanec, грипа і сесія скошує ряди борців cool
 
гуцулка_КсеняДата: Вівторок, 14.12.2010, 23:23 | Повідомлення # 144
Кошовий отаман
Група: Правління
Повідомлень: 188
Репутація: 37
Віко, то ми з мурчатком завтра потрібні чи нє?)

Україна - це тут. Люби її або збирай манатки!
 
myrchatkoДата: Середа, 15.12.2010, 00:04 | Повідомлення # 145
Генеральний писар
Група: Правління
Повідомлень: 290
Репутація: 48
так, гуцулко, Віка мені писала, зараз запхайся в контакт, початимось)))

Поки живий, я хочу справді жити, А боротьби життя мені не страх/
Іван Франко
 
ViktoriyaДата: Четвер, 16.12.2010, 09:50 | Повідомлення # 146
Кошовий отаман
Група: Борці
Повідомлень: 215
Репутація: 32
Шановні борці, доводжу до відома , що наша акція "Миколай до хати - нумо памагати" скоро завершується!
І якщо в кось виникне бажання ще хоть чучуть чимось допомогти, це буде дуже добре!
Я Вам допоможу в реалізації Вашої допомоги!


Я не згоден з тим, що ви говорите, проте буду до останньої краплини крові захищати ваше право висловлювати свою думку.

Вольтер

 
Форум » Наш форум » Наші заходи » До дня Миколая (обговорюєм, що тре зробити)
  • Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пошук:

Теги
Свіжі новини
Наша кнопка
Громадська організація 'Борець'
Наші друзі
 Українські пісні  Пам’ятай про Крути
Copyright Нескорений © 2024